Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...20 tema

QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 10, 22:56)
Aš irgi norėčiau, nes mano močiutė juos augindavo, tai tokie mieli prisiminimai. Pas ją sanpaulijos augdavo ir žydėdavo nuostabiai  wub.gif

O tai kodel neauginat? ax.gif Ar gal irgi vietos truksta?
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 02 10, 22:49)

labai jau man grazios tos gelytes  wub.gif noreciau keleta auginti  wub.gif

galiu pasiulytiveisliniu sanpauliju 4u.gif , gal kas patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l@n@ @ 2009 02 10, 23:06)
galiu pasiulytiveisliniu sanpauliju   4u.gif , gal kas patiks  ax.gif

Laba, aš norėčiau 4u.gif EK-Shakhinya blush2.gif kažkada mama augino sanpaulijas, norėčiau ir aš pabandyt... Tiek prisiskaičiau, prisižiūrėjau, kad... bigsmile.gif Tik turiu kvailą klausimą... kaip suprast "vaikiukai" ir "pasodinti lapai"? Na, pasodinti lapai, tai aišku, o kaip su tais "vaikiukais"? ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Daluksa @ 2009 02 10, 23:38)
Laba, aš norėčiau  4u.gif  EK-Shakhinya  blush2.gif  kažkada mama augino sanpaulijas, norėčiau ir aš pabandyt... Tiek prisiskaičiau, prisižiūrėjau, kad...  bigsmile.gif Tik turiu kvailą klausimą... kaip suprast "vaikiukai" ir "pasodinti lapai"? Na, pasodinti lapai, tai aišku, o kaip su tais "vaikiukais"?  ax.gif  blush2.gif

Ir pašilaičiai man kaip tik, ranka pasiekiama lotuliukas.gif
Atsakyti
Na stai, naujai "keptu" sanpauliju myletoju savo gretose greit turesim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2009 02 10, 23:45)
Na stai, naujai "keptu" sanpauliju myletoju savo gretose greit turesim  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš maždaug paskaičiavau, kiek čia auginu.
Tai jei ko nepamiršau, prisimenu 14 veislinių, jau augalų, 7 - lapo, lapo su vaikais, ar vaiko pavidalu. Ir dar 9 neveislines ar nežinomos veislės. Aišku ten kur vaikai irgi yra ne po vieną.
Kai pagalvoju, tai irgi jau daug, net nežinau kada ir kaip jų tiek prisirinko bigsmile.gif
Atsakyti
as kaip "naujai kepta" sampauliju myletoja, tai kiekviena diena apziurineju savo mazyles. kaip smagu matyti, kaip jos auga wub.gif ypac prie pasodinto lapo, kai mazuliukai lapiukai lenda bigsmile.gif labai noriu jau persodinti i mazus vazoniukus, tik vat jauna praziopsojau. tai dabar laukiu.

aciu L@n@i uz augintines 4u.gif
Atsakyti
stai taip atrode sausio 19d.:
user posted image
o taip siandien smile.gif:
user posted image
Atsakyti
Mur mur, jei tu kalbi, kad nori atskirti tuos mažučius vaikiukus nuo lapų, tai jie dar mažoki, tegul paauga. bet gal aš negerai supratau.
Tuos vaikus, kur po vieną taurelėse, tai tikrai galima persodinti.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 02 11, 11:46)
Mur mur, jei tu kalbi, kad nori atskirti tuos mažučius vaikiukus nuo lapų,  tai jie dar mažoki, tegul paauga. bet gal aš negerai supratau.
Tuos vaikus, kur po vieną taurelėse, tai tikrai galima persodinti.

ne, tikrai nieko atskirti nenoriu smile.gif tik persodinti (su viskuom) i siek tiek zemesnius ir vos puses cm platesnius vazonelius. dabar man zaliai pasakykit, o tai kai paaugs lapukai, reiks ta motinini (nezinau kaip ji pavadinti) atskirti kazkaip g.gif
Atsakyti
Taip, kai vaikai paauga, jie atskiriami nuo lapo ir išskirstomi po vieną. O pats lapas išmetamas arba, jei geras ir tvirtas, norint galima dar sodinti, gali dar kartą vaikus išauginti.

Čia labai aiškiai parodyta, kaip tai daroma.
Atsakyti
o jei mano lapelis išleidęs ir auginasi 3 krūmelius - aš juos visus galiu atskirai sodintis ir augint, ar tik stipriausią palikt ( nes likę menkesni), atsiprašau , kad įsiterpiau blush2.gif , bet labai rūpi
Atsakyti