Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...20 tema

QUOTE(bee @ 2008 11 17, 23:04)
Aš kaip visai žalia gėlių augintoja,  blush2.gif  norėčiau paklausti, į ką tie lapeliai pasodinti?  ax.gif

vermikulitas
Atsakyti
Taip, ten viršuje tikrai vermikulitas. Po apačia yra sluoksnis žemių irgi kiek su vermikulitu pamaišytų. O sodindama lapelį, kad geriau laikytųsi į viršų to vermikulito įpilu kiek daugiau, o kiek laiko praėjus, kai lapelis jau įsitvirtina, viršų aplink lapelį kiek atsargiai atkapstau, kad vaikia geriau išlįstų. Pažastinukai ir šiaip vaikai su prastesnėm šaknim gerai šaknijasi tame vermikulite.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2008 11 18, 00:49)
vermikulitas

Sakykite prašau, o kur jo rasti, prie žemės substratų parduotuvėse? smile.gif
Atsakyti
Jo ne taip paprasta rasti. Aš nedideliu kiekiu esu radus tik vienoje vetoje Senukuose Ukmergės g. Dar žinau, kad Shetelige yra, bet jie parduoda tik deliais maišais, nepilsto po kelis litrus.

O tuose Senukuose jis būdavo padėtas man rodos prie trąšų, žodžiu, kur gėlės vazonuos ir toje pačioje vietoje viena lentyna ne su gėlėmis, tai tokiuose plasmasiniuose cilindruose supilta, nupiešta orchidėja ir užrašyta "Agrovermikulitas"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 lapkričio 2008 - 09:22
Vilniuje Senukuose yra po 3 l./apie 11 lt. ir po 1l./apie 8 lt., prie geliu trasu.
Atsakyti
Ačiū Kerpena ir l@n@ 4u.gif
Atsakyti
Pirmą kartą pražydo 'Majesty" - beveik visiškai baltai. Vietoj gelsvo atspalvio (koks turėtų būti), yra nežymus kreminis, persikinis
user posted imageRudeninis 'Buffalo Hunt' žydėjimas user posted image
Atsakyti
QUOTE(l@n@ @ 2008 11 17, 15:07)
blink.gif  niekad nepagalvociau kad Goluboj Tuman "sportuoja" g.gif

Mano gulyboi tuman irgi melynai zydi, be baltumo, bet labai jau grazus ziedukai. Gavau ten pat - pamokoje-susitikime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziv: 18 lapkričio 2008 - 11:13
QUOTE(ziv @ 2008 11 18, 12:12)
Mano gulyboi tuman irgi melynai zydi, be baltumo, bet labai jau grazus ziedukai. Gavau ten pat - pamokoje-susitikime smile.gif

Tai tavo tikriausiai ir mačiau nuotrauką, kažkada rodeisi.
Atsakyti
sveikos,

as rytoj tikriausiai pafotkinsiu savo lapeli, kuris prileido lapeliu ir jie jau gana paugeje ir ju daug, tai klausiu jusu patarimo, ka man su jais daryti ar nieko nedaryti. bet be fotkes cia neapsieisiu, tad ryt pafotkinsiu smile.gif o dabar saldziu sapnu visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes Sanpauliju myletojos 4u.gif
Noreciau Jusu patarimo blush2.gif Nezinau kas nutiko mano sanpaulijai unsure.gif Graziai zydejo, gerai augo...Dabar pradejo apatiniai lapai vysti, pasidaro minksti, lyg dregmes truktu augalui...Nieko nekeiciau, laistau kaip visada i lekstute...
Dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
kaip ir zadejau demonstruoju savo lapelio augintinius smile.gif
nuotraukoje matosi, kad tas motininis lapelis jau visiskai negyvas, rudas, ji gal nukirpti? ziurejau ziurejau, bet nesuprantu kaip ten tie lapeliai auga, visi lyg is zemes, lyg ir nera kuokstais, kad sakyciau kelmukai atskiri, gal dar auginti, kol bus aisku kas su kuo?
user posted image
Atsakyti