Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...20 tema

QUOTE(Vakarė @ 2008 11 20, 11:10)
Sveikutes Sanpauliju myletojos  4u.gif
Noreciau Jusu patarimo  blush2.gif Nezinau kas nutiko mano sanpaulijai  unsure.gif Graziai zydejo, gerai augo...Dabar pradejo apatiniai lapai vysti, pasidaro minksti, lyg dregmes truktu augalui...Nieko nekeiciau, laistau kaip visada i lekstute...
Dekoju uz atsakyma  4u.gif

Aš atskyriau sanpaulijos vaikutį, persodinau atskirai, jo lapeliai irgi minkšti pasidarė, nors jau ir žydi.
Irgi įdomu kodėl taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inspektorer @ 2008 11 20, 11:26)
sveikos,
kaip ir zadejau demonstruoju savo lapelio augintinius smile.gif

blink.gif oho kiek priaugino smile.gif Pas mane tai matėsi atskiri kereliai, keturis atskyriau, o kiti tik tik išlindę buvo, tai juos palikau. Dabar paaugo, bet tokie daug silpnesni, koteliai ilgi, lapukai mažiukai, bet vis dar laikau, žiūrėsiu kas gausis blush2.gif

Mamce, pas mane jau žydi afrikanskaja noč ir maxsimutė(daug žiedukų sukrovus thumbup.gif )
Atsakyti
Sveikutės, noriu ir aš pasirodyt smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 11 20, 13:34)
Sveikutės, noriu ir aš pasirodyt  smile.gif

Ojetus, kaip nupieštos bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
noriu pasirodyt žibutę.žiedeliai tokiu baltu apnašu apsinešę,kas galėtų jei būt?

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 11 18, 10:20)
O tuose Senukuose jis būdavo padėtas man rodos prie trąšų, žodžiu, kur gėlės vazonuos ir toje pačioje vietoje viena lentyna ne su gėlėmis, tai tokiuose plasmasiniuose cilindruose supilta, nupiešta orchidėja ir užrašyta "Agrovermikulitas"

Va, cia galite paziureti kaip jis atrodo http://public.fotki....s/vermikulitas/ 4u.gif
Papildyta:
inspektorer, jau laikas atskirti vaikiukus , susodinti po viena mirksiukas.gif
Papildyta:
zebra, cia miltlige verysad.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš kokį grožį darbe turiu ax.gif , žydi nuo pavasario......... smile.gif

user posted image

Įsigijau iš SM įv. gėlyčiu vaikučių . Dabar auginsiu, lauksiu kada žydės.......... smile.gif
Atsakyti
Stebiu tėmelę lens.gif ir nerandu nei vienos Sigute*** žibučių nuotraukėlės g.gif Nesuprantu, ar ji jau nebeaugina jų unsure.gif
O tokių retų mums parodydavo wub.gif , ir pats žydėjimas jų..
Sigute***, parodyk savo žibutes, negailėk, mes labai labai prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 20, 17:08)
Stebiu tėmelę  lens.gif ir nerandu nei vienos Sigute*** žibučių nuotraukėlės  g.gif  Nesuprantu, ar ji jau nebeaugina jų  unsure.gif 
O tokių retų mums parodydavo  wub.gif , ir pats žydėjimas jų..
Sigute***, parodyk savo žibutes, negailėk, mes labai labai prašom  mirksiukas.gif

wub.gif Temą seku, sanpaulijas auginu kaip auginusi, gal net jų daugiau nei turėjau kada, jos auga ir žydi, džiugina mane, bet šiuo metu didelis užimtumas ir kai kurie kardinalūs pasikeitimai pas mane, tad visi forumai tapo "tarpinėmis stotelėmis" kuriose stabteliu tik trumpam. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(norita @ 2008 11 20, 12:56)
Mamce, pas mane jau žydi afrikanskaja noč ir  maxsimutė(daug žiedukų sukrovus thumbup.gif )

Nagi, baisiai smagu, kad ir mano "vaikeliai" pas kazka klesti ir ziedelius kelia bigsmile.gif

Pas mane dabar ramu, kelios nenumyriojusios suaugeles gaivelejasi Sacharos rezime, o zydi tik viena maksimukes "Skaidre" dukryte. Bet ji tokia maziuke, dar is vaikisko vazoniuko nepersodinta, o jau apsikrovus ziedeliais. Nors imk ir nejudinant zemiu perkelk i didesni vazoneli. Ka manot?.. g.gif Nes jos mamasa zydejo be pertraukos ilgiau nei metus (taip ir nebuvo kada persodint), kol kojas pakrate - tai bijau, kad ir vaikai tokie pat uzsispyre zydetojai bus.
Atsakyti
Pasirodom hi.gif , prazydo EK-... veisles wub.gif Kolkas po viena ziedeli, bet yra daug pumpuru tongue.gif biggrin.gif
http://images45.fotk...77111016-vi.jpg
http://images47.fotk...77111009-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 11 20, 16:35)
wub.gif  Temą seku, sanpaulijas auginu kaip auginusi,

Sigute***, dėkui, kad atsiliepėte aciuks.gif , jei atsiras laiko, labai labai lauksim Jūsų žiedukų 4u.gif Linkime kuo greičiau ir geriau susitvarkyti savo rūpestėlius ir sugrįžti į tėmelę smile.gif

l@n@, tavo gėlyčių žiedeliai wub.gif
Atsakyti