Įkraunama...
Įkraunama...

EPILEPSIJA

QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 12, 13:48)
console.gif laikykis mamyt, vakar buvom skyriui, visos lovos užimtos, bet pasidarėm encifolograma ir namo parlekem, gulsimes kita karta  rolleyes.gif

mes gulam 17d smile.gif

gal dar kas nors tuo metu bus?
Atsakyti
Domicele, mes gerai laikomės, tik truputi sloguojam. Vis dar rc mankštinamės. Ir šiandien žiūriu pati atsistojo lovytėje bigsmile.gif Daugiau garsų atrado. Judam į priekį. Padeda mums labai rc. Priepuolių nuo spalio mėn neturim (tfu tfu tfu).
Gaila, kad jums topamaxas nepadėjo verysad.gif Na, bet vistiek kažkas turi padėti, tik reikia tikėti.
Sandrita, smagu, kad tavo mergytei ši liga netrukdo normaliai vystyti. Smarkuolė ji. Pamenu jus santariškėse, gal du kartus teko vienu metu gulėti skyriuje, tiesa skirtingose palatose. Maniškė visada operas dainuodavo biggrin.gif
Ruste, laikykitės. Sunkiausia kai po ramaus periodo pradeda lysti tie gyvatės priepuoliai. Tada rankos atrodo nusvyra verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 12 lapkričio 2008 - 13:56
Iewa A., jau įrašiau smile.gif matau greit sveikinsim naują mūsų komandos narį smile.gif

milk@ nervuoja tie perkritimai, jau imi tikėtis, kad gal jau baigėsi, gal pagerėjimas ir vėl... tyliu, niekam nesipasakoju...ir vistiek...
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 11 12, 13:51)
Domicele, mes gerai laikomės, tik truputi sloguojam. Vis dar rc menkštinamės. Ir šiandien žiūriu pati atsistojo lovytėje  bigsmile.gif Daugiau garsų atrado. Judam į priekį. Padeda mums labai rc. Priepuolių nuo spalio mėn neturim (tfu tfu tfu).
Gaila, kad jums topamaxas nepadėjo  verysad.gif Na, bet vistiek kažkas turi padėti, tik reikia tikėti. 
Sandrita, smagu, kad tavo mergytei ši liga netrukdo normaliai vystyti. Smarkuolė ji. Pamenu jus santariškėse, gal du kartus teko vienu metu gulėti skyriuje, tiesa skirtingose palatose. Maniškė visada operas dainuodavo  biggrin.gif
Ruste, laikykitės. Sunkiausia kai po ramaus periodo pradeda lysti tie gyvatės priepuoliai. Tada rankos atrodo nusvyra  verysad.gif
Iewa A. pirmam poste yra ligoniukų ir mamyčių sąrašiukas mirksiukas.gif

Jetau, nu va geras, kurioj jus palatoj guledavot??
Atsakyti
lb smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 12, 14:55)
Jetau, nu va geras, kurioj jus palatoj guledavot??

Mes arba 8 arba 9. Mus pastoviai atkeldavo iš reanimacijos. Be to pas mane mama dažnai būdavo (gal tai pagyvins atmintį) mirksiukas.gif

Ruste, ir mums va 2 mėn nėra priepuolių, pagal prof.Endzinienę galėtumę bandyti mažinti nitrozepamą, bet aš žiauriai bijau, kad istoriją nepasikartotų ir nebūtų dar baisiau.
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 11 12, 14:00)
Mes arba 8 arba 9. Mus pastoviai atkeldavo iš reanimacijos. Be to pas mane mama dažnai būdavo (gal tai pagyvins atmintį)  mirksiukas.gif

Ruste, ir mums va 2 mėn nėra priepuolių, pagal prof.Endzinienę galėtumę bandyti mažinti nitrozepamą, bet aš žiauriai bijau, kad istoriją nepasikartotų ir nebūtų dar baisiau.

aha, atsimenu thumbup.gif dantukai jums dygo wub.gif , viska atsimenu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 12, 15:03)
aha, atsimenu  thumbup.gif dantukai jums dygo  wub.gif , viska atsimenu  thumbup.gif

Aha, dygo, ir dabar vėl dygsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 11 12, 14:04)
Aha, dygo, ir dabar vėl dygsta  lotuliukas.gif

mums 8 isdygo ir sustojo, laukiam kitu, bet man atrodo dar tooooli rolleyes.gif
kaip jus uzsilaike???
Atsakyti
Brigitai išdygo visi 20 dantų iki 2-ojo gimtadienio karsta.gif

ramu man jau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 12, 14:08)
Brigitai išdygo visi 20 dantų iki 2-ojo gimtadienio karsta.gif

ramu man jau tongue.gif

nu jau tikrai, siuo atveju tau jau ramu, nu mes dar lauksim, dar verksim, dar kentesim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 12, 15:06)
mums 8 isdygo ir sustojo, laukiam kitu, bet man atrodo dar tooooli  rolleyes.gif
kaip jus uzsilaike???

Mes vis dar su 7 dantim. Kol gulėjom KMUK'e net 3 išdygo doh.gif Laikomės kaip jau rašiau gerai. Sportuoja dabar mano mergina tongue.gif Kitą savaitę rc mus vertins tai žiūrėsim kokie tie mūsų reikalai pagal juos. Atsiliekam truputi, bet džiaugiuosi, kad nestovim vietoj. Žymus pagerėjimas pasimatė kai priepuoliai dingo. Tik va, dar tie absansai vis išlenda doh.gif
Atsakyti