Įkraunama...
Įkraunama...

EPILEPSIJA

Ciquita, aš Dainavos rajone gyvenu tik 4 metus, o šiaip visąlaik gyvenau Žaliakalny mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes pas mus vel nelinksma genetika atrado blogumus su medziagu apykaita tai apie ketogenine dieta tik pasvajoti teks negalime nieko taikyti nes mums riebalai sukelia uzrukstinimus doh.gif nu zodziu darys dar papildomus sauso kraujo tyrimus kainuojancius daug nes tik vokieciai daro ir ziuresim kuo cia baigsis verysad.gif
tikrai labai dziugu uz tuos vaikiukus kuriems su raida viskas tvarkoje ,kuo mes negalime pasidziaugti ir jokiu prognoziu i ateiti juk smegenis pazeisti verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės, turiu įtarimų, kad mano mažiukui gali būti epilepsija. Jau pries gerą mėn sakiau vaikelio gydytojai, kad mažasis kartais iškart, kai paguldau, stipriai užsimerkia ir kumštukus suspaudžia, taip lyg sustingtų. Nevalingų judesių nėra, tik toks vaizdas, kaip saulės apakintas būtų, bet kambaryje tai nėra jos smile.gif
Tai vat pirma manėm, kad gal raumenų tonusas, bet dabar dar viena nuomonę forume radau, kad gali būtų epilepsija.Kita savaite einame į ankstyvąją reabilitaciją dėl kaip mano, padidėjusio raumenų tonuso, tai reikės ir dėl epilepsijos pasiklausti,nes toks jo elgesys buvo apie 2 mėn kelis kart,o vat per šiandieną 3 kartus taip užėjo,bet kokiom 3 sekundėm.Pradedu nebepasitikėt gydytojais,nes kai pasakiau požymius,tai vos ne kad aš išsigalvoju nesamones kad čia kažkas negerai
Atsakyti
Inetele, ne nesmagu su ta genetika...bet iš kitos pusės, žinai, kad negalima, ir nesigrauši, kad va buvo galimybė, o neišbandei...

Megule, na atsakymas vienas - reikia gultis tyrimam ligoninėn, čia mes prifantazuoti galim tau visos...
gal tavo mažiukui ir nieko nėra, na gal manieros čia jo tokios (tfu tfu tfu, kad tik taip ir būtų), bet kas ten žino kaip yra iš tikrųjų...

tik medikai ligoninėje gali kažką realaus pasakyti, padarę tyrimus, apžiūrėję mažiuką, išklausę tave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 12 lapkričio 2008 - 17:24
QUOTE(milka@ @ 2008 11 12, 14:34)
Tik va, dar tie absansai vis išlenda  doh.gif

o kaip atrodo tie jusu absansai? g.gif

labai faina, kad jums padejo Topamaksas, o as jau kuo toliau tuo labiau vis zvalgausi i Keppra.
Papildyta:
as tai kartais pagalvoju, gal ir pakesciau kaip nors tuos priepuolius, jei vaiko raida nuo ju neatsiliktu verysad.gif taip norisi pazangos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2008 11 13, 09:56)
o kaip atrodo tie jusu absansai? g.gif

labai faina, kad jums padejo Topamaksas, o as jau kuo toliau tuo labiau vis zvalgausi i Keppra.
Papildyta:
as tai kartais pagalvoju, gal ir pakesciau kaip nors tuos priepuolius, jei vaiko raida nuo ju neatsiliktu verysad.gif  taip norisi pazangos  verysad.gif

absansai tai užsisvajojimai, na kaip žiūri į vieną tašką ir nereaguoja, paksui pajudintas vaikas tarsi pabunda.
milk@ taip?

ir man atrodo, kad tik pažangos kiek, traukuliai jau nebeatrodo tokie baisūs sad.gif

buvom pas akių tik ką.. akių dugnas norma, ale pačios akys...pliusai nemaži, nešiosim akinius toliau (mano dvyniai irgi akiniuoti tongue.gif tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 13, 11:49)
absansai tai užsisvajojimai, na kaip žiūri į vieną tašką ir nereaguoja, paksui pajudintas vaikas tarsi pabunda.

pataisysiu - absansas tuo ir ypatingas, kad pajudintas vaikas nebunda, o vis dar yra tame taske.
klausykit, mamos, ar ziurejot "nuo iki" laida? dabar ziuriu kartojima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 13, 11:07)
pataisysiu - absansas tuo ir ypatingas, kad pajudintas vaikas nebunda, o vis dar yra tame taske.
klausykit, mamos, ar ziurejot "nuo iki" laida? dabar ziuriu kartojima  doh.gif

aš irgi kartojimą žiūriu doh.gif
Atsakyti
Žiūrėjau tą laidą, nesužavėjo.
na įdomiai taip viskas, bet norėčiau daugiau informacijos nei pateikiama laidoje.
paieškosiu inete.
Atsakyti
as is tos tokios pasyvios puses zvelgiu i sia istorija. gana keistai man viskas. tik mastau toki dalyka, kad bet kokios pastangos duoda rezultatus., ten kur mes sudedam savo geraja energija ir atiduodam savo vaikui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 13, 11:45)
as is tos tokios pasyvios puses zvelgiu i sia istorija. gana keistai man viskas. tik mastau toki dalyka, kad bet kokios pastangos duoda rezultatus., ten kur mes sudedam savo geraja energija ir atiduodam savo vaikui  4u.gif

tai va būtent, pastebėjau, kad nors mūsų vaikų diagnozėse ir figūruoja tas pats Epilepsijos pavadinimas, visi vaikai iki tiek skirtingi, kad nes nekeista...

pažiūrėkit, vieniem veikia Convulexas, ir jį vieną geria ir super jaučiasi, neatsilieka, ir t.t.

kitiem padeda Topamaxas, o kam jis išvis nesuveikia net iki max dozių.

Vienos bandom žoles, kitos homeopatijas, dar dietas va čia išmąstom..mankštos vieniem padeda, kitiem provokuoja...

negalim mes matuoti vaikų pagal vieną kurpalį, mamos širdis jaučia, kas jam geriausia...tam vaikeliui laidoje, gal tas žiniuonis padeda, gal mum ir išvis nepadėtų...

pirmiausia reikia tikėti tuo, ką darai, ir suprasti, nes neveiks niekas jei darysim kažką aklai...
Atsakyti
Gal kas žinot kuo diagnozė G40.1 skiriasi nuo G40.2, niekur nerandu doh.gif
Atsakyti