Įkraunama...
Įkraunama...

EPILEPSIJA

QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 13, 12:14)
Gal kas žinot kuo diagnozė G40.1 skiriasi nuo G40.2, niekur nerandu  doh.gif

http://www.lsic.lt/tlk/search.htm

siūlau išsisaugoti adresą
ten įvedus raides visi šifrai bus smile.gif

Epilepsija:
G40.1 Nuo smegenų pažeidimo lokalizacijos priklausanti (židininė) (dalinė) simptominė epilepsija ir epilepsiniai sindromai su paprastais daliniais priepuoliais

G40.2 Nuo smegenų pažeidimo lokalizacijos priklausanti (židininė) (dalinė) simptominė epilepsija ir epilepsiniai sindromai su sudėtiniais (kompleksiniais) daliniais priepuoliais
Papildyta:
įdėsiu šitą adresą į pirmą postą, visos rasite kada tik reikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 13, 12:19)
http://www.lsic.lt/tlk/search.htm

siūlau išsisaugoti adresą
ten įvedus raides visi šifrai bus smile.gif

Epilepsija:
G40.1 Nuo smegenų pažeidimo lokalizacijos priklausanti (židininė) (dalinė) simptominė epilepsija ir epilepsiniai sindromai su paprastais daliniais priepuoliais

G40.2 Nuo smegenų pažeidimo lokalizacijos priklausanti (židininė) (dalinė) simptominė epilepsija ir epilepsiniai sindromai su sudėtiniais (kompleksiniais) daliniais priepuoliais
Papildyta:
įdėsiu šitą adresą į pirmą postą, visos rasite kada tik reikės smile.gif

Aciu ruste, mums pakeite diagnoze is 40.1 i 40.2 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2008 11 13, 12:28)
Aciu ruste, mums pakeite diagnoze is 40.1 i 40.2  verysad.gif

aš tai nesusireikšminu dėl diagnozės, na koks skirtumas koks ten skaičiukas gale...

pas Brigitą pagal vaistų pasą ir G40 ir G40.3 skirtingai užrašo...ai, jau nebesvarbu.

o pas jus tai gal traukuliai pasikeitė? tai gal dėl to ir rašo kitaip, arba dėl vaistų, tarkim galima skirti tam tikrus vaistus su G40.2 o su G40.1 negalima (grybauju gal čia g.gif ) todėl ir parašo ką reikia, kad nebūtų bėdų paskui.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 11 13, 12:41)
aš tai nesusireikšminu dėl diagnozės, na koks skirtumas koks ten skaičiukas gale...

pas Brigitą pagal vaistų pasą ir G40 ir G40.3  skirtingai užrašo...ai, jau nebesvarbu.

o pas jus tai gal traukuliai pasikeitė? tai gal dėl to ir rašo kitaip, arba dėl vaistų, tarkim galima skirti tam tikrus vaistus su G40.2 o su G40.1 negalima (grybauju gal čia g.gif ) todėl ir parašo ką reikia, kad nebūtų bėdų paskui.

nu padaugejo pas mus ju, gal todel ir parašė taip, man cia jau gal emociškai: paprasti, sudėtiniai doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
absansų metu mano mergytė užsižiūri į vieną tašką, nutrūksta sąmoninga veikla, į nieką nereaguoja. Tai trunka 3 - 5 sek. Aš pati jau matydavau tik į priepuolius, tai kuris laikas absansų nebepastebėdavau, kol gydytoja ergoterapijos metu nepamatė unsure.gif Kai susitelki į priepuolius nebematai tokių užsisvajojimų. Tuo labiau, kai maniškė mėgėja pasvajoti, tai man labai sunku atskirti kur pasvajojo, o kur jau rimta.

-Sandrita-, pas mus taip pat diagnozės kodas G40.2 verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 13 lapkričio 2008 - 13:32
QUOTE(milka@ @ 2008 11 13, 13:29)
Sveikos,
absansų metu mano mergytė užsižiūri į vieną tašką, nutrūksta sąmoninga veikla, į nieką nereaguoja. Tai trunka 3 - 5 sek. Aš pati jau matydavau tik į priepuolius, tai kuris laikas absansų nebepastebėdavau, kol gydytoja ergoterapijos metu nepamatė  unsure.gif Kai susitelki į priepuolius nebematai tokių užsisvajojimų. Tuo labiau, kai maniškė mėgėja pasvajoti, tai man labai sunku atskirti kur pasvajojo, o kur jau rimta.

-Sandrita-, pas mus taip pat diagnozės kodas G40.2  verysad.gif

pas mus irgi tas pats, Žiūri, nereagujuo į nieką, ar tu ją šauk ar ką, tas pats.

Atsikėlė dabar, nieko nevalgo, negalima mums, nei pieno, nei jogurto, nei varškės, nei kefyro, neiko tokio, tai streikuoja vaikas doh.gif
Atsakyti
Pas mus irgi diagnozė G40.2. Bet aš to nesureikšminu, svarbiausia kaip pats vaikas jaučiasi
Atsakyti
QUOTE(Agnietė @ 2008 11 13, 14:26)
Pas mus irgi diagnozė G40.2. Bet aš to nesureikšminu, svarbiausia kaip pats vaikas jaučiasi

aš irgi nesureikšminu, man tik įdomu buvo kuo jos skiriasi
Atsakyti
Pas mane buvo G40.8, o dabar G40.2 ir pas Emilį G40.2
Atsakyti
Sveikutes... smile.gif O musu G40-4. Kiek zinau ji sunkoka. g.gif
Atsakyti
oho, su kokiom jus diagnozem visi. o kaip cia abiem buriuke tavo kompleksines negales? idomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 13, 16:21)
oho, su kokiom jus diagnozem visi. o kaip cia abiem buriuke tavo kompleksines negales? idomiai  g.gif

o kas?
Atsakyti