as jua cia rasiau beveik pries puse metu...

galejo nuomone susidaryti nekokia, bet siaip...esu patenkinta, mano dukra daug ko ismoko. Jinai man pati lopsine dainuoja (su zodziais), pradejo zaisti su loginiais zaidimais(ir jai gerai sekasi), kas savaitgali suruosia maisa zaislu ir sako, kad eis pas lialias

, jai buna tragedija, jei suserga ( o to neisveng ne vienas vaikas, isleistas i kolektyva)...paskui bega tik ten ir nenori namo, reiskia su jai uzsiima. Daug kas priklauso nuo aukletojos, nes su ja vaikas praleidzia daugiau laiko nei su mama

musu grupes "raktelis" aukletoja Birute nuostabi. Didelis jai ACIU!
gal kaskur tai ir buna silpnu vietu lopselio darbuotoju, bet , kad tai isvengti, reikia daugiau bendrauti su tevais (cia as apie naujuju metu programa). Siulau mazom grupem neuzsakineti senio salcio, beveik visi issigasta ir dar nesupranta ju zaidimu. Manau, kad aukletojos pravestu programa daug geriau...bet tai mano nuomone

geras darzelis....tik truksta aplinkos sutvarkymo. ypac dabar po ziemos bus sunku, kieme jaunimas visa ziema gere...tai daug suoleliu sulauze...gaila, kad mazieji musu vaikai turi kenteti del dideliu vaiku neisauklejimo...bet jau kaip nors... lauksim sausesnio pavasario

Vaikam mes turim dovanot tik 2 patikimiausius dalykus: saknis ir sparnus...