siaip sis darzelis turi savo asmenini foruma
http://www.sadute.kaunas.lm.lt/forum/ galit tiesiogiai klausti kiek tik sirdis geidzia - atrasys
tik su dizainu dar nesuspejom..
[quote=Gabe,2007 03 21, 23:19]
http://www.sadute.kaunas.lm.lt/forum/ galit tiesiogiai klausti kiek tik sirdis geidzia - atrasys
tik su dizainu dar nesuspejom.. 
[/quote
Aciu uz atsakyma. Tikrai labai pagelbejo..Katik issiunciau laiskeli:)Dabar lauksiu atsakymo
[/quote
Aciu uz atsakyma. Tikrai labai pagelbejo..Katik issiunciau laiskeli:)Dabar lauksiu atsakymo
Aš irgi norėčiau savo sūnelį čia leisti. Tai pradėsiu skaitinėti forumą
ner uz ka, tik ten prisiregistruoti reikia
siaip neprirasinesi bet kaip
Istaigos vadovas i visus irasus, esancius forume, asmeniskai pats jeigu reikia atsakys, nes jam labai idomu mamyciu atsiliepimai, nusiskundimai ir t.t. Zodziu, jei kyla kokie klausimai - rasykit ir bus aisku, nereiks klausineti aplinkiniu nuomones, kuria susidarom visi skirtingai
QUOTE(Gabe @ 2007 03 22, 19:58)
ner uz ka, tik ten prisiregistruoti reikia
siaip neprirasinesi bet kaip
Istaigos vadovas i visus irasus, esancius forume, asmeniskai pats jeigu reikia atsakys, nes jam labai idomu mamyciu atsiliepimai, nusiskundimai ir t.t. Zodziu, jei kyla kokie klausimai - rasykit ir bus aisku, nereiks klausineti aplinkiniu nuomones, kuria susidarom visi skirtingai 
Deja, man niekas neatsako:( Parasiau laiskuti ir tylu...Na gal as cia per greitai noriu to atsakymo
Na gal jau pirmadieni rasiu atsakyma
gal kaskur tai ir buna silpnu vietu lopselio darbuotoju, bet , kad tai isvengti, reikia daugiau bendrauti su tevais (cia as apie naujuju metu programa). Siulau mazom grupem neuzsakineti senio salcio, beveik visi issigasta ir dar nesupranta ju zaidimu. Manau, kad aukletojos pravestu programa daug geriau...bet tai mano nuomone
geras darzelis....tik truksta aplinkos sutvarkymo. ypac dabar po ziemos bus sunku, kieme jaunimas visa ziema gere...tai daug suoleliu sulauze...gaila, kad mazieji musu vaikai turi kenteti del dideliu vaiku neisauklejimo...bet jau kaip nors... lauksim sausesnio pavasario
QUOTE(Mato_mamyte @ 2007 03 23, 17:23)
Deja, man niekas neatsako:( Parasiau laiskuti ir tylu...Na gal as cia per greitai noriu to atsakymo
keista..
mes su vyru galvojom i sadute vesti savo mazyli,nes susidaro grupe nuo metu,bet kai paskaiciau atsiliepimus tai dabar ieskosim kito darzelio lopselio.beje pazystama is sadute pervede savo vaika i etiuda,tai mergaite nei serga nei ka,o sadutei pastoviai sirgdavo.sake etiude ir prieziura geresne
Etiude nėra lopšelio
Mano draugės mergytės jį lanko, bet tikrai serga,nors šiaip tikrai yra patenkinta.
O Sadutės lopselis tikrai nėra blogas
O Sadutės lopselis tikrai nėra blogas
Geras!!!!! O jus matet darzelio Direktores atsakyma ju netiniame puslapyje??
Tiesiai sviesiai kysio praso!!!!!!!!
O dar ir gramatiniu klaidu galetu nedaryti
Direktorė Apr 3rd 2007
Prašymus galima pateikti jau šiandieną, apie priėmimą spręsime birželio mėnesį. pirmumą turės jau lankančių vaikų broliai ir seserys, mikrorajono Partizanų g., gyventojai, daugiavaikės šeimos, prašymo pridavimo data.
Labai svarbu 1 metų vaikų grupei, kad tėveliai galėtų padovanoti maniežą, vystymo stalą, higieninių priemonių. Visą tai sprendžia tėvų susirinkimas.
O as dar norejau cia savo dukryte uzregistruoti
Direktorė Apr 3rd 2007
Prašymus galima pateikti jau šiandieną, apie priėmimą spręsime birželio mėnesį. pirmumą turės jau lankančių vaikų broliai ir seserys, mikrorajono Partizanų g., gyventojai, daugiavaikės šeimos, prašymo pridavimo data.
Labai svarbu 1 metų vaikų grupei, kad tėveliai galėtų padovanoti maniežą, vystymo stalą, higieninių priemonių. Visą tai sprendžia tėvų susirinkimas.
O as dar norejau cia savo dukryte uzregistruoti
na, as neutrali visu svietimo istaigu atzvilgiu
Siaip is savo darzines galiu pasakyti, jog tokiems dalykams lesu neuztenka ir normalu, jog pasako tiesiai sviesiai ko gali prisireikt maziukams
Juk ne is vieno tevelio praso, o bendrai.. Visur tas pats su rinkliavomis ir niekas nesikeis kol nebus normalaus finansavimo is savivaldybes. As jau ipratau, kad kasmet kiekvienam vaikui svietimo istaigoje minimum 100Lt tenka remontams ir kt. lia lia duoti
Patys pastatai seni kaip pasaulis: kiauri stogai, vamzdynas senas, langai papuve, o dar mokesciai uz komunalines paslaugas, reikalavimai virtuvems..
kai pamastau kiek tai pinigu kainuoja - nebeieskau pretenziju del rinkliavu.
Esu už tai ,kad mano pinigėliai būtų tik mano, o ne visų
Bet šioje situacijoje suprantu direktorę.Metinukų grupė formuojama pirmąkart,o tokiems mažiems tikrai daugiau specifinių dalykų reikia(vien kiek nosinių prireiks
)Be to ,juk padovanoti prašo
Be to, retam daržely tokius mažus vaikučius priima, daugeliui šeimų tai tikra pagalba.