Įkraunama...
Įkraunama...

l/d Sadutė

niekad nevesciau vaiko ten.buvau nuolat aukletojos terorizuojama del sauskelniu,kita net neprieme i grupe atseit ligotas.praejome visus klinikos gydytojus del slapinimosi ,visi tvirtino kad tai normalu tokiu metu vaikui(iki 3m.),pristateme pazyma ,kad vaikas neserga.atsitiktinai atvyke per pietu miega su vyru radome vaikus vienus, seimininke buvo kitoje grupeje.tiesa vaikas buvo dar susitrenkes galva ,del aukletojos kaltes ta tai jau pati pripazino,o kas man is to.todel ten as niekada nevesciau savo vaiko ir ta laikotarpi prisimenu su siaubu kai vaika nuo triju metu pradejau vesti i kita darzeli ,supratau kur gali buti vaikui gera.
Atsakyti
Kyšio darželiui visuose darželiuose prašo, prieš pradedant lankyti darželį , netyčia užsimena apie reikalingus daiktus .
Atsakyti
QUOTE(LINCE @ 2007 04 17, 20:25)
Be to, retam daržely tokius mažus vaikučius priima

Nuo s.m. rugsejo men. pagal istatyma VISI lopseliai tures priimti vaikucius nuo 1 metuku.
O del tu "savanorisku" rinkliavu, tai as visom 4 esu pries - juk as pagal istatyma moku mokescius valstybei ir tikiuosi, kad valstybe pagal istatyma pasirupins mano vaiko ugdymu.
Atsakyti
Na nepeikit jus to darzelio taip,visai jis neblogas. mano pacios dukryte ten lanke lopseli. O del rinkliavu,tai jos buvo yra ir bus. Ir mes pirkom raditoriu elektrini darzeliuj,juk norisi,kad vaikui butu silta. paskui pamenu prasidejo rinkliava lovas keist,bet mes jau isejom,tai neteko prisidet.As tik pries kysiu davimus vedejoms, geriau aukletojoms. joms tikrai man buvo negaila nunest ir kavos ir saldainiu. sekmes
Atsakyti
QUOTE(zirzute @ 2007 04 15, 21:55)
Geras!!!!! O jus matet darzelio Direktores atsakyma ju netiniame puslapyje?? blink.gif  blink.gif Tiesiai sviesiai kysio praso!!!!!!!! blink.gif  doh.gif O dar ir gramatiniu klaidu galetu nedaryti unsure.gif

Direktorė Apr 3rd 2007 
Prašymus galima pateikti jau šiandieną, apie priėmimą spręsime birželio mėnesį. pirmumą turės jau lankančių vaikų broliai ir seserys, mikrorajono Partizanų g., gyventojai, daugiavaikės šeimos, prašymo pridavimo data.
Labai svarbu 1 metų vaikų grupei, kad tėveliai galėtų padovanoti maniežą, vystymo stalą, higieninių priemonių. Visą tai sprendžia tėvų susirinkimas. 

O as dar norejau cia savo dukryte uzregistruoti doh.gif

nu nieko blogo as cia tikrai nematau.juk direktore praso padovanoti ne baldus jos butui, ar puodus i jos virtuve, praso, kas galit padovanoti inventoriu vaikams, kuriuo naudosis musu/jusu paciu vaikai.Juk kiek tos svietimo institucijos yra tefinansuojamos.ir siaip gal kas namuose turi atliekama nebereikalinga, juk neparasyta, kad butinai toki ir anoki ir pan.as tai pilnai suprantu direktore, moteris nori, kad darzelyje vaikams butu kuo komfortabiliau.tai cia juk geriau nei moketi tiesiai kysi kazkam i kisene.
Papildyta:
QUOTE(mikke @ 2007 07 05, 23:28)
Nuo s.m. rugsejo men. pagal istatyma VISI lopseliai tures priimti vaikucius nuo 1 metuku.
O del tu "savanorisku" rinkliavu, tai as visom 4 esu pries - juk as pagal istatyma moku mokescius valstybei ir tikiuosi, kad valstybe pagal istatyma pasirupins mano vaiko ugdymu.

pagal istatymai tai visi tures priimti, bet dar yra ir vidines darzeliu taisykles, o ir ne visi darzeliai turi galimybes priimti nuo 1 metuku.tai taip kad nedaug kaune darzeliu priima nuo metuku.
Atsakyti
AS irgi nei uz ka nevesciau savo vaiko i si darzeli.
Mes lankem lopselio grupe Saduteje. Ilgai nesupratom, kodel vaikas taip nenori i darzeli eit, kol viena diena palikau vaika grupeje ir paklausiau, kas viduj darosi. SIAUBAS - aukletoja ant lopselinuku reke: " Myzniai jus, dinkit is cia! As jums parodysiu, kaip i tuoleta reikia prasytis !"
Dabar einam i kita darzeli, ir jokiu bedu. O musu vaikas, vis dar dreba pravaziuodamas Sadutes darzeli.
Atsakyti
Aš pati lankiau šį lopšelį - daržėlį smile.gif Tikrai nieko blogo pasakyt negaliu...Jį lankė dičkė, dabar eina mažoji...Aš tikrai patenkinta čia dirbančiom auklėtojom, ypač Linute, Nijole, Birute...Tikrai rekomenduoju jas visoms mamoms 4u.gif Tai vienos geriausių auklėtojų šiame daržely...Ačiū Joms smile.gif

Atsakyti
As savo mazute jau uzrasiau i eile siame darzelyje...rinkaus ne tik pagal patoguma, nes etiude nera lopselio, kitas lopselis - itartinas, jo direktore rode per tv su maisto maisais g.gif . Sadute lanke mano sesers sunus, as buvau apakusi, kokia maloni atmosfera ir aukletojos ten...

kazkuri mergaite rase, kad jos vaikiukas darzelyje galva susitrenke...niu ir ka? manai,kad to nebutu atsitike namie ar kieme? manoji net uz vienos rankos prilaikoma sugeba apvirsti ir uzsigaut. beje, as pati is darzelio turiu ogogo koki randa ant kaktos doh.gif
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lukne1 @ 2007 08 31, 22:16)
As savo mazute jau uzrasiau i eile siame darzelyje...rinkaus ne tik pagal patoguma, nes etiude nera lopselio, kitas lopselis - itartinas, jo direktore rode per tv su maisto maisais g.gif . Sadute lanke mano sesers sunus, as buvau apakusi, kokia maloni atmosfera ir aukletojos ten...

kazkuri mergaite rase, kad jos vaikiukas darzelyje galva susitrenke...niu ir ka? manai,kad to nebutu atsitike namie ar kieme? manoji net uz vienos rankos prilaikoma sugeba apvirsti ir uzsigaut. beje, as pati is darzelio turiu ogogo koki randa ant kaktos doh.gif

o kada zadi leisti savo mergyte i darzeli? Jeigu leisi i lopsi, butinai pas Birute , tikrai nesigailesi smile.gif Nuostabi ir jos padejeja...bet nebepamenu jos vardo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girele: 02 rugsėjo 2007 - 20:19
Mes jau mėnuo lankom lopšelį... Kiekvieną dieną su ašarom palieku vaiką... Nežinau auklėtojos vardo (neprisistatė g.gif ),ji ką tik po atostogų grįžo,bet jau tų kelių dienų užteko,kad susidaryti labai nekokią nuomonę... Pirmą rytą,kai radom pasikeitusią auklėtoją,ji plepėjo su kita mama ir mūsų nematė,pati pasisveikinau (atsakė),paskui pati paklausiau"ar jūs auklėtoja?",atsakė "taip" ir vsio- jokio dėmesio,jokios reakcijos į vaiką... Atėjus pasiimt išstumia vaiką pro duris ir užsidaro grupę- nė paklaust kaip vaikui sekėsi valgyt,bendraut,miegot... Giminaitės vaikiukas toj pačioj grupėj,tai penktadienį pasiėmėm vaikus prieš pietų miegą,bet ji savo vaiką rado miegantį grupėj ant grindų blink.gif Nesugebėjo vaiko užimt,kad šis neužmigtų iki pietų (o tiksliau-tai vaikas nusiverkęs užmigo),o į lovytę nenešė,nes negalima su rūbais! Nehigieniška blink.gif O ant kilimo,kur visi trypia pats tas vaikui... Net nežinau ką daryt- baisu audras kelt,nes su lopšeliais problema,bet nesinori ir vaiko palikt auklėtojai,kuri tam neturi pašaukimo...
Atsakyti
Nezinau,pernai mes labai nedaug lankem lopseliu grupe,tai man irgi labai nepatiko doh.gif

Siemet jau einam i Rutu grupe(nuo 3 metu),tai esu patenkinta,ypac aukletoja Regina wub.gif
Atsakyti
Nuo rytojaus einam į kitą grupę cool.gif
Atsakyti