Sveikutes
As esu patenkinta siuo darzeliu
Mano pirma mergaite lopseli pradejo lankyti budama metu ir dvieju men. Po siai dienai (jau siemet paskutiniai metai) ji mielai eina i darzeli, nera jokiu nusiskundimu, aukletojos irgi labai
Dabar jau ir mazaja (1.2 m.) uzrasiau, nuo spalio men. pradesime lankyti "Rakteliu" grupe. Buvome nueje susipazinti, visai nieko pasirode aukletoja, kai bus paskui pamatysime
Gal yra lankanciu' varpeliu' grupe????
Norejau paklausti ar priima i darzeli vaikucius dar nemokancius ir net nenorincius daryti ant puoduko ?
Noreciau leisti savo vaikuti i si darzeli.
Noreciau leisti savo vaikuti i si darzeli.
Lopšely neprivalo vaikas būti be sauskelnių
Norėjau jūsų paklaust kiek reikia į mėnesį mokėti už darželį?
QUOTE(LINCE @ 2006 10 04, 23:12)
Tikrai? O man visi sako, kad nepriims į darželį jei nemoka daryti ant puoduko
Nu gera cia zinia
Noriu, kad mano vaikutis pradėtų bendrauti su kitais vaikais, nes namie jam nuobodu, nors ir užsiimam su juo
Diap dekinga Birutei. Ismokom valgyt savarankiskai...daba liko tik tobuleti:) nismoko savarankiskai zaisti. tik po ano streso pradejo kartais siusiotis i kelnes (bent namie).o siaip mes pampersu nenesiojam nuo 1.3, dabar naktim prireike
nezinau ar buna tobulu lopseliu, bet kai grupej 16 vaiku, nereikia noreti, kad vaikai butu idealiai priziureti.
Papildyta:
mes mokam apie 104 litus kas menesi. pakankama nedaug. o kas liecia maisto, tai visur vienodai buna. maniske tai ispraso 2 pusryciu porcijos ir ten jinai geriau ir mieliau valgo. kodel? nezinau, gal kad uz kompanija
sveikos, mamos
aisku viena kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, taciau toms mamytems kurios cia labai skundziasi galiu pasakyti tik tiek, jei jau jums toks blogas tas darzelis perveskit savo vaikucius i kita, juk nieks jusu pririsusiu cia nelaiko, o siais laikais darzeliu pasirinkimas tikrai nemazas. Na bent jau as taip elgciausi jei suzinociau, kad su mano vaiku buvo taip pasielgta
mano dykryte jau du men. lanko si darzeli ir skustis tikrai negaliu... noriai eina ir aukletojos ir seimininkute labai fainos
vaikas visada priziuretas ir linksmas
as tikrai patenkinta siuo darzeliu, nors aplinka atrodo nekokia, bet man svarbiau kokia emocine aplinka, o ne isore...
mano dykryte jau du men. lanko si darzeli ir skustis tikrai negaliu... noriai eina ir aukletojos ir seimininkute labai fainos
aere
Mano sunus lanke sitam darzelyje 'SAULEGRAZU' grupe,tai aukletojos buvo
mums patiko
QUOTE(berniukai @ 2007 03 16, 10:33)
Mano sunus lanke sitam darzelyje 'SAULEGRAZU' grupe,tai aukletojos buvo
mums patiko 
Sveika,
O gal kartais zinai ar nuo metuku priima i si lopseli?
Aciu
QUOTE(Mato_mamyte @ 2007 03 19, 16:03)
Sveika,
Ar sunku butu ten gauti vietele mums savo suneliui?
Aciu
Aciu
Jeigu neklystu tai ten nuo 1.5m priima.Mes is kito raj.,bet mus prieme be problemu.Nepasake kiek kainuoja vieta darzelyje,kaip kitur(su tuo susiduriau pati).Is sono darzelis siaip