Įkraunama...
Įkraunama...

l/d Sadutė

Sveikutes smile.gif As esu patenkinta siuo darzeliu biggrin.gif Mano pirma mergaite lopseli pradejo lankyti budama metu ir dvieju men. Po siai dienai (jau siemet paskutiniai metai) ji mielai eina i darzeli, nera jokiu nusiskundimu, aukletojos irgi labai thumbup.gif Dabar jau ir mazaja (1.2 m.) uzrasiau, nuo spalio men. pradesime lankyti "Rakteliu" grupe. Buvome nueje susipazinti, visai nieko pasirode aukletoja, kai bus paskui pamatysime bigsmile.gif
Atsakyti
Gal yra lankanciu' varpeliu' grupe????
Atsakyti
Norejau paklausti ar priima i darzeli vaikucius dar nemokancius ir net nenorincius daryti ant puoduko ?
Noreciau leisti savo vaikuti i si darzeli.
Atsakyti
Lopšely neprivalo vaikas būti be sauskelnių 4u.gif
Atsakyti
Norėjau jūsų paklaust kiek reikia į mėnesį mokėti už darželį?
Atsakyti
QUOTE(LINCE @ 2006 10 04, 23:12)
Lopšely neprivalo vaikas būti be sauskelnių 4u.gif

Tikrai? O man visi sako, kad nepriims į darželį jei nemoka daryti ant puoduko 4u.gif
Nu gera cia zinia smile.gif Gal jis ten greičiau išmoks daryti ant puoduko žiūrėdamas į kitus vaikus smile.gif
Noriu, kad mano vaikutis pradėtų bendrauti su kitais vaikais, nes namie jam nuobodu, nors ir užsiimam su juo
Atsakyti
4u.gif mes jau pora menesiu kaip lankom "raktelio" lopselio grupe. Pradzioj viskas kaipir gerai, bet dabar...kai tikpamato pagalbine aukle Jurate is kart atsisako eiti ir kaip zinau ne mano vienos vaikas taip i ja reguoja. Jau pora kart susizalojo (pakankamai smarkiai) tai visada bunant siai auklei. Suzinojau, kad mano vaika purte...seimininkute! eiau aiskintis, tai dabar kaip ir apsiramino, priziuri neblogai. man patinka pagrindine Birute aukletoja. Graziai elgiasi ir noriai bendrauja su tevais. kaip bus toliai-nezinau, bet po susizalojimu ir purtymo pana pasidare daug jautresne ir tik pasakyk ka grieztesniu balsu is kart i asaras.
Diap dekinga Birutei. Ismokom valgyt savarankiskai...daba liko tik tobuleti:) nismoko savarankiskai zaisti. tik po ano streso pradejo kartais siusiotis i kelnes (bent namie).o siaip mes pampersu nenesiojam nuo 1.3, dabar naktim prireike sad.gif
nezinau ar buna tobulu lopseliu, bet kai grupej 16 vaiku, nereikia noreti, kad vaikai butu idealiai priziureti. bigsmile.gif
Papildyta:
mes mokam apie 104 litus kas menesi. pakankama nedaug. o kas liecia maisto, tai visur vienodai buna. maniske tai ispraso 2 pusryciu porcijos ir ten jinai geriau ir mieliau valgo. kodel? nezinau, gal kad uz kompanija smile.gif
Atsakyti
sveikos, mamos smile.gif aisku viena kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, taciau toms mamytems kurios cia labai skundziasi galiu pasakyti tik tiek, jei jau jums toks blogas tas darzelis perveskit savo vaikucius i kita, juk nieks jusu pririsusiu cia nelaiko, o siais laikais darzeliu pasirinkimas tikrai nemazas. Na bent jau as taip elgciausi jei suzinociau, kad su mano vaiku buvo taip pasielgta ax.gif
mano dykryte jau du men. lanko si darzeli ir skustis tikrai negaliu... noriai eina ir aukletojos ir seimininkute labai fainos biggrin.gif vaikas visada priziuretas ir linksmas biggrin.gif as tikrai patenkinta siuo darzeliu, nors aplinka atrodo nekokia, bet man svarbiau kokia emocine aplinka, o ne isore...
Atsakyti
aere
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gramil: 20 lapkričio 2006 - 08:38
Mano sunus lanke sitam darzelyje 'SAULEGRAZU' grupe,tai aukletojos buvo thumbup.gif mums patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2007 03 16, 10:33)
Mano sunus lanke sitam darzelyje 'SAULEGRAZU' grupe,tai aukletojos buvo thumbup.gif mums patiko smile.gif

Sveika,

O gal kartais zinai ar nuo metuku priima i si lopseli? 4u.gif Ar sunku butu ten gauti vietele mums savo suneliui?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mato_mamyte @ 2007 03 19, 16:03)
Sveika,

O gal kartais zinai ar nuo metuku priima i si lopseli? 4u.gif Ar sunku butu ten gauti vietele mums savo suneliui?

Aciu 4u.gif

Jeigu neklystu tai ten nuo 1.5m priima.Mes is kito raj.,bet mus prieme be problemu.Nepasake kiek kainuoja vieta darzelyje,kaip kitur(su tuo susiduriau pati).Is sono darzelis siaip blink.gif ,bet auklytes tikrai fainos.Lankem ir lopselio grupe. smile.gif
Atsakyti