Įkraunama...
Įkraunama...

l/d Sadutė

Labas mes jau 2 sav lankome si darzeli mirksiukas.gif , kol kas viskas thumbup.gif , skustis negaliu schmoll.gif Priprato labai lengvai, tik valgyti is pradziu nenorejo g.gif , pati maciau, kaip aukletoja su lekste is paskos begiojo ir vis siule tongue.gif , dabar jau pati valgo mirksiukas.gif
Del perengimo ir pamperso keitimo nematau problemu schmoll.gif , jei silta nurengia, jei vesiau aprengia, ir niekad neradau nesvariu uzpakaliuku, nors buna visa diena.
O jei jums atrodo, kad mazai valgyt duoda, idekit kokiu sausainiu ar meduoliuku g.gif , as visada idedu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit parasyti i kokias lopselio grupes jus leidziat savo mazyles? Nes nuo siandien "Rakteliu" grupe pradejo lankyti mano vyro seses dukryte. O mes lankome darzeli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NENGA @ 2005 08 30, 10:35)
Gal galit parasyti i kokias lopselio grupes jus leidziat savo mazyles? Nes nuo siandien "Rakteliu" grupe pradejo lankyti mano vyro seses dukryte. O mes lankome darzeli mirksiukas.gif

maniske tai i Dobiliuku eina 4u.gif na nepagalvokit as labai jau nesiskundziu blush2.gif dziaugiuosi,kad mazoji gali buti su vaikais,bet... tokie dalykai apie kuriuos mes cia rasem tikrai stebina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NENGA @ 2005 08 30, 07:27)
Labas mes jau 2 sav lankome si darzeli mirksiukas.gif , kol kas viskas  thumbup.gif , skustis negaliu schmoll.gif Priprato labai lengvai, tik valgyti is pradziu nenorejo g.gif , pati maciau, kaip aukletoja su lekste is paskos begiojo ir vis siule tongue.gif , dabar jau pati valgo mirksiukas.gif
Del perengimo ir pamperso keitimo nematau problemu schmoll.gif , jei silta nurengia, jei vesiau aprengia, ir niekad neradau nesvariu uzpakaliuku, nors buna visa diena.
O jei jums atrodo, kad mazai valgyt duoda, idekit kokiu sausainiu ar meduoliuku g.gif , as visada idedu mirksiukas.gif

Nu kodel sakai nera problemu del pampersu ir t,t. As pvz keliata savaiciu stebejausi kad pampersai kiek atnesu is viso nemazeja, nu aisku mes pareinam su pilnu, bet vis tiek nors koki karta tai galetu pakeist, o del nurengimo tai tikrai problema. Ryte saltoka, negali isrengt , o atejus klausiu ar man nurengt iskarto, sako ne ne salta, veliau nurengsim, ateinu visa susilus ir niekas nepajudinta. Gal tu ka davei aukletojai, kad taviske rupinasi aaa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dema: 30 rugpjūčio 2005 - 10:32
Dėl pripratimo , maniske , ir gi jautesi kuo puikiausiai, valgo puikiai, keliasi sake paskutine, bet tu man pasakyk, kodel kai po vakar naujosios aukletojos atejimo, vaikas siandien net persiaut batuku nenori, nei sesti ant suoliuko , tiesiog limpa ant kaklo. Visa menesi ejom ir buvo ok. KAS DABAR?
Atsakyti
Dėl pripratimo , maniske , ir gi jautesi kuo puikiausiai, valgo puikiai, keliasi sake paskutine, bet tu man pasakyk, kodel kai po vakar naujosios aukletojos atejimo, vaikas siandien net persiaut batuku nenori, nei sesti ant suoliuko , tiesiog limpa ant kaklo. Visa menesi ejom ir buvo ok. KAS DABAR?
Atsakyti
Nieko nenesiau schmoll.gif matai mano grupeje maziausia ir kol kas vienintele naujoke gal del to ja siek tiek daugiau pasirupina ax.gif O del pampersu pagal skaiciu kiek atnesu ir kiek issinesu - keicia, be to visada griztam su pustusciu mirksiukas.gif

Dema jei visa menesi viskas buvo o.k., o pasikeitus aukletojai - vaikas nebenori eiti, manau cia isties kazkas del aukletojos g.gif Reiktu labiau stebeti, kartais paziureti kaip ji lauke elgiasi su vaikuciai.

Atsakyti
Nu va atejo nauja auklėtoja iš savaitinės grupės. Ispudis cry.gif oj koks ne koks. Maniske dar puse velnio reagavo, bet atvede kita mergike, siaubas cry.gif cry.gif cry.gif , nurimint neina.Mama pakraupus, sake jau taip buvo pripratus, viskas yra gera puse ėjo ir se tau vel nauja , vel is naujo. Žodžiu, ne as viena g.gif . Kazkokia betvarke, kas dvi savaites aukletojas keicia, nu tokiems pypliams ir taip sunku , o dar ................
Atsakyti
ax.gif man tai patiko siandien girdetas dalykas rolleyes.gif atvedziau savo mazaja,o grupeje durys uzdarytos,mes persirenginejam ir girdziu aukletoja vaikams dainuoja sau rolleyes.gif grupeje niekas neverke schmoll.gif ,atidarau duris ir ivedu saviske tai vaizdas irgi grazus ax.gif vaikuciai susodinti ant kilimo,ji risa visiems seilinukus ir traukia daina,taip linksmai (kazka panasaus i tuoj eisim valgyti kosyte biggrin.gif ) man vaikai pasirode visi laimingi rolleyes.gif gal ir mokes ta aukletoja sudomint musu pipiriukus 4u.gif bent jau man tai buvo pirmas rytas kai mes atejom ir niekas neverke mirksiukas.gif labai maloniai atejo aukletoja susipazino su maniske smile.gif maloni moteriske pasirode pirmam kartui ax.gif bet kaip bebutu tikiuosi,kad cia paskutinis naujas zmogus,nes kas dvi savaites keisti nezinau laaabai blogai schmoll.gif

cia apie Dobiliukus 4u.gif
Atsakyti
Tai kuri bus pagrindine Dobiliuku aukletoja g.gif toji Kristina ar sita siandien kur atejo (nezinau dar vardo ) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kikkaa: 01 rugsėjo 2005 - 08:46
Paguodei biggrin.gif , nes ryte tai ana mergike labai labai verke, maniske tai nzn is kur zino, bet vardu pakviete. O pagrindines( aisku , jeigu vel nekeis) bus jos abi, juk keiciasi kas pusdieni g.gif
Atsakyti
na ir man atrodo,kad jos keiciasi kas pusdieni ,taciau man toks klausimas kyla todel,kad pries pora savaiteliu vedeja sake,jog "dobiliuku" grupeje bus pagrindine aukletoja Neringa g.gif ji isejo tai kas dabar pagrindine g.gif ir galvoju tas grafikas kas pusdieni keistis gal cia laikinas,na gi ten tokie pokyciai vis vyksta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kikkaa: 01 rugsėjo 2005 - 08:59