Įkraunama...
Įkraunama...

l/d Sadutė

QUOTE(kikkaa @ 2005 09 01, 06:58)
na ir man atrodo,kad jos keiciasi kas pusdieni ,taciau man toks klausimas kila todel,kad pries pora savaiteliu vedeja sake,jog "dobikiuku" grupeje bus pagrindine aukletoja Neringa  g.gif  ji isejo tai kas dabar pagrindine  g.gif  ir galvoju tas grafikas kas pusdieni keistis gal cia laikinas,na gi ten tokie pokyciai vis vyksta  unsure.gif

Visur taip,net kai systra ejo i darza, buvo, kad keisdavosi kas pusdieni. Jiegu viena buvo is ryto, tai kita po pietu, o kuri buvo po pietu , ateina kita diena is ryto irt.t ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dema: 01 rugsėjo 2005 - 09:01
QUOTE(Dema @ 2005 09 01, 10:00)
Visur taip,net kai systra ejo i darza, buvo, kad keisdavosi kas pusdieni. Jiegu viena buvo is ryto, tai kita po pietu, o kuri buvo po pietu , ateina kita diena is ryto irt.t ax.gif

aiskus tada blush2.gif
Atsakyti
Noriu paklausti "dobiliuku" mamu 4u.gif ar jusu vaikuciams dantukus valo g.gif mums liepe atsinesti dantu sepetuka ir pasta,bet jie iki siol ir guli spintuteje unsure.gif tai kaip cia iseina g.gif
Atsakyti
QUOTE(kikkaa @ 2005 09 05, 08:27)
Noriu paklausti "dobiliuku" mamu  4u.gif  ar jusu vaikuciams dantukus valo  g.gif  mums liepe atsinesti dantu sepetuka ir pasta,bet jie iki siol ir guli spintuteje  unsure.gif  tai kaip cia iseina   g.gif

mums tai nieko nesake schmoll.gif nei minties tokios nebuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dema: 06 rugsėjo 2005 - 11:10
QUOTE(Dema @ 2005 09 06, 12:08)
mums tai nieko nesake  schmoll.gif nei minties tokios nebuvo tokios

g.gif idomu...bet ir nepergyvensiu del to rolleyes.gif tik tegu pamaitina,priziuri ir graziai elgiasi 4u.gif o dantukus galima ir namie issivalyt smile.gif bet man idomu pasidare ar nevalo niekam ar tik maniskei,nes maniau,kad visiems liepe atsinest ax.gif ir dar sako man "zinom,kad kiti darzai to nepropaguoja,o pas mus nuo paciu maziausiu jau mokomi" unsure.gif tai vat ir idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kikkaa @ 2005 09 06, 09:15)
g.gif idomu...bet ir nepergyvensiu del to  rolleyes.gif  tik tegu pamaitina,priziuri ir graziai elgiasi  4u.gif o dantukus galima ir namie issivalyt  smile.gif  bet man idomu pasidare ar nevalo niekam ar tik maniskei,nes maniau,kad visiems liepe atsinest  ax.gif ir dar sako man "zinom,kad kiti darzai to nepropaguoja,o pas mus nuo paciu maziausiu jau mokomi"  unsure.gif  tai vat ir idomu  4u.gif

Viskas ten idomiai kabutese.Maniske jau prisikaitino , akys pradejo puliuot, penktadieni su sloga parejo (nes kaip ana mama ir sake,vienas vaikais vaiksciojo su isvarvejusia vos ne iki zemes ir niekas nieko nedare,nuvalyt net nepasistengia, , tai po to jos pasigavo,dabar musu eile), o galu gale ir koset pradejo negraziai cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Dema @ 2005 09 06, 12:25)
Viskas ten idomiai kabutese.Maniske jau prisikaitino , akys pradejo puliuot, penktadieni su sloga  parejo (nes kaip ana mama ir sake,vienas vaikais vaiksciojo su isvarvejusia vos ne iki zemes ir niekas nieko nedare,nuvalyt net nepasistengia, , tai po to jos pasigavo,dabar musu eile), o galu gale ir koset pradejo negraziai cry.gif  cry.gif

Dema,rimtai jusu akys puliuoja unsure.gif maniske siandien vos atsimerke,visai uzpuliavo tiek kad sulipusios cry.gif blyn,dabar tai persigandau nebus cia kokia infekcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(kikkaa @ 2005 09 06, 09:33)
Dema,rimtai jusu akys puliuoja  unsure.gif  maniske siandien vos atsimerke,visai uzpuliavo tiek kad sulipusios  cry.gif  blyn,dabar tai persigandau nebus cia kokia infekcija g.gif

Sestadieni kai atsikele issigandau, ir akys aplipe ir nosis apsasus.Bet akytes dabar jau lyt ir praejo, kadangi mums tik gime buvo probelmu su puliavimu, nusipirkau tu paciu lasu ir praejo lyg, Nosis lyg geryn,bet kosina sad.gif Spec. pasiemiau bileteni , kad atsigautu, nes ten tvarka kas nori tegu giria, bet akys rodo visai ka kita
Atsakyti
bet nuo ko tada akys puliuoja g.gif nieko nesuprantu............... cry.gif tada ten nesvaru ar ka g.gif ar cia infekcija kokia cry.gif ar gydytojui del akiu nesirodet?
Atsakyti
Čia greičiausiai konjuktyvitas, paprastai užsikrečia nemaža dalis vaikų grupėje, nes tai infekcinis susirgimas.

Šiaip norėjau savo nuomonę parašyti dėl 'Sadutės'. Mano mergina ketverius metus lankė 'Saulėgrąžų' grupę (lopšelio grupės ji nelankė, tiesiai į darželio grupę ėjom). Nu auklėtojos tai liux! Ir šeimininkutė fantastiška. Jokių priekaištų joms niekada neturėjau. Vienu metu mes persikėlėm gyventi į kitą vietą, tai iš pradžių galvojau pervesti dukrą į arti namų esantį darželį (jų net du čia pat yra), bet kai abiejų darželių vedėjos pasakė, kad mol čia eilės yra ir t.t., tai nusprendžiau, kurių galų man mokėti pinigus, kad įlysti į kurį nors iš jų ir tikrai nedaug šansų, kad patektume pas tokias geras auklėtojas. Tai važinėjom su mikriuku į darželį.

O lopšelinukai tai ir man pasirodė tokie nelabai prižiūrimi, kai per kažkurią šventę, vykusią darželio kieme gana vėsią rudens dieną mačiau visus juos susodintus ant patiesalo varvančiomis nosimis, o auklėtojos tiesiog sėdėjo ant kėdučių ir net nesiruošė bent nosių jiems nušluostyti unsure.gif

Šiaip 'Sadutės' vedėja man visai nepatinka, ji man labai primena sovietinių laikų parduotuvės vedėją rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viDusia @ 2005 09 06, 18:01)
Čia greičiausiai konjuktyvitas, paprastai užsikrečia nemaža dalis vaikų grupėje, nes tai infekcinis susirgimas.

taip vat butent sitas pas mus 4u.gif apsilankem pas gydytoja mes,jis berods lotyniskai taip vadinasi ar kaip,bent ant lapuko taip ir parasyta,o snekamaja kalba gydytoja ji vadino adeno virusu.
Atsakyti
cia kai ka radau apie ta liga tai ikopinsiu kam idomu maza istraukele 4u.gif

Tai akių junginės uždegimas. Akių junginė – plona, skaidri jungiamojo audinio plėvelė, kuri iškloja viršutinio ir apatinio akies vokų vidinius paviršius ir jungia vokus su akies obuoliu.

Ligos priežastys

Ligą sukelia įvairūs mikroorganizmai (virusai, bakterijos), tačiau gali būti ir alerginės kilmės konjunktyvitas.
Ūmiu bakteriniu ar virusiniu konjunktyvitu dažniausiai susergama užsikrėtus per nosines, rankšluosčius, darbo įrankius (jei jais naudojosi jau sergantis asmuo), vandenį, o taip pat per orą – kitam ligoniui kosint ar čiaudint.

nosines tai tikrai aukletojos naudoja bendrai,na nezinau ar galima 10 vaiku paimti atskiras nosines,bet gal galima sukarpyti jas mazais gabaliukais ir valyti tik po viena karta,nes dabar tai tai butbut ir bus ligos priezastis,nors aisku uzsikrestu ir taip juk zaidzia kartu,bet gal maziau g.gif
Atsakyti