Įkraunama...
Įkraunama...

l/d Sadutė

o ar neverta pasakyt berniuko mamai g.gif as noreciau zinoti viska kas darosi su mano dukra darzelyje.berniuko mamai aisku butu labai skaudu,bet... geriau karti tiesa nei saldus melas...gal ir klystu,bet pagalvociau ir pasakyciau turbut.

aukletojos nepateisinsiu niekada del tokio poelgio ir net neisivaizduoju kur galejo eiti,kad buvo taip jau negalima paimt vaiko kartu. gal ir netinkamas pavyzdys,bet tegul ji ir i tualeta ejo,manau jau geriau paimt vaika kartu,na palikt gal kiek praviras duris,ar bent jau pakalbint ji kad jis kad ir tas dvi minutes nepasijustu vienisas.
Atsakyti
QUOTE(kikkaa @ 2005 09 28, 15:21)
o ar neverta pasakyt berniuko mamai  g.gif  as noreciau zinoti viska kas darosi su mano dukra darzelyje.berniuko mamai aisku butu labai skaudu,bet... geriau karti tiesa nei saldus melas...gal ir klystu,bet pagalvociau ir pasakyciau turbut.

aukletojos nepateisinsiu niekada del tokio poelgio ir net neisivaizduoju kur galejo eiti,kad buvo taip jau negalima paimt vaiko kartu. gal ir netinkamas pavyzdys,bet tegul ji ir i tualeta ejo,manau jau geriau paimt vaika kartu,na palikt gal kiek praviras duris,ar bent jau pakalbint ji kad jis kad ir tas dvi minutes nepasijustu vienisas.

Butinai reikia pasakyt,tik as nematau jo mamos.Tikiuosi ryt susirinkime bus ax.gif .
Atsakyti
[COLOR=red]
QUOTE(Dema @ 2005 09 28, 18:42)
Butinai reikia pasakyt,tik as nematau jo mamos.Tikiuosi ryt susirinkime bus ax.gif .

Mielos "super mamos" paskaicius jusu pokalbius darosi kraupu, kad jus tokios esate. Smerkti kitus ir kritikuoti tai labai paprasta, bet pirmiausia reikia ysiklausyti i save. Netikiu ne vienu jusu zodziu, tai tik matosi jusu vidus ka jus cia pliauskete didziausias nesamones. Vedziau savo vaikeli i "Dobileliu" grupe ir tokiu nesamoniu ka jus cia rasote tikrai nebuvo. Su visom aukletojom susisnekejau ir buvau suprasta, ir labai joms dekinga uz mano kudikelio prieziura ir lavinima. Dabar irgi kartais apsilankau, nes nuvedu giminaites vaikeli ir nematau nieko bloga, o kad vaikas paverkia tai naturalu juk jie dar tokie mazuliukai. Tarp kitko reikia stebeti skelbimu lenta ten visa informacija surasyta, cia del susirinkimu ir ne tik, siandien buvau apie 12val. ir tikrai maciau pakabinta. Ir dar noreciau pasakyti jei jums tokioms "super mamytems" nepatinka darzelis auginkite pacios, nebus ka kaltinti. Negi jus nesuprantate, kad jus savo atzaleles atvedat i kolektyva ir visko bus kol pripras ir sloguos ir koses i9r paverks. Dar noriu jusu paklausti ar bent karta nors viena padekojote aukletojoms kad visa dienele buvo su jusu atzalomis. Juk supraskit jos dirba ne su vienu o su visa grupe vaikuciu.
O siaip tai man sis darzelis labai patinka, ir dekinga visam kolektyvui nes jie dirba musu vaikuciu labui. Ir didelis aciu "Dobileliu" grupes kolektyvui!
Atsakyti
QUOTE(ELVYRA 523 @ 2005 09 28, 17:57)
[COLOR=red]
Mielos "super mamos" paskaicius jusu pokalbius darosi kraupu, kad jus tokios esate. Smerkti kitus ir kritikuoti tai labai paprasta, bet pirmiausia reikia ysiklausyti i save. Netikiu ne vienu jusu zodziu, tai tik matosi jusu vidus ka jus cia pliauskete didziausias nesamones. Vedziau savo vaikeli i "Dobileliu" grupe ir tokiu nesamoniu ka jus cia rasote tikrai nebuvo. Su visom aukletojom susisnekejau ir buvau suprasta, ir labai joms dekinga uz mano kudikelio prieziura ir lavinima. Dabar irgi kartais apsilankau, nes nuvedu giminaites vaikeli ir nematau nieko bloga, o kad vaikas paverkia tai naturalu juk jie dar tokie mazuliukai. Tarp kitko reikia stebeti skelbimu lenta ten visa informacija surasyta, cia del susirinkimu ir ne tik, siandien buvau apie 12val. ir tikrai maciau pakabinta. Ir dar noreciau pasakyti jei jums tokioms "super mamytems" nepatinka darzelis auginkite pacios, nebus ka kaltinti. Negi jus nesuprantate, kad jus savo atzaleles atvedat i kolektyva ir visko bus kol pripras ir sloguos ir koses i9r paverks. Dar noriu jusu paklausti ar bent karta nors viena padekojote aukletojoms kad visa dienele buvo su jusu atzalomis. Juk supraskit jos dirba ne su vienu o su visa grupe vaikuciu.
  O siaip tai man sis darzelis labai patinka, ir dekinga visam kolektyvui nes jie dirba musu vaikuciu labui. Ir didelis aciu "Dobileliu" grupes kolektyvui!

Visų pirma vedu ir pasiimu pati, ryte jokio skelbimo apie susirinkimą nebuvo . Skelbimų lenta visada seku. Ir tik vakare( labai malonu, kad sugebėjo) buvo pakabintas skelbimas. Antra , jeigu taviskį uždarytų vieną kokiam kambaryje ir laikytų, kažin kaip tau patiktų. ( Nors jeigu tau nesvarbu, tai nera ko stebetis). Trečia, jeigu užsikrėtė vaikai , ne tik musų abieju, kaip matai, o auklėtojos sako ką kitą, tai ir gi jų nepateisina. O ketvirtą, rašom tik tai ką matom. o padėkot galėčiau tik NERINGAI , kuri , deja, buvo perkelta ir su mumis buvo vos kelias savaites. Ačiū už supratimą ir palaikymą
Atsakyti
QUOTE(Dema @ 2005 09 28, 21:11)
Visų pirma vedu ir pasiimu pati, ryte jokio skelbimo apie susirinkimą nebuvo . Skelbimų lenta visada seku. Ir tik vakare( labai malonu, kad sugebėjo) buvo pakabintas skelbimas. Antra , jeigu taviskį uždarytų vieną kokiam kambaryje ir laikytų,  kažin kaip tau patiktų. ( Nors jeigu tau nesvarbu, tai nera ko stebetis). Trečia, jeigu užsikrėtė vaikai , ne tik musų abieju, kaip matai, o auklėtojos sako ką kitą, tai ir gi jų nepateisina. O ketvirtą, rašom tik tai ką matom. o padėkot galėčiau tik NERINGAI ,  kuri , deja, buvo perkelta ir su mumis buvo vos kelias savaites.  Ačiū už supratimą ir palaikymą

IR VISDELTO TU TIKRA "SUPER MAMA" NEI PRIDESI NEI ATIMSI. DVELKI NET PER SI ATSTUMA TUSTUMA IR JOKIO SUPRATIMO. JUK AUGINI DUKTERI, NEGI IR JAI TOKIA SALTA ESI.
NERINGOS NEDEK I KISENE NES PER PORA SAVAICIU TU JOS TIKRAI NEPAZINAI, NEBENT SPEJO VISUS SEIMOS NIUANSUS SUSIRINKTI. GAILA KAD JA PERKELE BUTUMEI TIKRAI JAI DEKINGA.
Atsakyti
QUOTE(ELVYRA 523 @ 2005 09 28, 18:21)
IR VISDELTO TU TIKRA "SUPER MAMA" NEI PRIDESI NEI ATIMSI. DVELKI NET PER SI ATSTUMA TUSTUMA IR JOKIO SUPRATIMO. JUK AUGINI DUKTERI, NEGI IR JAI TOKIA SALTA ESI.
NERINGOS NEDEK I KISENE NES PER PORA SAVAICIU TU JOS TIKRAI NEPAZINAI, NEBENT SPEJO VISUS SEIMOS NIUANSUS SUSIRINKTI. GAILA KAD JA PERKELE BUTUMEI TIKRAI JAI DEKINGA.

TU ZIURIU SKAITAI TARP EILUCIU , O NE KAS JOSE. jUK IR RASAU, KAD PADEKOT GALECIAU TIK NERINGAI. AR DABAR AISKU...
Atsakyti
QUOTE(Dema @ 2005 09 28, 21:24)
TU ZIURIU SKAITAI TARP EILUCIU , O NE KAS JOSE. jUK IR RASAU, KAD PADEKOT GALECIAU TIK NERINGAI. AR DABAR AISKU...

AUGINK DUKRELE IR BUK DEKINGA DIEVUI KAD JA TURI.
Atsakyti
QUOTE(ELVYRA 523 @ 2005 09 28, 18:28)
AUGINK DUKRELE IR BUK DEKINGA DIEVUI KAD JA TURI.

O GAL TAU TURĖCIAU PADEKOT UŽ DUKRELĘ????????????? o GAL NEŽINAI, KAD DIEVO NEREIKIA MINĖT BE REIKALO. O JEIGU TAU NEPATINKA TA "SUPERMAMA" , KOKĮ VELNIĄ ČIA VEIKI. APIE ŠALTUMĄ , TAI DAR KLAUSIMAS , KURI IŠ MŪSŲ ŠALTA. MAN MANO VAIKAS -SVARBIAUSIA IR NIEKAM NELEISIU JOS SKRIAUST.
Atsakyti
AČIŪ, KAD IŠKLAUSĖTE. NORISI GIRDĖTI VIEN TAI KAS GRAZU. KĄ GI, KIEKVIENAI SAVAS PASIRINKIMAS verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ELVYRA 523 @ 2005 09 28, 20:57)
[COLOR=red]

g.gif labai idomus pasisakymas unsure.gif gal galiu suzinot per kuria vieta tu cia musu vidu pamatei unsure.gif dziaugiuosi,kad jums buvo viskas ciki smile.gif ir tiket mumis tikrai nereikia schmoll.gif man tai dzin visai ar tu patikejai ar ne smile.gif turbut irgi esi tokia pati salta,nes irgi vaika vedei i darzeli smile.gif
o darzelis man patiko todel ir pasirinkom sita,i ji ir atvedem savo dukra,bet kai matai,kad su vaiku darosi kazkas netaip tai sunku vaidint,kad viskas gerai unsure.gif taip mes saltos,bet kai pamatau dar saltesni tiesiog ledini aukletojos veida tai darosi kraupu,pakalbet neimanoma...as kasdien pasiteirauju "kaip sekesi" ir kasdien sulaukiu atsakymo "gerai" tokio vienareiksmisko,kad daugiau klausimu ir nekyla...na negi negalima mamai apie vaika pasakyt pora sakinuku g.gif na man meniu pakabinto rubineje kaip ir mazai,norisi zinot daugiau ka vaikas veike.
dar jei skaitei matei,kad mano vaika aukletoja gasdino,kad ja issines cigonai...(bet cia pavaduojanti) atsakyk sau,kaip elgtumeisi...turbut cia man nerupi mano dukra ir as tokia negera nenubegau nupirkt aukletojai geliu puokstes g.gif na jei nebuvai tokioj situacijoj tai vat Dievui ir padekok ir as noreciau,kad man sito nebutu teke isgyvent,bet...
ir dar,kad vaika atvedam i kolektyva tai puikiai zinojom (gal ir nustebsi) bet kodel aukletoja turi meluot kazkaip nesuprantu...
tai vat jei is 11vaiku 3 mamos mato nors ir nedideles bet kazkokias problemas,gal ir jusu giminaiciams reiktu irgi pasidomet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kikkaa: 28 rugsėjo 2005 - 22:06
tai vat taip butu viskas gerai jeigu butu... as viska suprantu aukletoja irgi zmogus irgi turi problemu ir t.t. bet norisi ateit i darzeli ir rast vaika linksma,su aukletoja maloniai pora sekundziu pakalbet grupeje labai liudna nuotaika unsure.gif taip ju darbas sunkus as tuo net neabejoju schmoll.gif bet zmones dar sunkesnius dirba ir dirba kruopsciai ir saziningai (cia netaikau aukletojoms) tiesiog man atrodo,kad jos savo darbo nemyli, tai ka jau ir kalbet apie teigiamas emocijas vaikams sad.gif na nenoriu as visai cia taip liudnai,bet taip gaunasi
dar turiu vilties,kad pralinksmes musu dobiliukai ir aukletojos linksmesnes bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELVYRA 523 @ 2005 09 28, 21:57)
[COLOR=red]

Atsakyti