QUOTE(ELVYRA 523 @ 2005 09 28, 17:57)
[COLOR=red]
Mielos "super mamos" paskaicius jusu pokalbius darosi kraupu, kad jus tokios esate. Smerkti kitus ir kritikuoti tai labai paprasta, bet pirmiausia reikia ysiklausyti i save. Netikiu ne vienu jusu zodziu, tai tik matosi jusu vidus ka jus cia pliauskete didziausias nesamones. Vedziau savo vaikeli i "Dobileliu" grupe ir tokiu nesamoniu ka jus cia rasote tikrai nebuvo. Su visom aukletojom susisnekejau ir buvau suprasta, ir labai joms dekinga uz mano kudikelio prieziura ir lavinima. Dabar irgi kartais apsilankau, nes nuvedu giminaites vaikeli ir nematau nieko bloga, o kad vaikas paverkia tai naturalu juk jie dar tokie mazuliukai. Tarp kitko reikia stebeti skelbimu lenta ten visa informacija surasyta, cia del susirinkimu ir ne tik, siandien buvau apie 12val. ir tikrai maciau pakabinta. Ir dar noreciau pasakyti jei jums tokioms "super mamytems" nepatinka darzelis auginkite pacios, nebus ka kaltinti. Negi jus nesuprantate, kad jus savo atzaleles atvedat i kolektyva ir visko bus kol pripras ir sloguos ir koses i9r paverks. Dar noriu jusu paklausti ar bent karta nors viena padekojote aukletojoms kad visa dienele buvo su jusu atzalomis. Juk supraskit jos dirba ne su vienu o su visa grupe vaikuciu.
O siaip tai man sis darzelis labai patinka, ir dekinga visam kolektyvui nes jie dirba musu vaikuciu labui. Ir didelis aciu "Dobileliu" grupes kolektyvui!
Visų pirma vedu ir pasiimu pati, ryte jokio skelbimo apie susirinkimą nebuvo . Skelbimų lenta visada seku. Ir tik vakare( labai malonu, kad sugebėjo) buvo pakabintas skelbimas. Antra , jeigu taviskį uždarytų vieną kokiam kambaryje ir laikytų, kažin kaip tau patiktų. ( Nors jeigu tau nesvarbu, tai nera ko stebetis). Trečia, jeigu užsikrėtė vaikai , ne tik musų abieju, kaip matai, o auklėtojos sako ką kitą, tai ir gi jų nepateisina. O ketvirtą, rašom tik tai ką matom. o padėkot galėčiau tik NERINGAI , kuri , deja, buvo perkelta ir su mumis buvo vos kelias savaites. Ačiū už supratimą ir palaikymą