Įkraunama...
Įkraunama...

l/d Sadutė

VAKAR VYKO TĖVELIŲ (KOMITETO PIRMININKŲ) SUSIRINKIMAS. NORIU ŠIEK TIEK PAPASAKOTI, KAD KUO DAUGIAU TĖVELIŲ ŽINOTŲ, KAS VYKSTA, AR VYKS ŠIAME DAŽELYJE.
SUSIRINKIME BUVO IŠRINKTA DARŽELIO TARYBA, KURI KAIP SUPRATAU, GALI SPRĘSTI KAI KURIAS DARŽELIO FINANSINES PROBLEMAS. TOS TARYBOS PIRMINIKAS PAAIŠKINO, KAD KIEKVIENOS GRUPĖS TĖVELIAI TURĖTŲ KARTU NUSPRĘSTI, KO LABIAUSIAI TRŪKSTA GRUPĖJE IR ORGANIZUOTIS TĄ DAIKTĄ NUSIPIRKTI SAVO LĖŠOMIS( JEIGU YRA GALIMYBĖ ) ARBA rolleyes.gif GALIME KREIPTIS Į DARŽELIO TARYBĄ PRAŠYDAMI DARŽELIO TARYBOS, SKIRTI DALĮ DARŽELIO PINIGŲ STAMBIAM DAIKTUI ĮSIGYTI. TUO TIKSLU SUKŪRIAU MINI ANKETĄ MŪSŲ GRUPĖS TĖVELIAMS (AUKLĖTOJA TURĖTŲ PADALINTI KIEKVIENAM TĖVELIUI), KAD IŠSIAIŠKINTUME MŪSŲ GRUPĖS FINANSINES GALIMYBES IR NUSPRĘSTUME KO MUMS LABIAUSIAI REIKIA. PRAŠYČIAU JŪSŲ APŽIŪRĖTI GRUPĖS PATALPAS IR PARAŠYTI SAVO NUOMONĘ APIE GRUPĖS STOVĮ. AUKLĖTOJOS PASIŪLĖ ĮSIGYTI ŽALIUZES, KOKIA APE TAI JŪSŲ NUOMONĖ? ATKREIPKITE DĖMESĮ Į BALDELIUS, MAN ATRODO JUOS JAU BŪTINA KEISTI.
NEBEGALIU DAUGIAU RAŠYTI.
PRISIJUNGSIU RYTOJ.
ATE mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, nu ir prisiskaiciau! Gyvenu visai salia sio darzelio. zinoma yra ir kitas, tik nepamenu pavadinimo. Va ir renkuos i kuri geriau cia reiks vesti. Man Sadute pasirode tikrai skurdokas darzelis... Tiek viduje, tiek isoreje. Va tas kitas darzelis prie pat stadijono, siek tiek padoresnis, bent isore. Tai kuri cia dabar geriau issirinkt?
Atsakyti
is lopseliu grupiu "Saduteje" pati geriausia grupe - "Sauluciu" thumbup.gif , o is darzelio - "Saulegrazu", visos kitos - vidutiniskos smile.gif
Atsakyti
O kad prisiskaiciau cia visko! blink.gif Net akys pavargo.... unsure.gif
Kalbejau su drauge,kuri savo mazyte leido i si lopseli,tai ji buvo tikrai patenkinta thumbup.gif ,tik va gaila aukletojos vardo neatsimena. ax.gif Is jos pasakojimu pasiryzau savo vaikiuka uzrasyt i si darzeli,bet dabar lyg ir sudvejojau.... g.gif
Matau kad cia jau senokai rasyta zinutes,bet butu idomu suzinoti is tu mamu ar pasikeite situacija... g.gif O gal yra daugiau vedanciu i si lopseli? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(najaa @ 2005 12 17, 00:39)
Sveikos mamytes, nu ir prisiskaiciau! Gyvenu visai salia sio darzelio. zinoma yra ir kitas, tik nepamenu pavadinimo. Va ir renkuos i kuri geriau cia reiks vesti. Man Sadute pasirode tikrai skurdokas darzelis... Tiek viduje, tiek isoreje.  Va tas kitas darzelis prie pat stadijono, siek tiek padoresnis, bent isore. Tai kuri cia dabar geriau issirinkt?

Kalbi turbūt apie Želmenėlį. Kito šalia ir nėra. Aš vedu mažąją į Želmenėlį. Ir mums jis tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Permečiau visas temas,bet nieko apie ŠĮ lop.-darž. neradau verysad.gif Gyvensim netoli jo tai domina visa informacija.Geras jis ar blogas,verta ji lankyti ar ne?
Prašau,jeigu kas nors lankote SADUTE,tai parašykite Savo atsiliepimus apie ji. smile.gif

Su pagarba Rosenda..........
Atsakyti
g.gif umn.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif
Maniskis lanko "Sadute" lopselio grupe. Kol kas mes labai patenkinti. Aukletojos ir seimininkute geros. DAro ivairius darbelius(kiek tokio amziaus vaikai daryt gali), aukletojos moko eilerastukus, daineliu. Tik direktore man nelabai maloni moteris. Pati turi 5 vaikus, bet jokio svelnumo pas moteriske nera. Cia mano nuomone.
Atsakyti
biggrin.gif O nors vienas žmogelis atsiliepė ax.gif

Ačiū už info.Tik gal dar parasyk kaip papuolėt i jį.Ar su vokeliu ar eilės laukėt?Mes norim nuo rudenio pradėti ar realu?Ir dar gal Auklėtojų vardus parasyk,kurios geros sakei ir gal yra kokia pas kurią neleistum savo vaiko g.gif Beja mum du metukai ax.gif

Dar karteli dėkui,tikrai labai viskas idomu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikute. Mes irgi lankom si darzeli, o konkreciau tai lopsio sauluciu grupe Patikek tai tikrai labai puiki grupe, o aukletojos nepakartojamos. Kiekviena ryta,kai vaikas ateina i grupe jis pasitinkamas sypsena ir stipriu apsikabinimu. :draugai Opatekome mes nesunkiai ,bet zinoma ejome netusti.
Atsakyti
iš lopšelio grupių pati geriausia yra "Saulučių", na, o kitos - vidutiniškos.. Dėl direktorės - geri pastebėjimai rolleyes.gif Jeigu planuoji leisti ten - patariu eiti dabar, nes paskui bus sudėtinga su ja susitarti dėl priėmimo.. Priėmimo tvarka ir taip turbūt jau aiški kaip viena mamytė pastebėjo - tuščiomis ne visada pavyksta patekti..
Atsakyti
labukas mamytes, gal kazkuri bent kazka gali papasakoti apie "raktazoliu" grupe rolleyes.gif kaip aukletojos 4u.gif kokia atmosfera grupeje 4u.gif
Atsakyti