Įkraunama...
Įkraunama...

Biodroga Kosmetika

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 07 10, 21:38)

Nuotraukyte pasiskolinau, gal kas pasakys kokia jo kaina mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(Melynake:) @ 2009 02 23, 17:12)
Nuotraukyte pasiskolinau, gal kas pasakys kokia jo kaina mazdaug?

pirkau pries savaite 50lt mokejau mirksiukas.gif Patinka man sitas kremas labai, jei yra spuogeliu tai juos veiksmingai isdziovina, oda matine visa diena, uzmaskuoja gerai, o ir nera taip, kaip kad buna su kremine pudra, kad visa diena prabuvus ir vakarui atejus islenda koks spuogelis, su situ kremu taip nera thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 22, 12:16)
Mes su sese irgi naudojom šitą aliejuką thumbup.gif  Labai puikus,poveikis tikrai yra wub.gif  Oda labai švelnutė po jo...Beje pastebėjau,kad po jo patamsėja oda g.gif ,ar kam taip buvę?

nusipirkau ir as sita alieju, tik profesionalia pakuote 300ml, kol kas patinka man thumbup.gif ziuresim rezultatus rolleyes.gif zinok man netamseja, arba dar nepastebejau unsure.gif
toks pas mane
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 23 vasario 2009 - 17:28
as tai naudoju krema su atspalviu.nesu geresnio radusi.neuzkemsa poru.o man tai labai aktualu. smile.gif
Atsakyti
user posted image
Ateinu su atsiliepimais apie Puran krema su spalva.Neseniai issigyjau 01 sand touch spalva.Ji skaitos sviesiausia,bet tikrai ner labai sviesi,mano odai visai tinka.Si krema kosmetologe rekomendavo tepti ant nuprausto,toniku atgaivinto veido.Tepesi ir pasiskirste nelebai lengvai,dienos sviesoj atrodo, kad veidas su pudra(mano dior pudra naturaliau ant veido atrodo).Bet oda jaucias konfortabiliai,atrodo kvepuoja,ner sunkumo jausmo.Po kokiu 5val blizgesys visgi islindo,bet ner ko noret kai oda misri i reibuma.Ilgiau panaudojus tikiuos kad maziau bers.
Atsakyti
Gal kas pasakys kokia mazdaug Spa Sensation aliejuko profesionalios pakuotes kaina?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 04, 16:52)

Kiek mokėjot ir kur pirkot? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos:)
tyriu klausimą dėl 'spalvoto' kremuko - kaip reikalai su veido porom? gal kiek sumažina uždėjus?
Atsakyti
Man tai nemazino,nors maniskes isprigimties ner dideles,viena kita labiau issipletus.
Atsakyti
Gal kam nors reiktų Puran kremo su spalva (01 sand touch)? Sunaudota maziau nei puse pakuotes (Vilnius).
Atsakyti
Is Biodrogos turiu triju rusiu veido kaukes - kosmetologe kazkada pasiule, tai iki siol turiu. Ir krema veidui, prausikli, bei tonika turejau. Patiko! smile.gif
Atsakyti
Laba diena
norėjau paklausti, kas esate susidurę su priemonėmis nuo celiulito ? Norėčiau sužinoti plačiau, nes dirbsiu su šia kosmetika
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 09 13, 17:39)
Laba diena
norėjau paklausti, kas esate susidurę su priemonėmis nuo celiulito ? Norėčiau sužinoti plačiau, nes dirbsiu su šia kosmetika

Nejaugi nera zinanciu??
Atsakyti