is biodrogos kosmetikos esu turejusi alieju prausimuisi,ir putas prausimuisi,putos man labiau patiko.dar turejau veido tonika jautriai odai,taipat patiko.
O kalbant apie profesionalams skirta?
Gal kas naudoja tonika is Puran serijos ir kremuka misriai veido odai, ar patinka sios priemonės?

QUOTE(Melynake:) @ 2009 02 23, 15:12)
Nuotraukyte pasiskolinau, gal kas pasakys kokia jo kaina mazdaug?
taip si kremas superinis! ir man patinka! dabar ieskau kur nupirkti. gal kas zino kur nupirkti Vilniuje? aciu.
QUOTE(Merisa @ 2010 03 20, 17:41)
taip si kremas superinis! ir man patinka! dabar ieskau kur nupirkti. gal kas zino kur nupirkti Vilniuje? aciu.
galiu norodyti moteri kuri dirba su"Biodrogos" kosmetika Vilniuje gal ir turetu toki kremuka, jei domina rasyk i az

QUOTE(mažulė @ 2010 03 22, 18:11)
galiu norodyti moteri kuri dirba su"Biodrogos" kosmetika Vilniuje gal ir turetu toki kremuka, jei domina rasyk i az 

jau nusipirkau, aciu, radau cia forume... mergina dirbancia kosmetikos kabinete, kuri uzsako Kaune. dar karta aciu!

nusiprkau dar krema riebiai problematinei odai-nieko ypatingo, man labiau patinka aquatonale... ir pigiau. norejau pabandyti biodrogos riebiai odai, kaina dvygubai barngesne, bet nieko gero. ir toliau naudosiu aquatonale.
kuria prasme nieko ypatingo? labai jau neissamus atsakymas, as galiu apie daug ka pasakyti nieko ypatingo. bet jau parasytum kuo nepatiko.
Aš šitą kosmetiką veidui naudoju jau 4 metus. Netiko tik kremas veidui su AHA rūgštimis
QUOTE(Malena @ 2009 03 04, 14:52)
Nu man tai labai patinka šis kremas su atspalviu.

o gal yra kokia kaukė veido odai, kurią galėtumėt pagirti?
yra labai faina valanti kauke ir drekinanti, ir be abejo efektine su aukso dulkelem