Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių odos priežiūra

QUOTE(arbatos_puodelis @ 2009 11 03, 14:38)
matau esi UK,pabandyk paieskoti boots parduotuvej silcok bace,buna didelese dezutese,ir naudok vietoj muilo,tiesiog idek koki sauksta to kremo i vonele ir maudyk,net ir plaukucius galima plauti(mazajam labai greit dingo galveles pleiskanojimas),gali taip pat naudoti ir kaip paprasta krema  smile.gif  4u.gif  mums tai pati geriausia priemone  biggrin.gif ir pigu ir labai veiksminga  biggrin.gif (IE didelio indelio kaina iki 5 euru) pabandyk turetu pagelbeti  4u.gif  o ar jo galima gauti LT nezinau,bet manau kad kuri mamyte daranti siuntinukus is IE,ar UK galetu atsiusti  g.gif

dekui, reikes isbandyti, nes pilvukas mums tikrai baisiai serpetuoja ir mazoji jau kasyt ji pradejo doh.gif
Atsakyti
dar gali pabandyti OILATUM junior krema,bet jis brangokas,raso kad geriausia su OILATUM junior bath formula 4u.gif bet mes naudojom tik krema biggrin.gif dabar ir naudojam einat i lauka kai salta ir vejuota biggrin.gif o silcok base tikrai labai geras smile.gif nes mano mazasis gime su sausa serpetojancia oda doh.gif po kokiu 2 sav naudojimo silcok kaip muila,odele susitvarke ir daugiau jokiu bedu kaip ir neturim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija523 @ 2009 10 19, 12:35)
Sveikos mamytės, mes tai pat turėjom sausą odelę, ir mums pagelbėjo Balmandol aliejukas (maudant pildavau į vonelę) ir Excipial kremukas 4u.gif

ne is vienos mamos jau girdejau, kad Balmondol aliejukas superinis
Atsakyti
Sveikos,mano maziukei jau greit bus metukai,sausa odele jau beveik pamirsta problema,bet nuo pat gimimo turejom ypac sausa oda,plius atopini dermatita....Zodziu issausejimai vietomis buvo didesni,vietomis mazesni...Bandziau daug aliejuku,kremuku ir t.t...Netycia susupazinau su dermatologe,papasakojau mazyles beda,tai patare tepti odele A-Dermos ex omega kremuku(tokia didele tubele,skirta visam kunui)+to paties gamintojo duso alieju.Sake savo vaikui irgi sitaip issigyde odele.Rezultatai mane labai nustebino.Bent jau mums sios priemones labai pritiko.Kas neissikapanoja is siu problemu isbandykit,gal ir jums pades.
P.S. siu priemoniu yra visose didesnese eurovaistinese mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
sveikos, o maniskiam, Balmandol aliejukas visiskai netiko, tik dar blogiau darydavosi, ir lakisiu zole netiko. ir kremu begale isbandziau, vis odele pleiskanodavo.. bet va netysia uztaikiau ant tokio kremo dexeryl, tai is vakaro patepem o ryte net pati nustebus buvau, kai odele pasikeite... ai, pamirsau pasakyti kad sunui atopini dermatita nustate. ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.Mano vaikuciui jau kokia savaite isbertas kunelis penktadieni eisim pas gydytojus ziureti nuo ko mus cia beria javascript:emoticon(':hm').gal jus zinot nuo ko gali vaika berti jam dar tik 4 menesei.as pati pagalvojau gal nuo vitamino d gal per daug jo duodu.(duodu po 2 lasus)gal zinot kas koki simtomai buna nuo vitamino d perdozavimo???aciu
Atsakyti
QUOTE(llelijaa @ 2009 11 04, 14:03)
Sveikos mamytes.Mano vaikuciui jau kokia savaite isbertas kunelis penktadieni eisim pas gydytojus ziureti nuo ko mus cia beria javascript:emoticon(':hm').gal jus zinot nuo ko gali vaika berti jam dar tik 4 menesei.as pati pagalvojau gal nuo vitamino d gal per daug jo duodu.(duodu po 2 lasus)gal zinot kas koki simtomai buna nuo vitamino d perdozavimo???aciu

manau, kad tikrai ne nuo vit D... g.gif ir doze tikrai neperdidele...vienareiksmiskai eikite pas daktare ir manau viskas paaiskes....o ar pati maitini? ji taip, tai gal ka suvalgei (sokoladas, riesutai, kava ir pan) o jei misinuku maitini, tai gal misunukas netinkamas... g.gif
Atsakyti
Maitinu misinuku bet jei misinikas netiktu tai kiek zinau matytusi ant vaiko kakucio bet siuo atveju pakitimu nera... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(llelijaa @ 2009 11 04, 14:03)

mus buvo irgi labai isbere..pradzioj veiduka,paskui berimas pradejo plisti i visa kuna doh.gif nugara buvo visa raudona,net sutinus nuo berimo ir visa karsta... verysad.gif berimas pradejo plisti ne dienom,o valandom..nebezinojau ka daryti..nuvaziavom i ligonine,apziurejo..sake-seborejinis dermatitas...israse hormonini tepaliuka,kelis kart patepiau,truputi praejo...bet sake,kad tikrai ne nuo misinuko...buvom savaitei isvaziave,vaikutis tapo vel grazus thumbup.gif grizom-vel zandukai raudoni doh.gif tai isitikinau,kad kazkas netinka namu aplinkoj.. db tepu exepialiu ir emolium kremukais...maudom su emolium vonios emulsija..ir dziaugiuosi,kad kol kas tik zandukai,o ne visas kunas..
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2009 11 06, 19:31)
mus buvo irgi labai isbere..pradzioj veiduka,paskui berimas pradejo plisti i visa kuna doh.gif nugara buvo visa raudona,net sutinus nuo berimo ir visa karsta... verysad.gif berimas pradejo plisti ne dienom,o valandom..nebezinojau ka daryti..nuvaziavom i ligonine,apziurejo..sake-seborejinis dermatitas...israse hormonini tepaliuka,kelis kart patepiau,truputi praejo...bet sake,kad tikrai ne nuo misinuko...buvom savaitei isvaziave,vaikutis tapo vel grazus thumbup.gif  grizom-vel zandukai raudoni doh.gif tai isitikinau,kad kazkas netinka namu aplinkoj.. db tepu exepialiu ir emolium kremukais...maudom su emolium vonios emulsija..ir dziaugiuosi,kad kol kas tik zandukai,o ne visas kunas..

pas mus irgi tos pacios bedeles buvo, bet emolio vonios emulsija labai padejo. pakeitem dabar misinius ir jokiu bedo, bent kolkas
Atsakyti
QUOTE(BeatriceS @ 2009 11 06, 19:59)
pas mus irgi tos pacios bedeles buvo, bet  emolio vonios emulsija labai padejo. pakeitem dabar misinius ir jokiu bedo, bent kolkas

mums irgi visam kunui l.padejo emolium emulsija,bet va su veiduku db niekaip nesusitvarkom doh.gif
Atsakyti
mano dukrai irgi ant kojyciu ir rankyciu tokia siurksti odele,truputi paberta,dakytare sake truputi kaip kokia diateze,tepam aliejum ir tiek,geriau
Atsakyti