o vat dabar man iskilo toks klausimas, idomu, o nuo sauskelniu gali sauseti ir serpetoti odele?
nes pas mazaja oda serpetoja butent tose vietose kur sauskelniu uzsegimai. tokia sausos odeles juosta ant pilvo

QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 06, 21:35)
o vat dabar man iskilo toks klausimas, idomu, o nuo sauskelniu gali sauseti ir serpetoti odele?
nes pas mazaja oda serpetoja butent tose vietose kur sauskelniu uzsegimai. tokia sausos odeles juosta ant pilvo

buna siaip alergiski ar kaip sauskelnem,bet kaip tai atrodo, neisivaizduoju...
QUOTE(Anema @ 2009 11 07, 10:44)
buna siaip alergiski ar kaip sauskelnem,bet kaip tai atrodo, neisivaizduoju...
na man del to ir keista, nes siu rusiu sauskelnes mes naudojame nuo pat gimimo, o plius dienomis as dazniausiai jai dedu daukartines sauskelnes. tai ir stebiuosi kodel vat pas ja sespetoja butent toje vietoje

QUOTE(llelijaa @ 2009 11 04, 14:03)
Sveikos mamytes.Mano vaikuciui jau kokia savaite isbertas kunelis penktadieni eisim pas gydytojus ziureti nuo ko mus cia beria javascript:emoticon(':hm').gal jus zinot nuo ko gali vaika berti jam dar tik 4 menesei.as pati pagalvojau gal nuo vitamino d gal per daug jo duodu.(duodu po 2 lasus)gal zinot kas koki simtomai buna nuo vitamino d perdozavimo???aciu
mums irgi keturi menesiai ir pries kelias dienas atsirado ishsausejusios demeles ant rankyciu ir pilvuko, krutineles, eisim pas vaiko gydytoja, gal ka patars...
O mums beria galvyte
, prasidejo nuo pleiskanyciu su paraudimais, bet dabar jau visai negraziai atrodo ir, man rodos, plinta
tepam excipial kremu, pradzioj padedavo, vasara buvo visai neblogai, bet rudeni, kai atsalo, labai paastrejo ir nebepadeda kremas
butu gerai suprasti, nuo ko tai? as maniau, kad nuo sauso oro ar nuo vandens issauseja, ar gali taip buti? ar cia ir nuo maisto taip gali buti?
beje, kazkur skaiciau, kad iki metuku turetu pranykti, ar tikrai?

QUOTE(Neziniuke81 @ 2009 11 08, 01:49)
O mums beria galvyte
, prasidejo nuo pleiskanyciu su paraudimais, bet dabar jau visai negraziai atrodo ir, man rodos, plinta
tepam excipial kremu, pradzioj padedavo, vasara buvo visai neblogai, bet rudeni, kai atsalo, labai paastrejo ir nebepadeda kremas
butu gerai suprasti, nuo ko tai? as maniau, kad nuo sauso oro ar nuo vandens issauseja, ar gali taip buti? ar cia ir nuo maisto taip gali buti?

mums irgi taip pat..

esu mamyte studente ir man reikia atlikti apklausa apie zalingu iprociu paplitima, tad prasau jusu pagalbos uzpilgyti anketa
http://www.######/ap...433b41e654.html
ten kur #### publika "taskas"lt
http://www.######/ap...433b41e654.html
ten kur #### publika "taskas"lt
QUOTE(DOLLILYTE @ 2009 11 08, 10:43)
mums irgi taip pat..
gydytojas sake,kad vasara viskas bus gerai,o atsalus orams vel tas ptas
ir taip iki kokiu 3metuku...
mes irgi tepam excipiali,emolium..bet vadabar kazkaip nelabai padeda 

Tai cia sausas oras kaltas?

kai gimem turejom labai sausa oda,net bijojau ,kad nebutu kokios alergijos
bet kai maudemes piliau i vonele truputi vaikisko aliejuko ir odele susitvarke
dabar tai darom profilaktikai

Mūsų vaikinui odelė pradėjo rausti ir atsirado kaip bėrimai kai sukako du mėnesiukai. Pagerėjimai ir pablogėjimai užeidavo vis bangom. Šiandien pasirodėm savo gydytojai keturių mėnesiukų proga. Davė siuntimą pas alergologus. Aš jau, žinoma, prisiskaičiau apie atopinį dermatitą.
Bandysim dar keisti mišinuką. Taip norisi kažkaip padėti mažiukui, nes odelė sausa ir niežti jam greičiausiai - rankytėm taip ir akėja sau kaktą

BALMANDOL aliejukas super
Ir Avent duso zele, sampuniukas irgi