Aš visai nenaudoju jokių tepalų ir pan., o tiesiog stebiu, kad neprakaituotų, maudau ir nėra jokių bėrimų, o jei yra - tai reikia ieškoti priežasties, o ne visokius "miltus" kratyti
QUOTE(cvetik @ 2010 03 05, 13:30)
Sveikos. Norečiau pasidomėti kaip prižiurite kudikių odelę už ausyčių. Nes mums ten labai jau negražiai atrodo - raudonuoja ir odelė šerpetojasi. Išbandžiau ir alejuka, ir BEPANTHENą ir Essexą, kažkaip nelabai padeda. Gal turit kokiu minčiu?
as savo brangiausiaja ryte ir vakare su ramunelu arbatele 'prausiu'

pabadykit vats tamponelius pamirkyti vandenuke ar ramuneliu arbatelei ir pavalykit

Sveikos mamytės,
pas mus ta pati problema. Pradėjo berti odelę tokios sausom dėmėm
. Šiandien vesiu vaiką pas alergologą, žiūrėsim ką sakys. O šiaip aš trys kartus vaikutį apiplaunu su mdetkom, patepu bepanteno tepaliuku ir darau voneles su Linola aliejumi. Kol kas tai padeda
Bet vaiko gaila tai siaubas
pas mus ta pati problema. Pradėjo berti odelę tokios sausom dėmėm

Mums labai padeda Esex kuno losionas kai tik issauseja odele.
Aš parsisiunčiau Drapolene kremuka ir visi sausėjimai baigėsi, o nuo visų Esexxų ir pan. tai vaikas būdavo, kaip riebalais išteptas ir tiek....

QUOTE(Krisanta @ 2010 05 12, 10:59)
Aš parsisiunčiau Drapolene kremuka ir visi sausėjimai baigėsi, o nuo visų Esexxų ir pan. tai vaikas būdavo, kaip riebalais išteptas ir tiek.... 

Ar galite plačiau apie šį kremuką parašyti? Iš kur parsisiuntėt? Kokia kainele?
Iš čia...
http://www.pharmacya...Cream-100g.html
Tik aš pirkau šį didesnį kiekį....

Kai auginau pirmąją dukrą dar tada ir pas mus to kremuko buvo.... Dabar Lietuvoje nėra.... Ieškojau kelis metus....
Žandukams labai gerai, patepi ir oda "ant akių" gražėja...
Bet dar aš ir pati jį naudodavau... Mane po visų soliariumų ir po deginimosi saulėje išberia raudonais niežtinčiais spuogeliais... Tai su juo tepdavau ir iškarto nuimdavo niežėjimą....
Pas mus jokios priemonės nėra nuo saulės alergijos..... Viską buvau išbandžiusi....ir niekas nepadėdavo....
Vaistinėje neturi net ką pasiūlyti....
Taip pat kai šilumoje vaikutis miega ir jį paberia nuo suprakaitavimo... Jis labai padeda... Patepi ir akyse oda gražėja....
http://www.pharmacya...Cream-100g.html
Tik aš pirkau šį didesnį kiekį....

Kai auginau pirmąją dukrą dar tada ir pas mus to kremuko buvo.... Dabar Lietuvoje nėra.... Ieškojau kelis metus....
Žandukams labai gerai, patepi ir oda "ant akių" gražėja...
Bet dar aš ir pati jį naudodavau... Mane po visų soliariumų ir po deginimosi saulėje išberia raudonais niežtinčiais spuogeliais... Tai su juo tepdavau ir iškarto nuimdavo niežėjimą....
Pas mus jokios priemonės nėra nuo saulės alergijos..... Viską buvau išbandžiusi....ir niekas nepadėdavo....
Vaistinėje neturi net ką pasiūlyti....
Taip pat kai šilumoje vaikutis miega ir jį paberia nuo suprakaitavimo... Jis labai padeda... Patepi ir akyse oda gražėja....

mes nuo dvieju men tepames Dexeryl kremuku.. laabai super mazutei. (buvo sausa odele, lyg bere..)
Mums excipial losjonas puikiai tinka 
Papildyta:

Papildyta:

Odos drėkinimui naudodavom lino sėklų užpilą (užplikydavau ir po kiek laiko tą kisielių pildavau į vonelę)
Po vonios tepamės grynu emu aliejumi.

Mums irgi buvo isbertas labai veidukas , jau net zaizdeles daresi, galvojau gal nuo maisto. Pradejau plauti veiduka ramuneliu ir salaviju arbatele, o po jos patepti kremu A-DERMA ir per kelias dienas praejo.