Įkraunama...
Įkraunama...

Kai uzvaldo beprotiskas pyktis...

Ankščiau rūkydavau ir isterijas keldavau blink.gif nors nepasakyčiau kad padėdavo.dabar išeinu kur pasivaikščioti arab sėdu į mašiną ir važiuoju kur nors,nos aplink namus blush2.gif
Atsakyti
Nuzudau zvilgsniu ir einu ka nors nuveikti,kad tuo metu jo akyse nematyciau. Po kokios valandikes jau galiu kalbeti kaip civilizuotas zmogus biggrin.gif
Atsakyti
dazniausiai rekiu iki pamelynavimo... o man isivaziavus nuramint sunku, kol jau neissisakysiu iki galo blush2.gif blush2.gif arba sedu i masina ir vaziuoju pasivazinet pora valandu ir rukau cigarete po cigaretes, kol gerkle skaudet pradeda doh.gif antras variantas - biski geriau, padeda, susideliot mintis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pia_flaus @ 2007 12 07, 04:20)
Nuzudau zvilgsniu ir einu ka nors nuveikti,kad tuo metu jo akyse nematyciau. Po kokios valandikes jau galiu kalbeti kaip civilizuotas zmogus biggrin.gif

Man lygiai tas pat,bet pyktis tai gali ir per penkias minutes va taip praeiti, o kartais ir visos dienos reikia, ilgiau netraukiu lotuliukas.gif Is to kartais ir naudos buna- supykus lekiu tvarkytis, fizinis darbas man padeda biggrin.gif
Atsakyti
kazka butinai noriu numest, sudauzyt..
o karta taip ipykus dar jaunystes laikais, vaikinas kazka ne taip pasake as ir pasakiau pyyyy......... namo pats, o as is paskos su masina, tai nezinau koks velnias i mane ilindo, bet vos pravaziuojant pro ji nepasukau ant jo sad.gif dabar galvoju.... dieve, kas mane buvo apsedes,...
pyktis blogai, melstis reikia....
Atsakyti
Paprastai nekalbu su nieko kol esu pikta. Kai pyktis praeina tuomet ir taikytis jau galiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2004 03 06, 12:50)
Na stai ir sumaniau pasidalinti savo "kreizovom" mintim... Na juk buna kartais, kas nors taip isiutina arba tiesiog itampa uzgniauzia ir ka tada darot?
As uzsileidziu laaabai garsiai muzika ir bandau kazkur paskesti toj melodijoj, bandau padaryti bet ka, kad tik nukreipti savo mintis kitur...
Parasykit, kaip jus atsikratot streso ir pykcio...

neda nemoku jo tramdyt verysad.gif
paskui labai gailiuosi del visko ka pridarau ar prisakau tuo metu doh.gif
Atsakyti
buna tik 3 variantaai:
1. uzmusiu zvilgsniu, ramiu, geleziniu balsu pasakau ka nors (ne pati maloniausia) ir nuteikus mina iseinu - dazniausia
2. apsaukiu, kad butu efektyviau galiu sudauzyt ka nors (paskutinis taikinys buvo pultelis) - retai
3. apsizliumbiu - laaabai retai
Atsakyti
kai būnu pikta tai aišku dar nuo situacijos priklauso, bet dažnoiausiai nekalbu ir žudau žvilgsniu bigsmile.gif , bet šiaip aš pykčio ilgai nelaikau kartais būna, kad net pamirštu jog pykau biggrin.gif
Atsakyti
rekiu ir uzvoziu kuom papuola arba isvaziuoju
Atsakyti
Jūs gal ligotos? Nesuvaldyti savo emocijų - gyvuliškas bruožas. Kuo didesnį stresą, pyktį ar įtampą mokat suvaldyt, tuo labiau "homo sapiens" esate.

Visados tai prisiminkite.

Kai vyras, aplinka ar bet kas kitas labai supykdys - laikykitės iki paskutiniųjų. Išmoksite taip save kontroliuoti, kad pats pykčio ar streso užgniaužimas taps maloniu dalyku, imsite savimi didžiuotis, pajusite pranašumą prieš aplinkinius. O tai labai pravers gyvenime wink.gif
Atsakyti
Aš kai būnu pikta tai nesugebu blaiviai mastyt, man vienodai kas ir ką apie mane pagalvos ar panašiai, man tada reikia rėkti, šaukti...mane apima isterija, o dažniausiai tai būna dėl brangiausio kaltės, o kas dar blogiau tai jis net nesiruošia nusileisti, ar patylėti, jis visada puola mane atgal, nors ir pats būna kaltas...Siaubas kai pagalvoji, geriau nepatekti tuo metu į mano akiratį... blush2.gif o kai jau išsirėkiu (o tai gali trukti laaaaabai ilgai blush2.gif ) tada imu bliauti, bet taip garsiai kad palengvėtų, nes kitaip dar gali ilgai ilgai nepraeiti...
Atsakyti