Įkraunama...
Įkraunama...

Kai uzvaldo beprotiskas pyktis...

QUOTE(Atlante @ 2006 02 18, 22:55)
Jei jau tikras mano pyktis tai jis tikrai
nesutramdomas. Ir kazkaip nelabai iseina jo
sutramdyti, o gal tiesiog ir nesistengiu.
Tik negerai tai, kad pastaruoju metu ji pabaigia
asaros. O siaip esu degtukas, labai greitai uzsidegu  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tik kas blogiausia, kad dažnai pratrūkstu ten kur tikrai būtų geriau susivaldyti ir patylėti. Paskui pati ant savęs pykstu, kad nesusivaldžiau. blush2.gif
Atsakyti
kai supykstu, man norisi ka nors aprekti (aisku labiausiai pageidautina- brangiausius zmones doh.gif doh.gif doh.gif), daug vaikscioti, issirekti, o dar kai kuriais atvejais- su kuo nors gerokai pasimusti doh.gif net nezinau, gal sporto klubuose yra galimybe kokia kriause pridauzyt doh.gif
Atsakyti
kai supykstu, uzsidegu, aprekiu vyra ir pasistengiu ji sunervinti, jei jis priestai mane sunervino. Vaikiska, bet nieko negaliu sau padaryti ohmy.gif
Atsakyti
as tai galiu savo drauga ir ant na pasiust kai supykstu, sunku man valdytis , kai sunervina ohmy.gif ohmy.gif nu o po to jau aisku einam taikytis smileysex.gif
Atsakyti
nu zinot, aprektas ar pas...stas mylimasis gali imt ir pradingt.... g.gif brrrrrrr...
Atsakyti
Na ir pasiutbobes dauguma esat biggrin.gif Ir dazniausiai del jusu pykcio kalti vargsai vyrai... O manot jie musu adresu nusiskundimu neturi smile.gif Pasataruoju metu pradejau tuo abejoti.
Brangiosios, ar nebandet keisti poziurio i nemalonius dalykus, jei ju paciu pakeisti nepavyksta, patikekit tai padeda, tik nera labai lengva.
O tai susidaro toks vaizdas, kad dauguma bobikiu "veza" kol nervai laiko, o po to pratruksta ir tik viena kita bando ieskot kitokiu iseiciu, kaip tik issiplusti.
Atsakyti
kai aš pykstu tai moku susitvardyti,apsisuku ir nueinu nuo to žmogaus kur nors kitur,kad ko neprikalbėčiau...kai apsiraminu tada pasakau ką galvoju..ankščiau kitaip elgdavausi-buvau isterikė,bet pasimokiau iš karčių klaidų blush2.gif
Atsakyti
as tai irgi esu degtukas,bet pykti stengiuosi tramdyti ir ji islieju popieriaus lape.Tuomet praeina,perskaitau ka parasau ir pasijuokiu is saves - kokia durna bunu kartais,kad supykstu del visisku mazmoziu...Siaip stengiuos galvot ir pasvert kaip jaucias kitas ir kaip butu jei as buciau jo vietoj,nepykstu ir nesirieju su vyru del kokiu visai nevertu demesio dalyku,nors is pradziu taip ir neatrodo...
Atsakyti
Na o as tai visada skelbiu tylos kara, tada jau pora dienu is manes nieko neisgirsta, ir LABAI TAI JI ERZINA lotuliukas.gif
Atsakyti
...man ivairei buna, kartais issiklykiu, isstaugiu viska ka jauciu blush2.gif , kartais taip uzsidarau savy, tyliu, bet zliumbiu (asaros buna kaip pupos) doh.gif , gailiu saves, o kartais pradedu viska tvarkyti, generaline tvarka padarau ir namuose, ir darbe ir galvoje! lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho, niu kiek daug isterikiu cia pas mus blink.gif
Labai nemegstu isterikuojanciu zmoniu - na tiesiog pakesti negaliu, kai saukia, klykia, ardosi, draskosi - labai kvailai is salies atrodo..

QUOTE(VILGRA @ 2006 03 26, 21:34)
kai aš pykstu tai moku susitvardyti,apsisuku ir nueinu nuo to žmogaus kur nors kitur,kad ko neprikalbėčiau...kai apsiraminu tada pasakau ką galvoju..ankščiau kitaip elgdavausi-buvau isterikė,bet pasimokiau iš karčių klaidų blush2.gif

QUOTE(INAZUIKELIS @ 2006 10 28, 10:57)
...man ivairei buna, kartais issiklykiu, isstaugiu viska ka jauciu  blush2.gif , kartais taip uzsidarau savy, tyliu, bet zliumbiu (asaros buna kaip pupos)  doh.gif , gailiu saves, o kartais pradedu viska tvarkyti, generaline tvarka padarau ir namuose, ir darbe ir galvoje!  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Vat butent as irgi taip elgiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 02 12, 14:54)
Nu va, aš šiandien prieš porą valandžikių irgi maurojau taip, kad kaimynai per 3 aukštus į apačią ir į viršų girdėjo.
Ypač pavyko kovinis "F*CK YOUUUU!!!!!"  biggrin.gif

Sunku, kai diedas padaro akivaizdžiai buką ir egoistišką dalyką. Tai porą valandų "brendau", o paskui - viskas pasipylė - su decibelais ir netgi su daiktų žemėn trankymu  lotuliukas.gif

Uh, matyt seksuali moteriškė atrdožiau  cool.gif

O kame cia tas seksualumas?? blink.gif blink.gif
Atsakyti