Oi, bliamba, mane lengva įsiutinti, pikta esu
O pykstu, aišku, dažniausiai ant vyro(dažniausiai pasipainioja man).Tada susiraukusi būnu kaip naginė, nekalbu, prisigalvoju, kaip su vaiku vieną dieną iš namų išeisiu, nesakysiu kur..Aišku , Jis mano tokias nuotaikas ignoruoja, tada bliaunu kelis kart per dieną..Vo, ir dabar Kalėdas sugadino (kūčių dieną prie kompo prasėdėjo-Delfį ir panašiai skaitinėjo,o kalėdų rytą pradėjo tvarkytis,grandyti visus kampus)

O aš įvairiai elgiuos. būna , kad rėkiu anto ant ko supykau. ant vyro paskutiniu metu kai įsiuntu, tai tyliu ir tvarkaus... Buna, kad einu ir perku ką nors sau. grandinėlę, gėlę, bet ką, kad tik man būtų malonu. bet kad labai save tramdyčiau tai ne.
gerai mykole, kad grandyti kampus tik pradėjo, maniškis man sugadino kalėdas prisisriuobęs kaip paršas. Ir naujus sugadins, nes jau šiandien prisišventęs guli ir vapa ka\žką . nelabai gilinuos ką, kad nesusigadinčiau nuotaikos.
gerai mykole, kad grandyti kampus tik pradėjo, maniškis man sugadino kalėdas prisisriuobęs kaip paršas. Ir naujus sugadins, nes jau šiandien prisišventęs guli ir vapa ka\žką . nelabai gilinuos ką, kad nesusigadinčiau nuotaikos.
QUOTE(happymother @ 2004 03 06, 14:17)
einu i krepalu parduotuve prisiuostau arba einu i drabuziu nebutinai perku tik matuojuosi tokia sau grazi pasidarau ir lekiu kaulint vyro
As irgi issilieju, kitaip tariant isrekiu ka

O as irgi buvau pikciurna pikciurniausia, nervavo viskas, kai tik pradejome gyventi. Maniskis nera labai tvarkingas ir labai issiblaskes. Bet dabar, tfu-tfu-tfu, per musu pirmuosius metus ir tris menesius kai ko ismokau. Pirma, pries uzkaukdama skaiciuoju iki 10. Jeigu nepadeda
iki 20. Nepamirstu giliai kvepuoti. O antra, kai maniskis uzsisvajoja eilini karta, pasakau sau: "Jis vel apie kosminius laivus masto. Ir tegul. Mano proto neuztenka suvokti, apie ka. Per aukstos materijos." Tai va tokios mano pirmuju metu pykcio tramdymo pamokos. Truputi daugiau kantrybes ir filosofijos. Geras rezultatas. Ziuriu, maniskis labiau stengiasi, ir ne del baimes, o del noro pradziuginti. Ir taika namuose dziugina. Jokiu pykciu ir kaukimu.
Ak taip. Dar viena dalyka pamirsau. Reikia issikalbeti. Kai mano pupulis prisidirba, as pasakau "As pykstu". jam, garsiai, ne tyliai. Juokingiausia
, kad pyktis isgaruoja, o ir pupuliui lengviau - vyrai musu nekalbadieniu vis tiek nesupranta, ir suspaustos lupos jiems nesako tiek daug, kiek mums pacioms

Ak taip. Dar viena dalyka pamirsau. Reikia issikalbeti. Kai mano pupulis prisidirba, as pasakau "As pykstu". jam, garsiai, ne tyliai. Juokingiausia

Nu va, aš šiandien prieš porą valandžikių irgi maurojau taip, kad kaimynai per 3 aukštus į apačią ir į viršų girdėjo.
Ypač pavyko kovinis "F*CK YOUUUU!!!!!"
Sunku, kai diedas padaro akivaizdžiai buką ir egoistišką dalyką. Tai porą valandų "brendau", o paskui - viskas pasipylė - su decibelais ir netgi su daiktų žemėn trankymu
Uh, matyt seksuali moteriškė atrdožiau
Ypač pavyko kovinis "F*CK YOUUUU!!!!!"

Sunku, kai diedas padaro akivaizdžiai buką ir egoistišką dalyką. Tai porą valandų "brendau", o paskui - viskas pasipylė - su decibelais ir netgi su daiktų žemėn trankymu

Uh, matyt seksuali moteriškė atrdožiau

Esu iš tų žmonių, kuriems pyktį tramdyti pakankamai sunku. Dažniausiai išsilieju su griausmais

Jei jau tikras mano pyktis tai jis tikrai
nesutramdomas. Ir kazkaip nelabai iseina jo
sutramdyti, o gal tiesiog ir nesistengiu.
Tik negerai tai, kad pastaruoju metu ji pabaigia
asaros. O siaip esu degtukas, labai greitai uzsidegu
nesutramdomas. Ir kazkaip nelabai iseina jo
sutramdyti, o gal tiesiog ir nesistengiu.
Tik negerai tai, kad pastaruoju metu ji pabaigia
asaros. O siaip esu degtukas, labai greitai uzsidegu

Išlieju pyktį rėkdama,geriau išsikraut garsiai,negu tyliai laikyt užgniaužus pyktį savyje,nes tai yra netgi nesveika.Jei nėra ant ko parėkaut,padėda kambarių tvarkymas arba greitas ėjimas su tikslu nusipirkt ką nors skanaus

Jau kai supykstu, tai rekiu tiek kiek balso stygos isnesa!!! tada jau issakau viska, koreikia konereikia. Zinau kad prisliaus kaip katinas ir bandys su manimi pasisneketi. Ilgai pyktis neissilaiko, pradeda meilikauti, tai prajuokina mane savo nesamonem ir atrodo vel viskas liuks!!! bet kartais nesinori jo tu atsiprasimu, tik norisi vienai pabuti...
QUOTE(amiara @ 2006 02 19, 21:46)
Išlieju pyktį rėkdama,geriau išsikraut garsiai,negu tyliai laikyt užgniaužus pyktį savyje,nes tai yra netgi nesveika.Jei nėra ant ko parėkaut,padėda kambarių tvarkymas arba greitas ėjimas su tikslu nusipirkt ką nors skanaus 

Buvau labai didelė pykščiūrna, gal net isterikė
Niekam nenusileisdavau ir riaumodavau. Bet pati po to jausdavausi labai blogai ir svarbiausia, kad ilgai. Paskui pagalvojau, kad gal reikia išmokti kitaip elgtis ir pradėjau save kontroliuoti. Teko padirbėti ne vienus metus ir tikrai sunkiai. Vyras yra mane matęs supykusią, bet tokios kokia buvau prieš mokantys save tramdyti dar jam neteko matyti ir tikiuosi prie to neprives
Aš pasakau, kad mane supykdė toks ir anoks elgesys ar veiksmas ir pasakau kodėl. Tuomet kitas gali pasitaisyti arba pateikti savo argumentus. Jei matau, kad neišeina susikalbėti, tai paprasčiausiai pasakau, kad apie tai pakalbėsime vėliau, kai atvėsim. Ir pasikalbam atvėsę
Asmeniškai aš jaučiuosi gerokai laimingesnė, kai išmokau susitvarkyti su savo pykčiu.

Ir aš išsilieju
Tik va bėda ta,kad mano vyras irgi iš tų kur išsilieja...
Tada namie karas.