Įkraunama...
Įkraunama...

Pykčio išreiškimas

QUOTE(raminciukas @ 2008 11 06, 18:28)
juokas paeme is zinutes jusu mamka o as galvojau kad mano vienos toks nezinau ir as kaip susitvarkyti.pasakau kad negalima taip daryt tai kakaryne savo kai paleis,o db jam l smagu ziuret i klozeta net pasilenkes dartruksta kad rankas sukistu ax.gif buna tokiu dienu nors nusisauk

Man ir kitų juokinga paskaityt būna smile.gif .Bet kai susiduri pati tai išeities nerandu doh.gif .Maniškis tai tūlike į skaikliukus tik spokso doh.gif .Nes domina viskas kas sukimo procesą turi-o tai dar vienas dalykas,kuris veda iš proto...Mašinos visos apverstos,sukam ratus,kojines sukam(čia dar kita istorija doh.gif ) ,skalbenkė jei nedirba tai būgną sukam ir sukam sukam viskas kas įmanoma doh.gif .
Aš jam sakiau,kad kai jis užaugs ir eis kur su draugais tai aš vilksiuos iš paskos ir taip pat staugsiu,kauksiu,žinos,kaip aš jaučiausi laugh.gif (čia aišku juokauju) .
Kažkaip nesusimasčiau kol vaiko neturėjau,kad taip sunku bus išauklėt.Atrodo,kas čia tokio doh.gif .O pasirodo va...turėk motin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2008 11 03, 20:41)
Mano mažius užėjus pykčio bangai, ima spiegti, viską mėtyti ant žemės, muštis. Kliūna net katinui, jei šis tuo metui eina pro šalį. Dažnai atsigula ant žemės, spardosi. Iš pradžių bandžiau į visą tai reaguoti, bet greitai nustojau tai daryti. Dabar paprasčiausiai nekreipiu dėmesio. Jei ilgai nenurimsta, nunešu į kitą kambarį ir uždarau duris. Stebuklingai suveikia. Po minutėlės nurimsta ir ima čiauškėti.

Mūsų dičkė ir , kai pasiunta doh.gif , rėkia baisiausiai. Tuomet išnešame į kitą kambarį. Išsirėkauja ir grįžta rami... drinks_cheers.gif .
Stipriai stipriai apsikabiname ir toliau draugaujame wub.gif

Atsakyti
friends.gif ziuriu mes vieno likimo lotuliukas.gif ,mano ir greit bus du metukai,bet oziu turim tai kaip kokiu 10.Nezinau kiek kartu girdziu per diena(kartais ir nakti)zodeli NE doh.gif Krentam ant zemes kai ko negaunam ,rekiam ne savo gerkle doh.gif Pavargstu ir graziai aiskint ir bartis,noreciau ir as per sikniuka kartais taip gerai leptelt,bet negaliu,be to nemanau kad tai pagelbes,greiciau ji dar daugiau su manim ozius rodys.Kartoju sau kaip malda Kantrybes kantrybes isaugs ir viskas bus ok.gif ax.gif

LINKIU IR JUMS MAMYTES KUO DAUGIAU KANTRYBES 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 11 06, 16:47)
.Tas pats kai reik eit miegot  g.gif .Į savo lovą eit nenori,lenda į mūsų,neleidi-staugia,leidi-išsidirbinėja arba dar geriau kariasi ant kaklo.Ir taip "opera" gali užtrukti valandą ar ilgiau  mega_shok.gif .SOS ,gal kas kokių patarimų turi?? Senka kantrybė,nervai nelaiko,o apie darnią šeimą tai net kalbos nėra  verysad.gif .Beje teroristui greit du metukai.

Mano padaužiukas irgi paskutiniu metu bando ožiuotis kai reikia miegoti savo lovytėj doh.gif Bet nenusileidžiu: paglostau, pabučiuoju ir paguldau. paprastai verkia ne ilgiau nei pusę minutės mirksiukas.gif Poto atsigula ir gražiai užmiega wub.gif
Tiesiog reikia duoti suprasti kad kitaip nebus mirksiukas.gif

Atsakyti
mammka,

nematei reklamos, kur berniukas užsiožiuoja ir jam dar nepradėjus isterikuot mama krenta ant grindų ir rėkdama spardosi lotuliukas.gif Pabandyk, gal suveiks hihihi.gif
Maniškė panašiai elgiasi, tik kiek švelniau. Dabar vis su maistu žaidžiam. Nori pati valgyt, duodu, bet ji žaidžia, laksto su maistu, erzinasi ir nevalgo. Arba pati maitinu, tai sučiaupia kietai lūpas, juokiasi ir nevalgo. Kai nunešu lėkštę, tada staugia amamam doh.gif Pasiūlau porą kartų ir tada jau nebeduodu, tegu rėkia. Bet greit pamiršta, randa kitų užsiėmimų. Su nešimu lauke, kartais panešu- nejaugi sunku? Tikrai ne. Šiek tiek panešu, tada eina pati, tada vėl panešu...
Man atrodo, kad mažiai kuo labiau žino, kad išsireikalaus, tuo labiau ir rėkauja g.gif Žino, kada trūksta mamų kantrybė.
Atsakyti
Sveikos, na man kai dar neturejau vaikelio, budavo baisiasia is sono kai vaikas krisdavo ant zemes ir isterikuodavo...stebedavausi..tada, bet

gyvenimas pasikeite ir ka, patys susilaukem dukriuko ir maziuke labai graziai krisdavo blush2.gif ir isterikuodavo, bet tikrai stengdavausi nekreipti demesio, netgi prekybos centre palikdavau ant zemes ir pamazu eidavau, suveikdavo ta taktika greit atsistodavo ir lekdavo paskui mane....daug kas sakydavo kad isaugs, bet zinokite tikrai dabar jai 2.8 metuku, bet jau beveik metai kai tokiu dalyku nebedaro....
ignoravimas pats geriausias vaistas nuo visu oziu

tiesa, gal mane kas palaikys ir bloga mama, bet pas mus namie ant duru kabo toks plonas mamytes dirzelis, mano maze juo gavo, kai viena karta maciau, kad oziai taip vaika valdo, kad i mano balsa, pastabas ir grazius aiskinimus nesupranta, tada paemiau dirzeli ir to vieno kartelio uzteko, ir dabar zino, kad oziukus galima isvaryti ir kitaip.....

aisku as pati esu pries vaiku zalojima, tikiuosi nereikes daugiau dirzelio blush2.gif
Atsakyti
Turbūt tikrai turėjo skaudėt, kad bijo dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2008 11 06, 23:16)
Mano padaužiukas irgi paskutiniu metu bando ožiuotis kai reikia miegoti savo lovytėj  doh.gif Bet nenusileidžiu: paglostau, pabučiuoju ir paguldau. paprastai verkia ne ilgiau nei pusę minutės  mirksiukas.gif Poto atsigula ir gražiai užmiega  wub.gif
Tiesiog reikia duoti suprasti kad kitaip nebus  mirksiukas.gif

Maniškis gali prastaugt 30 min. doh.gif

QUOTE(mylimuke @ 2008 11 07, 00:19)
mammka,

nematei reklamos, kur berniukas užsiožiuoja ir jam dar nepradėjus isterikuot mama krenta ant grindų ir rėkdama spardosi  lotuliukas.gif  Pabandyk, gal suveiks hihihi.gif
Maniškė panašiai elgiasi, tik kiek švelniau. Dabar vis su maistu žaidžiam. Nori pati valgyt, duodu, bet ji žaidžia, laksto su maistu, erzinasi ir nevalgo. Arba pati maitinu, tai sučiaupia kietai lūpas, juokiasi ir nevalgo. Kai nunešu lėkštę, tada staugia amamam  doh.gif  Pasiūlau porą kartų ir tada jau nebeduodu, tegu rėkia. Bet greit pamiršta, randa kitų užsiėmimų. Su nešimu lauke, kartais panešu- nejaugi sunku? Tikrai ne. Šiek tiek panešu, tada eina pati, tada vėl panešu...
Man atrodo, kad mažiai kuo labiau žino, kad išsireikalaus, tuo labiau ir rėkauja  g.gif  Žino, kada trūksta mamų kantrybė.

Va,idėja laugh.gif .

Jau pavargau nesvietiškai doh.gif .Vakar guldžiau nuo 21 val.,o užmigo 23,30 su isterijų puokšte doh.gif .Įdedu į lovą-lipa,staugia,drąskosi.Jei pavyskta iškišt koją ar ranką,būna grąžinamas-tada dar didesnė isterija.Jei nekreipiu dėmesio-lipa griūdamas ant galvos.Prasiskėlė lūpą verysad.gif .
Kaip galvojat,jei perkelčiau į kitą kambarį ..nebūtų per drąstiška g.gif (arba patiems išeit).Nežinau jau..esu pavargus,nusivylus.Žinau-kantrybės kantrybės.Vaikis ne iš kelmo spirtas.Sakau,gali prakaukt 30 min.Nes taip jau buvo.Kiek dar jam leist rėkt ir kur pačiai užsidaryt unsure.gif .
Atsakyti
mammka, gal taviškis 21 val. nė nenori miego? Gal toks laikas jam ankstyvas nakties miegui? g.gif Jei pabandytum guldyti vėliau, gal būtų kiek lengviau?

Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2008 11 07, 10:51)
mammka, gal taviškis 21 val. nė nenori miego? Gal toks laikas jam ankstyvas nakties miegui?  g.gif  Jei pabandytum guldyti vėliau, gal būtų kiek lengviau?

Būna,kad ir nenori.Guldau tada kai matau,kad jau akys verčiasi.Bet vat antipatija savo lovytei jis turi doh.gif .Pagal jo poreikius aš turėčiau laikyt jį ant rankų ir sūpuot atsistojus doh.gif .O šito aš neketinu daryti.Leidžiu jam nemiegoti iki 24 ar 1,bet paskui miega iki 11 doh.gif .Vistik turi būti kažkoks riežimas.Jis grynai vilkina tą procesą..vakar ir knygutes gražiai "skaitėm" ir kalbėjom,bet po kiek laiko prasideda vėl tai kojų kilnojimas,tai spardymas tai dar ką sumąsto doh.gif .O kai reik keltis 8 tada vėl tragedija,isterija,nes nori miego doh.gif
Atsakyti
Maniskes kazkaip be oziu auga, aisku buna , bet nedideli. Tai ,kad dabar augam trys tikrai didelis pliusas thumbup.gif Paskaicius jusu SM ,net baisu.
Va su bernais tai buvo visko doh.gif
Atsakyti
Na, prisijungsiu ir as prie oziuku mamu klubo biggrin.gif Pas mus irgi isteriju pasitaiko ir ju dabar vis dazneja, tai vis tikiuosi, kad toks amzius, bet va gasdina viena dukrytes pykcios israiska, ji dauzo galva pvz, i siena, i kede, i stala, na ten kur tuo metu jai patogu. Kelis kart nekreipiau i tai demesio, bet kai pagalvoji, kad dauzo galvyte, tai net baisu pasidaro unsure.gif O kai trenkia, tada dar labaiu verkdama atlekia pas mane arba pas vyra ant ranku. Nezinau ka ir galvoti g.gif
Atsakyti