QUOTE(Kamėja @ 2008 11 06, 23:16)
Mano padaužiukas irgi paskutiniu metu bando ožiuotis kai reikia miegoti savo lovytėj

Bet nenusileidžiu: paglostau, pabučiuoju ir paguldau. paprastai verkia ne ilgiau nei pusę minutės

Poto atsigula ir gražiai užmiega
Tiesiog reikia duoti suprasti kad kitaip nebus
Maniškis gali prastaugt 30 min.
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 07, 00:19)
mammka,
nematei reklamos, kur berniukas užsiožiuoja ir jam dar nepradėjus isterikuot mama krenta ant grindų ir rėkdama spardosi
Pabandyk, gal suveiks 
Maniškė panašiai elgiasi, tik kiek švelniau. Dabar vis su maistu žaidžiam. Nori pati valgyt, duodu, bet ji žaidžia, laksto su maistu, erzinasi ir nevalgo. Arba pati maitinu, tai sučiaupia kietai lūpas, juokiasi ir nevalgo. Kai nunešu lėkštę, tada staugia amamam

Pasiūlau porą kartų ir tada jau nebeduodu, tegu rėkia. Bet greit pamiršta, randa kitų užsiėmimų. Su nešimu lauke, kartais panešu- nejaugi sunku? Tikrai ne. Šiek tiek panešu, tada eina pati, tada vėl panešu...
Man atrodo, kad mažiai kuo labiau žino, kad išsireikalaus, tuo labiau ir rėkauja

Žino, kada trūksta mamų kantrybė.
Va,idėja

.
Jau pavargau nesvietiškai

.Vakar guldžiau nuo 21 val.,o užmigo 23,30 su isterijų puokšte

.Įdedu į lovą-lipa,staugia,drąskosi.Jei pavyskta iškišt koją ar ranką,būna grąžinamas-tada dar didesnė isterija.Jei nekreipiu dėmesio-lipa griūdamas ant galvos.Prasiskėlė lūpą

.
Kaip galvojat,jei perkelčiau į kitą kambarį ..nebūtų per drąstiška

(arba patiems išeit).Nežinau jau..esu pavargus,nusivylus.Žinau-kantrybės kantrybės.Vaikis ne iš kelmo spirtas.Sakau,gali prakaukt 30 min.Nes taip jau buvo.Kiek dar jam leist rėkt ir kur pačiai užsidaryt

.
You fuckin' with me, you fuckin' with the best