sveikos mamos.
Jau aš galvojau kad tik mano vaikas toks ožiukas ir padukęs...
jau kartais net prarandu kantrybe kovodama su vaiku ( dabar jam 1.5 m) atrodo jau turėtų klausyti kai su drausmini bet viskas būna atvikščiai, nieko neklauso,daro ką nori,visur lipa, ant stalo,ant spintelės,tik reikia gaudyti akim kad ko nepaimtų,nenuplėštų,nesulaužytų ir taip kas dieną. tapetai jau nulupti,žuvytes akvariume sausainiais šeria , tolete jau žėk rankas plaunas ,tai batus išmėto ir taip visą dieną...

jam niekas neįdomu...žaislų namie gali nebūti neskaitant stumduką..įdomu visokie televizoriaus pūltai,kompiuteris,laidai,puodai, šaukštai ir dar visokis biesas...

nenusėdi nei minutės ramiai.... jei sudrausminti tai rėkia ir trenkia atgal ranka man ...nesuprantu ar čia mano kaltė auklėjime ir ką aš padariau ne taip kad jis šitaip elgiasi???patarkit ką daryti...jau ir sėdu su juo žaisti kad tik ramiai pabūtų, pasakoju viską bet lygiai tas trunka kelias minutes....ir vėl daro savo.
Papildyta:namie praktiškai jau viskas užlipinta lipnia juosta, visi stalčiai ,spintelės bet niekas nelaiko,vistiek turi kantrybe ir nuplėšia ,daiktai visokie užkelta kuo aukščiau bet turi jėgos prisistūmti kėde ar fotelį ir užlipęs pasisiekti...