Įkraunama...
Įkraunama...

Pykčio išreiškimas

vyresnele musu tai be problemu mergicka buvo,o mazoji, tai 1m.6men.ateina is uz nugaros ir kandziojasi, o po to juokiasi,dar gnaibosi,jei jai truksta demesio,arba jai kazko neduodi,na tai va,prisiminiau vaikystes istorija,kai atostogavome su tevais poilsio bazeje druskininkose,ten mergaite 4 metu visus vaikus apkandziojo,tai mano mama sake,kad va je, va je neduok dieve toki vaika tureti ,visi tevai skundziasi ir neleido draugauti su ta mergaite,as dabar prisimenu ,prisikalbejo mociute,kad dabar tokia anukele turi verysad.gif
pirma dukra irgi bande kristi ant zemes,bet gavo i uzpakali stipriai ir tuom kritimai baigesi visam laikui,o antra tai kartais pakrenta,bet tas metodas jai nesuveike,bet nekreipem demesio arba uzdarome i kita kambari,kad nusiramintu,po 10 min. praeina i pati iseina jau be ragiuku smile.gif
Atsakyti
sveikos mamos.
Jau aš galvojau kad tik mano vaikas toks ožiukas ir padukęs...
jau kartais net prarandu kantrybe kovodama su vaiku ( dabar jam 1.5 m) atrodo jau turėtų klausyti kai su drausmini bet viskas būna atvikščiai, nieko neklauso,daro ką nori,visur lipa, ant stalo,ant spintelės,tik reikia gaudyti akim kad ko nepaimtų,nenuplėštų,nesulaužytų ir taip kas dieną. tapetai jau nulupti,žuvytes akvariume sausainiais šeria , tolete jau žėk rankas plaunas ,tai batus išmėto ir taip visą dieną... doh.gif jam niekas neįdomu...žaislų namie gali nebūti neskaitant stumduką..įdomu visokie televizoriaus pūltai,kompiuteris,laidai,puodai, šaukštai ir dar visokis biesas... sad.gif nenusėdi nei minutės ramiai.... jei sudrausminti tai rėkia ir trenkia atgal ranka man ...nesuprantu ar čia mano kaltė auklėjime ir ką aš padariau ne taip kad jis šitaip elgiasi???patarkit ką daryti...jau ir sėdu su juo žaisti kad tik ramiai pabūtų, pasakoju viską bet lygiai tas trunka kelias minutes....ir vėl daro savo. g.gif huh.gif
Papildyta:
namie praktiškai jau viskas užlipinta lipnia juosta, visi stalčiai ,spintelės bet niekas nelaiko,vistiek turi kantrybe ir nuplėšia ,daiktai visokie užkelta kuo aukščiau bet turi jėgos prisistūmti kėde ar fotelį ir užlipęs pasisiekti...
Atsakyti
QUOTE(laimalaima3132 @ 2012 01 12, 00:25)
sveikos mamos.

mūsų dykrytė irgi taip pat elgiasi.. kartais jau net pradedu galvoti gal tikrai kažkas ne taip, gal ne taip auklėjam.. verysad.gif gydytojai kai papasakoju, sako triju metu krizė, tik pas jus anskčiau.. bet ta pati sake kai metukų buvo.. tikiuosi išaugs 4u.gif
vieni vaikiukai ramūs, kiti audringi smile.gif
Atsakyti
Musiskis jei sudraudi tai baisiausiai pradeda zliumbti - atseit isizeidzia. tada nekreipiam demesio ir nusiramina. Kartais trenkia ranka i stala, arba kai duodi kita daikta nei jis nori (vz vietoj telefono duodi zaisla) tai zaisla meta i zeme. Tai liepiam pakelt zaisla ir paduot. Kai tai padaro ir aprimsta smile.gif
Atsakyti
Mums irgi jau ragiukai dygti pradejo. Manau kad del amziaus (1.9), nes pradeda daugiau noreti ir galeti, o apribojimai nepatinka. Dazniausiai atidaro gerkle ir zviegia, o jei bandai paimti ant ranku (viesoj vietoj), tai tada jau krenta ant zemes ir neprisileidzia. Labaiusiai padeda kai nueinu kur toliau (ypac jeigu ne namie, kur daug erdves), ir sakau - Atia atia, as jau iseinu, tu cia vienas paverk. Dazniausiai po 30 s supranta kad mama tikrai isejo ir baigiasi isterikavimai ir buna graudus mamos vijimasis smile.gif
namie aisku blogiau, nera kur iseiti. Na, bet cia bent randu kuo sudominti.
Ir pas mus dar liko vienas sventas reikalas, del kurio visko atsisakytu - Atsigerti. Nu geria tai kibirais...
Atsakyti
Tie pykčio protrūkiai tikras išbandymas tėvams. Bent jau maniškio sūnelio spiegimo ištvermė ir balso stygų lavinimas neribotas biggrin.gif Bet po truputį pavyksta susitarti smile.gif Stengiuosi per diena nesakyti 100 kartų ne, negalima ir pan. O tiesiog perfrazuoju, kad geriau neimkim šito, palikim čia, tegul būna čia tas daiktas, einam geriau pasižiūrėti per langa ar kažkas pan. O kai kas yra tvirtas NEGALIMA(kai bando lipti ant stalo tai tik pasakua, kad aš tau neleidžiu lipti ant stalo ir tuoj pat lipa žemyn). Nerėkiu, bet ir švelniu balsu nesakau. Bet aišku, ne visada taip gerai sekasi. Kartais jau kaip užsiveda cypti, tai nesustabdysi schmoll.gif palieku kuriam laikui, o paskui lyg niekur nieko ateinu ir sakau, ar nusiraminai jau, einam nusiprausti ašarėles.Nurimsta iš karto smile.gif Turbut kiekviena mama turi savo stebuklinga nuraminimo būdą.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2008 11 03, 21:41)
Mano mažius užėjus pykčio bangai, ima spiegti, viską mėtyti ant žemės, muštis. Kliūna net katinui, jei šis tuo metui eina pro šalį. Dažnai atsigula ant žemės, spardosi. Iš pradžių bandžiau į visą tai reaguoti, bet greitai nustojau tai daryti. Dabar paprasčiausiai nekreipiu dėmesio. Jei ilgai nenurimsta, nunešu į kitą kambarį ir uždarau duris. Stebuklingai suveikia. Po minutėlės nurimsta ir ima čiauškėti.

Auksinis budas nuraminti vaika thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif ,as taip pat nekreipiu demesio ,o kai situacija tampa nebevaldoma ,isnesu i kita kambari doh.gif
Atsakyti
4u.gif Palikti vaiką vieną kambaryje nevisada suveikia, maniškei dar didesnė isterija kildavo, iki dusulio daeidavo, reikia bandyt kitą būdą ieškot...
Atsakyti
QUOTE(sigullka @ 2012 05 23, 17:03)
4u.gif Palikti vaiką vieną kambaryje nevisada suveikia, maniškei dar didesnė isterija kildavo, iki dusulio daeidavo, reikia bandyt kitą būdą ieškot...

Sutinku ,ne visiems tinka sis budas , reikia atrasti savo buda ,kuris tinka labiausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 05 23, 17:37)
Sutinku ,ne visiems tinka sis budas , reikia atrasti savo buda ,kuris tinka labiausiai  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Ir as pritariu,kad paliktas maniskis vienas,dar labiau rekia.Aisku suprantu,kad cia taip turbut demesio reikalauja,noru pildymo,bet ir palikt negaliu,nes rekia be sustojimo,net apsivemia kartais. verysad.gif
Atsakyti
Pašūkauja, paverkia, kartais atsigula patogiai ant žemės ...smile.gif
Atsakyti