maniskis tai verkia ir dauzo galva

Maniske pradeda rekti ir stebi musu reakcija,bandem nekreipti demesio bet nepadeda,rekia dar garsiau,dabar jau statom i kampa ir visi oziukai akimirksniu dingsta

musasi mano pupa, kai pyksta. Is pradziu taip susinervinau, vos atgal negavo, o paskui galvoju, jei duosiu atgal, tai toki pavyzdi ir matys, tai ir elgsies toliau, nes jei mama taip pykti isreiskia, reiskia ir ji taip gali. Tai dabar tokia liudna veido israiska nutaisau ir iskart CACA gaunu atgal

QUOTE(Bonifacija @ 2009 01 05, 17:23)
musasi mano pupa, kai pyksta. Is pradziu taip susinervinau, vos atgal negavo, o paskui galvoju, jei duosiu atgal, tai toki pavyzdi ir matys, tai ir elgsies toliau, nes jei mama taip pykti isreiskia, reiskia ir ji taip gali. Tai dabar tokia liudna veido israiska nutaisau ir iskart CACA gaunu atgal 

Na mano vyras irgi sako nereik atgal duoti, na žiūriu, kad jau kuris laikas veikia

Musiskis zviegia visa gerkle, ir meto daigtus

Sveikos,manajam pirmi pykcio priepuoliai pasirode 10men,gavom ir mes su vyru per veida,ir kritimas ant zemes buvo, galvos dauzymas i grindis,bet tik viena diena, nekreipem demesio ir padejo... O isaugino tuos oziukus mociute,buvom jai palike keliom valandom,griztam, o vyrukas jau mociute aukleja,ta tik sypsosi,tipo kvailas vaikelis,nesupranta ka daro. Jie viska supranta,tai kodel demesio nekreipimas padejo?jau 3 men nuo to laiko ir ramu,kad tik neprisikalbeciau...tfutfutfu...

QUOTE(Rugsėja @ 2009 01 06, 00:42)
Sveikos,manajam pirmi pykcio priepuoliai pasirode 10men,gavom ir mes su vyru per veida,ir kritimas ant zemes buvo, galvos dauzymas i grindis,bet tik viena diena, nekreipem demesio ir padejo... O isaugino tuos oziukus mociute,buvom jai palike keliom valandom,griztam, o vyrukas jau mociute aukleja,ta tik sypsosi,tipo kvailas vaikelis,nesupranta ka daro. Jie viska supranta,tai kodel demesio nekreipimas padejo?jau 3 men nuo to laiko ir ramu,kad tik neprisikalbeciau...tfutfutfu... 

vaikai gudrus begalo! jie kiekviena suaugusi "skenuoja", kaip su juo galima elgtis, ka jis leidzia ir ko ne. Vyro mama maniskei viska leidzia, tai dabar oj kaip skraido nuo pupos nurodymu

QUOTE(=Svaja= @ 2009 01 05, 21:58)
Mano princiosa irgi panašiai

rekia, isterikuoja, pradeda mustis, o jei paimi nat ranku pradeda spardytis

QUOTE(birutike @ 2008 12 20, 23:54)
Mamytes mamytes issilepinot vaikus ,o dabar pacios skundziates
pirmiausia pradekit nuo saves ir viskas bus gerai
kaip metuku vaikas gali jums suduoti tai ,kas bus veliau?Jie labai protingi mazi zmoguciai.Cia ne vaikuciu o jusu problema 

Birutike, pas mus seimoj niekas nesimusa ir vaikas ne karto nebuvo gaves nuo nieko, niekur to nemate ir nejaute, bet mes nuo jos per veidus gavom.