Įkraunama...
Įkraunama...

Pykčio išreiškimas

maniskis tai verkia ir dauzo galva verysad.gif
Atsakyti
Maniske pradeda rekti ir stebi musu reakcija,bandem nekreipti demesio bet nepadeda,rekia dar garsiau,dabar jau statom i kampa ir visi oziukai akimirksniu dingsta biggrin.gif
Atsakyti
musasi mano pupa, kai pyksta. Is pradziu taip susinervinau, vos atgal negavo, o paskui galvoju, jei duosiu atgal, tai toki pavyzdi ir matys, tai ir elgsies toliau, nes jei mama taip pykti isreiskia, reiskia ir ji taip gali. Tai dabar tokia liudna veido israiska nutaisau ir iskart CACA gaunu atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2009 01 05, 17:23)
musasi mano pupa, kai pyksta. Is pradziu taip susinervinau, vos atgal negavo, o paskui galvoju, jei duosiu atgal, tai toki pavyzdi ir matys, tai ir elgsies toliau, nes jei mama taip pykti isreiskia, reiskia ir ji taip gali. Tai dabar tokia liudna veido israiska nutaisau ir iskart CACA gaunu atgal  lotuliukas.gif

Na mano vyras irgi sako nereik atgal duoti, na žiūriu, kad jau kuris laikas veikia thumbup.gif Žymiai mažiau mus muša mūsų kavalierius 4u.gif ir su draugais situacija geresnė. Bet čia nzn dėl ko, man rodos, kad dėlto kad vis daugiau supranta...
Atsakyti
Musiskis zviegia visa gerkle, ir meto daigtus blink.gif
Atsakyti
Sveikos,manajam pirmi pykcio priepuoliai pasirode 10men,gavom ir mes su vyru per veida,ir kritimas ant zemes buvo, galvos dauzymas i grindis,bet tik viena diena, nekreipem demesio ir padejo... O isaugino tuos oziukus mociute,buvom jai palike keliom valandom,griztam, o vyrukas jau mociute aukleja,ta tik sypsosi,tipo kvailas vaikelis,nesupranta ka daro. Jie viska supranta,tai kodel demesio nekreipimas padejo?jau 3 men nuo to laiko ir ramu,kad tik neprisikalbeciau...tfutfutfu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugsėja @ 2009 01 06, 00:42)
Sveikos,manajam pirmi pykcio priepuoliai pasirode 10men,gavom ir mes su vyru per veida,ir kritimas ant zemes buvo, galvos dauzymas i grindis,bet tik viena diena, nekreipem demesio ir padejo... O isaugino tuos oziukus mociute,buvom jai palike keliom valandom,griztam, o vyrukas jau mociute aukleja,ta tik sypsosi,tipo kvailas vaikelis,nesupranta ka daro. Jie viska supranta,tai kodel demesio nekreipimas padejo?jau 3 men nuo to laiko ir ramu,kad tik neprisikalbeciau...tfutfutfu... g.gif

vaikai gudrus begalo! jie kiekviena suaugusi "skenuoja", kaip su juo galima elgtis, ka jis leidzia ir ko ne. Vyro mama maniskei viska leidzia, tai dabar oj kaip skraido nuo pupos nurodymu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2009 01 05, 21:58)
Musiskis zviegia visa gerkle, ir meto daigtus blink.gif

Mano princiosa irgi panašiai doh.gif , stengiuos nekreipt dėmesio, bet ne visada išeina, tenka kartais ir balsą pakelt ir žabyte pagazdinti unsure.gif Kartais suveikia, o kartais ne, tada imamės trečio plano, nuvedu į kambarį ir palieku vieną, kad išvarytų ožiukus, šis būdas geriausiai suveikia thumbup.gif ožiukai ima ir po mažu išsilaksto biggrin.gif
Atsakyti
rekia, isterikuoja, pradeda mustis, o jei paimi nat ranku pradeda spardytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(birutike @ 2008 12 20, 23:54)
Mamytes mamytes issilepinot vaikus ,o dabar pacios skundziates  g.gif pirmiausia pradekit nuo saves ir viskas bus gerai biggrin.gif  kaip metuku vaikas gali jums suduoti tai ,kas bus veliau?Jie labai protingi mazi zmoguciai.Cia ne vaikuciu o jusu problema verysad.gif

huh.gif doh.gif ..... tada man paaiškinkit man kas yra lepinimas????
Atsakyti
Kai ateina pas mus oziukai as ji paguldau i lova ir palieku pati viena, tai tada kazkaip greit issilaksto tie oziukai, o jei kreipiu demesi, bandau raminti ar pan., tai visi oziai islenda. Tad visada palieku viena, parodau nununu
Atsakyti
Birutike, pas mus seimoj niekas nesimusa ir vaikas ne karto nebuvo gaves nuo nieko, niekur to nemate ir nejaute, bet mes nuo jos per veidus gavom.
Atsakyti