Įkraunama...
Įkraunama...

Pykčio išreiškimas

maniskis musesi, znaibesi, poto nustojo, daba vel kars nuo karto pasikartoja... bet jis neturi kur savo energijos padeti, jam pastoviai demesio ir veiklos reikia. tai manau, kad kai pradesim lankyti darzeli viskas bus thumbup.gif
na manau, kad jis is tu vaiku, kuris pastoves uz save. 4u.gif
Atsakyti
Na va,dziaugiuosi kad ne mano vienos mazytei pradejo augt ragiukai blush2.gif Jai 1.2men. pries koki men. prasidejo pykciai doh.gif Daro tai ka neleidziu ir dar ziuri tiesiai i akis blink.gif jei tik kas tuoj cypia,kanda kur i rankove sau,ar dar kaip sugalvoja doh.gif .Seniau kai neturejau vaiko,tai kai paziuredavau i drauges mergaite,kuri taip pat darydavo,galvojau kad islepinta ir mano toks tikrai nebus blush2.gif
Atsakyti
Truputį nuraminsiu. Aš jau pastebėjau, kad kuo toliau, tuo labiau susikalbu su saviške, nes vis daugiau šneka, vis daugiau supranta, tai lengviau. Svarbu nenuleist rankų ir nepaleist vėjais to, ką pradėjot (aš čia apie auklėjimą) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 11 gruodžio 2008 - 22:18
Mamytes mamytes issilepinot vaikus ,o dabar pacios skundziates g.gif pirmiausia pradekit nuo saves ir viskas bus gerai biggrin.gif kaip metuku vaikas gali jums suduoti tai ,kas bus veliau?Jie labai protingi mazi zmoguciai.Cia ne vaikuciu o jusu problema verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(birutike @ 2008 12 20, 23:54)
Mamytes mamytes issilepinot vaikus ,o dabar pacios skundziates  g.gif pirmiausia pradekit nuo saves ir viskas bus gerai biggrin.gif  kaip metuku vaikas gali jums suduoti tai ,kas bus veliau?Jie labai protingi mazi zmoguciai.Cia ne vaikuciu o jusu problema verysad.gif

Nu va taip ir gali suduot. Vaikai dar ne to pridaro. Kiekvienas pereina savo ožiukų kelią ir tai yra visiškai normalu. Nenormalu tik tai, kai tėvai į tai niekaip nereaguoja ir nebando su tuo tvarkytis.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2008 11 03, 19:41)
Mano mažius užėjus pykčio bangai, ima spiegti, viską mėtyti ant žemės, muštis. Kliūna net katinui, jei šis tuo metui eina pro šalį. Dažnai atsigula ant žemės, spardosi. Iš pradžių bandžiau į visą tai reaguoti, bet greitai nustojau tai daryti. Dabar paprasčiausiai nekreipiu dėmesio. Jei ilgai nenurimsta, nunešu į kitą kambarį ir uždarau duris. Stebuklingai suveikia. Po minutėlės nurimsta ir ima čiauškėti.

pas mus lygiai tas pats. o kai uzdarom i kambari, tai visa, kartoju - visa - spintos turini ant zemes isvercia. iki paskutines kojines... o pas mus dar mazas keliu menesiu leliukas. tai tam jau laiko nebelieka. ar graziuoju, ar piktuoju vyresnelis visa demesi sueda.. bet greitai jau eis i darzeli. laukiu nesulaukiu. gal laisviau kvepuoti bent kelias valandas per diena pradesiu ir kudikiu uzsiimsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hacone: 21 gruodžio 2008 - 17:58
maniske bande griuti- neprilipo. Dabar kai supyksta trepsi ir verkia, daznai spiegia, ir butinai i ausi man biggrin.gif . Kartais uzsiverkus pradeda ziaugcioti, vemt neveme. Pritariu, kad isaugs. Saviske dar ir nukalbinti galiu. Kai nenukalbinu, nekreipiu demesio. ax.gif
Atsakyti
sveikso jo tokio amziaus jau prasideda oziukai principukai ir nenorejimas klausyt jai as jam sakau negalima nelys jis sako nedysk doh.gif dy dy ir pan doh.gif nu jai negauna asaroja doh.gif ir puola i gleby kad apiimt doh.gif
Atsakyti
oi kokie jie gudrūs, visko išsireikalauja įvairiais būdais doh.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes vaikuciai is musu ima pavyzdi, tai pradekim nuo saves. Geriausia yra nekreipti demesi, bet tai yra labai jau sunku. Vaikuciai tikri gudruoliai. rolleyes.gif
Atsakyti
Musiske kai supyksta kanda garsiai rekdama...tiek ten to protelio, kaprizai cia, ne pyktis. mirksiukas.gif
Atsakyti
maniskis issiriecia visas kaip klaustukas ir cypia paskui krinta ant zemes doh.gif tada pakeliu ir padedu kad neuzsigautu ir palieku ramybej ,po minutes praeina nervai bigsmile.gif eina toliau zaisti smile.gif
Atsakyti