Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit dėl magistratūros

QUOTE(aistutėlė @ 2008 04 07, 13:49)
Niekas negali man patarti? g.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

sveikute, 4u.gif

na as galiu tik pasakyt, jog profesinis bakalauras tai greiciausiai bus kolegijos diplomas, esu kazka girdejus, kad db jie gauna kaip ir bakalaura, tik jis vadinas profesiniu ax.gif

na o del studiju KU, deja, nieko negaliu pasakyt, nes studijuoju magistra ne sitam univere mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 04 03, 15:32)
Sveiki  4u.gif  4u.gif

Šiemet baigiu KU universitetą. Žadu stot į magistratūrą smile.gif . Nu bet jaučiuosi visiškai žalia ir nieko nesuprantu  verysad.gif  verysad.gif

Šiemet baigsiu vaikystės pedagogiką ir etiką: galėsiu dirbti pradinių klasių mokytoja ir dar dėstyti etiką nuo 1 klasės iki 12 klasės.

Žiūrėjau kokios yra magistratūros programos KU - tai viskas kaip ir ok. Tačiau po jų yra parašyta pastaba tokia: asmenys, įgiję profesinio bakalauro laipsnį, į magistratūros studijas 2008m. priimami nebus, papildomos studijos jiems nebus organizuojamos. Kaip čia suprasti?  g.gif  g.gif
Aš 4 metus mokiaus tą vaikystės pedagogiką ir šiuos metus etiką, kad turėčiau etikos specializaciją. Tai pagal tą pastabą išeina, kad į KU magistratūrą man stoti neleidžia, negalima?  g.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Ir iš vis ką reiškia tas profesinio bakalauro laipsnis? g.gif  verysad.gif

Gal kas suprantate kaip čia yra? g.gif  g.gif

Labai ačiū už ats.  mirksiukas.gif

QUOTE(vaidulliux @ 2008 04 08, 09:26)
sveikute,  4u.gif

na as galiu tik pasakyt, jog profesinis bakalauras tai greiciausiai bus kolegijos diplomas, esu kazka girdejus, kad db jie gauna kaip ir bakalaura, tik jis vadinas profesiniu ax.gif

na o del studiju KU, deja, nieko negaliu pasakyt, nes studijuoju magistra ne sitam univere mirksiukas.gif

jau atsakė.
profesinis bakalauras įgyjamas baigus neuniversitetines aukštojo mokslo studijas
Atsakyti
ačiu už ats. bigsmile.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif siemet kaip ir baigiu bakalaura ir galvoju apie magistra. Gal kas studijuot MRU Tarptaurini turizmo administravima? ar gal turit pazistamu? ar idomu mokintis, ar sunku 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. rolleyes.gif O kas atsiras MRU studijuojanciu darbo ir socialinio aprupinimo teises magistrantura? g.gif labai įdomu ar sunku mokytis? ir nelabai suprantu ar bakalauras turi buti teises srities, nes ten labai painiai parasyta
Atsakyti
Planuoju šiais metais stoti į magistrantūra, bet sprendžiu dilemą - dieninė ar neakivaizdinė. Beabejo, patogiau būtų neakivaizdinė, bet kazkur 6400 lt per metus vis dėl to yra pinigai, todėl norėjau paklausti, gal žinote ar magistrantūroje taip pat kaip dieninėse baklauro studijose ( jei be skolų ) pusė valstybės finansuojamu, pusė iš dalies? Ar tik keletas vietu nemokamos, o visi kiti moka taip pat didelius pinigus? g.gif Cia kalba eina apie KTU.
Atsakyti
Sveikutes SM,
bakalaura jau turiu, tad svarstau kur sokti ar i magistrantura? g.gif o gal i dar viena bakalaura? ax.gif
Gal turetumete nuomoniu is savo patirties?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 10 birželio 2008 - 06:23
O ką jums tas magistras duos apart moralinio pasitenkinimo, kad baigiau magistrantūrą? O dar kišti pinigus tai išvis nesąmonė. Bakalauro studijos tai dar dar, bet jau magistrantūra tai grynas formalumas ir laiko gaišimas. Nebent yra tikslas doktorantūra ir jauti pašaukimą "mokslo darymui".
Atsakyti
Na magistranturos reikalingumas priklauso nuo darbo. Tam, kad galeciau kilti pareigose ir vadovauti personalui, man jos reikia, tiek, kad dabar mokslo kainos beprotiskos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evile @ 2008 06 10, 12:42)
Na magistranturos reikalingumas priklauso nuo darbo. Tam, kad galeciau kilti pareigose ir vadovauti personalui, man jos reikia, tiek, kad dabar mokslo kainos beprotiskos  doh.gif

Tuomet manau reiktų paskaičiuoti, ar atsipirktų tos studijos pakilus karjeros laiptais ax.gif
Atsakyti
Sveikutės. o aš manau, kad bakalurą tuoj privalės ir valytojos turėti, nes mano draugė skambino ieškodama tokio darbo tai vidurinio nepakako doh.gif
Vadinasi magistrantūra reikalinga jei nori ir išlaikyti darbo vietą fear.gif .girdėjau, kad kitais metais mokslai labai brangs...nors ir dabar jau labai brangu, bet kad jausčiausi užtikrinta reikia kopti pirmyn...Nors kur dirbu aš(seniūnijoje) bakalaurą turi tik seniunas hah.gif , bet jei ateitų išsilavinę žmonės ieškoti darbo- aišku, kad negautų bash.gif vat kokia kvaila tvarka. O kitas žmogus net kompu dirbt nemoka-klaiku stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(nilaine @ 2008 06 10, 16:10)
Sveikutės. o aš manau, kad bakalurą tuoj privalės ir valytojos turėti, nes mano draugė skambino  ieškodama tokio darbo tai vidurinio nepakako doh.gif
Vadinasi  magistrantūra reikalinga jei nori ir išlaikyti darbo vietą fear.gif .girdėjau, kad kitais metais mokslai labai brangs...nors ir dabar jau labai brangu, bet kad jausčiausi užtikrinta reikia kopti pirmyn...Nors kur dirbu aš(seniūnijoje) bakalaurą turi tik seniunas hah.gif , bet jei ateitų išsilavinę žmonės ieškoti darbo- aišku, kad negautų bash.gif vat kokia kvaila tvarka. O kitas žmogus net kompu dirbt nemoka-klaiku stupid.gif

Sutinku, kad bakalauras reikalaujamas ten, kur jo visiskai nereikia, pvz. ,,prabangiu baldu ar apatinio trikotazo pardavejoms" biggrin.gif Niu ir koks gi skirtumas: ar veidelis atrodo protingesnis? doh.gif
Bet mano atveju, jei tureciau magistra (bakalaura jau turiu) darbo vietai (dirbu ne pagal spec.) ir karjerai jokiu pakitimu. Tad svarstau g.gif Magistras ar dar vienas bakalauras kitos spec.????

Atsakyti