Valstybinė vieta magistratūros studijose - kiek kainuoja?
QUOTE(Mergelė @ 2007 05 14, 15:16)
Valstybinė vieta magistratūros studijose - kiek kainuoja?
priklausomai nuo universiteto. Bent VU dieninio yra dalis pilnai finansuojamu, dalis dalinai valstybes finansuojamu ir kainuoja 520. o vakarinis ir neakivaizdinis gerokai daugiau, bet nzn kiek
Labukas. Baigineju VDU anglu kalba. Magistro tikrai nenoriu tokio paties. Pasidomejau VU komunikacijos, vadybos magistro studijomis. Tai kiek suprantu, ten istoti man sansu nera?

QUOTE(Morepink @ 2007 05 17, 20:48)
Labukas. Baigineju VDU anglu kalba. Magistro tikrai nenoriu tokio paties. Pasidomejau VU komunikacijos, vadybos magistro studijomis. Tai kiek suprantu, ten istoti man sansu nera? 

kodėl? išsilaikyk gerai tuos stojamuosius egzus ir pirmyn

QUOTE(Ramunita @ 2007 05 18, 21:43)
kodėl? išsilaikyk gerai tuos stojamuosius egzus ir pirmyn
svarbiausia bandyti,nes patikėk,didelė dalis,mąstančių taip,kaip tu-atsisijoja
ir tada tie,kurie prasčiau mokėsi-įstoja 

Dekui uz info ir palaikyma

QUOTE(Morepink @ 2007 05 18, 20:46)
nėr už ką

matai,dirbau univere, dokumentus priiminėjau,tai žinau,kad visgi laimi tie žmoes,kurie surašo savo svajones,kur nori stoti pagal norus, ne pagal balus, šiaip ar taip konkursai skirasi kasmet

o jei nori pavyzžių tai galiu pateikti save-labai norėjau studijuoti ES politiką ir administravimą MRU, bet man sakė,kad ten konkursai nerealūs ir kad iš pedagoginio su vienais 10 tukais ateina

dar vienas pvz mano draugė

todėl jokių būdu neklausyk kas ką sako ir bandyk - nes juk geriau pabandyti,negu paskui galvoti-o jei bučiau pabandžius...
Kaip gerai kai yra žmogučių kurie pataria, nes kartais tas nepasitikėjimas savimi...

QUOTE(Morepink @ 2007 05 17, 20:48)

Oi. i komunikacijos mokslus tai šansų įstot tikrai yra

Kita vertus, prieš stodama pasidomėk programomis. Gal paaiškės, kad tai, ko tikiesi, ir tai, kas iš tiesų bus dėstoma, skiriasi ir kad nenori to studijuoti. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad žurnalistikos magistrantūra man nedaug tedavė. Praktikos jau turėjau, o teorinių žinių apie tai, kaip straipsnius rašyt nieks neduoda - tokia informacija bakalaure pateikiama. Tačiau visgi gavau progą gilintis į man patinkančią sferą ir pažvelgti į žiniasklaidą ne žurnalisto, o kritiko akimis.

Labutis, labai norėčiau patarimo
Esu baigus Šiaulių univerą prieš 11metų
Panorau stot į magistrą, ar yra realus šansas, kur nors įstot-norėčiau kitą kvalifikaciją, pvz. personalo vadyba, marketingas ir vadyba
Iš anksto dėkoju

Iš anksto dėkoju

QUOTE(arfa @ 2007 05 21, 17:15)
Labutis, labai norėčiau patarimo
Esu baigus Šiaulių univerą prieš 11metų
Panorau stot į magistrą, ar yra realus šansas, kur nors įstot-norėčiau kitą kvalifikaciją, pvz. personalo vadyba, marketingas ir vadyba
Iš anksto dėkoju

Iš anksto dėkoju

šiaip nėra jokio skirtumo kokį univerą baigei-svarbu,kad univerą ir kokis balas buvo

Ramunita, ačiū už atsakymą
Čia šuo ir pakastas , kad nebegaliu mokytojaut (pervargau, o ir atlyginimas
), o norų begalė
Reiks konkrečiai aplėkt univerus ir pasiaiškint pagal jų rodiklius

QUOTE(arfa @ 2007 05 22, 22:06)
Ramunita, ačiū už atsakymą
Čia šuo ir pakastas , kad nebegaliu mokytojaut (pervargau, o ir atlyginimas
), o norų begalė
Reiks konkrečiai aplėkt univerus ir pasiaiškint pagal jų rodiklius 

Aš ir baigus tą patį, bet jau mokytojaut pavargau. Noriu kažko kito? Į senatvę pajutau, kad pasukau ne tuo keliu.

Bet, kad velniškai brangu mokytis. Galvoju kakur apie magistratūrą. Kažin kiek kainuoja KTU nuotoliniu būdu. Gal kam teko mokytis?