Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit dėl magistratūros

QUOTE(hereja @ 2004 10 07, 22:24)
Labutis smile.gif
Va, toks reikaliukas - baigusi VU vadybos ir verslo administravimo bakalaura, noreciau studijuoti architektura (magistrantura)  rolleyes.gif Sakykit, ar imanoma taip? Ar butinai bakalauras turi buti su daile kazkaip susijes? g.gif Be to - noreciau Vilniuje ir neakivaizdziai unsure.gif
Jauciu, uzsisavajojau cia sad.gif

labai sena zinute, bet atsakysiu, gal kam prireiks smile.gif architektura visuose univeruose lietuvoje yra tik dienine ( ir magistras taip pat), baigus kita specialybe, ypac net su menu nesusijusia visiskai jokiu sansu istot, nes labai daug specifiniu moduliu, jei kitose specialybese yra bazinis pagrindas vienodas, tai cia jo tik kruopelytes. I VGTU magistra net KTU architekturos bakalaurams patekti sunkoka smile.gif o i VDA dar ir stojamasis piesimo yra smile.gif
Atsakyti
Na negi nera studijuojanciu VGTU? doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebras: 09 vasario 2006 - 20:49
Sveikos,

mane domina tokie klausimukai:

-uz antra magistra reikia bet kokiu atveju moketi?
- neakivaizdines magistro studijos buna tik mokamos?
- gal kas zino kokios neakivaizdines magistro studijos buna Kaune?

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2006 02 24, 22:04)
Sveikos,

dekui  4u.gif

tai niekas negalite atsakyti? g.gif sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 02 kovo 2006 - 13:55
QUOTE(Elzė @ 2006 02 24, 21:04)
Sveikos,

dekui  4u.gif

Nemokama gali būti tik viena magistrantūra.
Nežinau, ar būna tokių atvejų, kai pirmas magistras buvo mokamas, o vėliau žmogus nusprendė antro magistro - teoriškai tokiu atveju gal ir nemokama magistrantūra.
Bet jei už pirmą nemokėjai, tai antra tik mokama.

Nemokamos būna tik dieninės studijos, vakarinės ir neakivaizdinės praktiškai visos mokamos (išimčių neteko girdėti, gal ir yra, bet abejoju g.gif ).

O kokios specialybės domina?
Pvz, KTU yra verslo administravimo neakivaizdinė magistrantūra.
Šiaip geriausia - skambinti į dominančio fakulteto priėmimo skyrių (internete galima rasti telefonus). Tikrai patikimesnė ir išsamesnė informacija nei supermamos forumas 4u.gif
Atsakyti
gal kas galetu patarti tokiu klausimu: unsure.gif
ar galima ir kokie sansai pabaigus vienam universitete bakalaura, istoti i magistrantura kitam universitete? specialybe ta pati arba panasi
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2006 04 02, 16:35)
ar galima ir kokie sansai pabaigus vienam universitete bakalaura, istoti i magistrantura kitam universitete? specialybe ta pati arba panasi

kiek teko susidurti ir iš draugų lūpų tai nelabi myli kito univero studentus unsure.gif pirmenybę teikia saviems, bet jei mokėsi tai ir tu tiksi. Pati dar kartą mėginsiu stoti į kitą univerą, žiūrėsim kaip seksis g.gif
Atsakyti

pataisykite temos pavadinime yra klaida doh.gif
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2006 04 02, 16:35)

mano grupiokė VPU baigė istoriją, o į magistrą stojo į VDU politiką. nu ir nieko- nei mokėjo nei ignoruojama buvo.
Atsakyti
QUOTE(Kleopatryte @ 2006 04 02, 23:29)
pataisykite temos pavadinime yra klaida doh.gif

deja, nezinau, kaip blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Elzė @ 2006 04 03, 07:25)
mano grupiokė VPU baigė istoriją, o į magistrą stojo į VDU politiką. nu ir nieko- nei mokėjo nei ignoruojama buvo.

o as girdejau toki dalyka, bet gal cia priklauso nuo universiteto. unsure.gif kad stojimas i magistrantura vyksta anksciau nei kad gauni bakalauro diploma savo universitete, taip kad pirmais metais neiseina istoti
Atsakyti
nu jau, tikrai taip nėra. ir aš ir mano pažįstami pirmais metais po baigimo įstojom
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 04 21, 08:55)
Aš VU Ryšių su visuomene magistratūroje. Gal kam reikia info apie ją? jei taip - pasiruošusi patarti.

man įdomu ax.gif kokios tavo studijos - dieninės, neakivaizdinės?
Kaip sekasi studijuoti, ar nesigaili?

Berods forumietė balta planuoja stoti į magistrantūrą RSV... ar nepersigalvojai? bigsmile.gif
Atsakyti