Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolat žiūri į kitas

As pati pastebiu grazius zmones, nesvarbu vyras, ar moteris, dar ir savo vyreliui parodau. Tiesa, mes mandagus, tad nespoksom i zmones ir nematuojam juos akimis. O siaip, jei vyras mato grazias moteris vadinasi sveikas, su juo viskas tvarkoj. Nemanau, kad jei vedei-istekejai iskarto turi apakti ir apkursti.
Atsakyti
maniskis tai nevepso,bet karts nuo karto pastebiu jog nulydi akimis kokia pana lotuliukas.gif as ji iskart paerzinu lotuliukas.gif bet nematau tame problemos,nes ir as kartais pastebiu grazius vaikinus ir uz tai mane mb paerzina lotuliukas.gif nera cia manau nieko blogo cool.gif
Atsakyti
normalu, manau, kad vyras pastebi grazias merginas, juk ir mes akim nulydim fainus vyrus ir galbut net kartais kazka TOOKIO pagalvojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 11 07, 11:28)
maniskis tai nevepso,bet karts nuo karto pastebiu jog nulydi akimis kokia pana lotuliukas.gif as ji iskart paerzinu  lotuliukas.gif bet nematau tame problemos,nes ir as kartais pastebiu grazius vaikinus ir uz tai mane mb paerzina lotuliukas.gif nera cia manau nieko blogo cool.gif

mes ir taip karts nuo karto, buna pasierzinam doh.gif ax.gif
Atsakyti
Man tokiu dalyku nepasitaike. Su jokiais vyrais. Jei jau jis su manim, tai as ir esu jo demesio centre. O su tokiu, kuris nuolat ziuri i kitas as nebuciau - nes tai reikstu, kad as jam ne itin idomi ir reikalinga. O kam man toks?
Mano atveju tai visuomet vyrai piktindavosi, kad i mane kiti diedai spokso arba kad as netycia i kuri nors kita paziuriu:)
Atsakyti
tai normalu, kad ziuriu..siaip man nepatinka, bet juk pati neuzsimerkiu pamacius grazu vyruka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 03, 16:59)
Vakar stebėjau tokią sceną (o ji tokia dažna doh.gif ) sėdi visa šeima Akropolyje, pietauja, vaikai jau didoki, o vyras visą laiką atvirai nužiūrinėja kitas moteris. Jei praeina jaunos, ryškiai apsirengusios, tai ne tik kad nužiūrinėja, bet net persisuka, persikreipia į kitą pusę lotuliukas.gif

Ir tokių vyrų tikrai daug, kai prie žmonų ar draugių, atvirai ir be problemų, nužiūrinėja kitas moteris. Kaip koks patinas.

Ar jūsiškis turi tokių pomėgių? g.gif

gal cia musu seima matei? lotuliukas.gif
ka padarysi,ir as kartais grazias moteris apziurineju,o jau apie vyrus tai net nekalbu biggrin.gif veidai man kaip tai nesvarbus,bet jei jau graziai sudetas- tai susileidziu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansa: 09 lapkričio 2008 - 23:34
QUOTE(blansa @ 2008 11 10, 00:33)
gal cia musu seima matei? lotuliukas.gif
ka padarysi,ir as kartais grazias moteris apziurineju,o jau apie vyrus tai net nekalbu biggrin.gif veidai man kaip tai nesvarbus,bet jei jau graziai sudetas- tai susileidziu wub.gif

Tai ziurint grynai estetini malonuma galima patirti;)) Kad dar yra graziu zmoniu...ir mokanciu save parodyti... Negi uzsimerkti ir nusisukti tongue.gif
Atsakyti
As pati jei pamatau grazu vyra, graziai sudeta, malonaus veido tvarkinga, tai paziuriu kodel gi ne biggrin.gif labai dziaugiuosi, kad tokiu yra. thumbup.gif
Atsakyti
Jei maniškis taip nužiūrinėtų kiekvieną - nepakęsčiau schmoll.gif Jei kartais ir nevalingai, tai tegul, bet kaip tai daro kiti vyrai - chamiškai, nekultūringai, nepagarbiai šalia esančiai moteriai, gyvuliškai.. Man tai būtų įžeidimas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 13, 11:29)
Man tai būtų įžeidimas.

Kodėl? Ką būtent jusyse tai įžeistų?
Atsakyti
Kaip minėjau, visų pirma tai nepagarba man, šalia esančiai moteriai. Lai jis žiūri į kitas tada, kai manęs nebus. Žiūrėjimas žiūrėjimui nelygus.
Atsakyti