QUOTE(mamaEgle @ 2008 11 08, 20:32)
Ir kiek Jūsų manymu kainuoja vaikas? Kiek tos paskolos imti? Gal atidaryti dar vieną sąskaitą, Lietuvos žmonės padės nupirkti Ingai dukrą? paskui Šaltenytei dar vieną sąskaitą... pas dar kam nors....
o kodėl gi ne, juk MIKUI tik pinigų reikia
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 11 08, 20:34)
Na taip, visur tokios bylos vyksta. Yra ir pas mus, bet apie toky cirka, koki iskele Inga, man neteko skaityti ar girdeti 8m (tiek gyvenu svecioje salyje). Juo labiau apie pinigu rinkimus

Nors ir kokios feministes cia moteros, bet pripazystama, kad vaikas tai ne motinos nuosavybe
Del jusu pinigines storumo, man maziausiai galva skauda

Bet kur tie surinkti tukstanciai galejo buti panaudojami - taip. LT yra vaikuciu, kuriems jie reikalingesni
Jei žiūri televizorių, tai tiems kitiems vaikučiams vyksta išsipildymo akcija ir juos parems, čia mes diskutuojam dėl lietuvio vaiko ir lietuvės mamos ir jiems siunčiam pinigėlius
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 11 08, 20:34)
Na taip, visur tokios bylos vyksta. Yra ir pas mus, bet apie toky cirka, koki iskele Inga, man neteko skaityti ar girdeti 8m (tiek gyvenu svecioje salyje). Juo labiau apie pinigu rinkimus

Nors ir kokios feministes cia moteros, bet pripazystama, kad vaikas tai ne motinos nuosavybe
Del jusu pinigines storumo, man maziausiai galva skauda

Bet kur tie surinkti tukstanciai galejo buti panaudojami - taip. LT yra vaikuciu, kuriems jie reikalingesni
bet ir ne tėvo nuosavybė, tai kodėl dabar tai yra?