manau ne dovanoje esme bet kaip ji yra dovanojama...dazniausiai menkaverte dovana ( piniginiu atzvilgiu ) buna daug maloniau priimta , nes yra padovanota is meiles...manau tas labai svarbu...
auksinius papuosalus. as buvau pazadejes ir manau labai tinka tokia proga, tiesa as tas kur sako kriu- vis dar perku o sunui 2 metai ir 9 men....
QUOTE(andrius1975 @ 2009 02 20, 20:02)
manau ne dovanoje esme bet kaip ji yra dovanojama...dazniausiai menkaverte dovana ( piniginiu atzvilgiu ) buna daug maloniau priimta , nes yra padovanota is meiles...manau tas labai svarbu...
O kai sriuka su šlamančiais užteks nuoširdumo, meilės, pagalbos, atidumo - ne tą dieną kai gimė, ne tą dieną kai parsivežėt iš gimdymo namų- o daug daug ilgiau- nuolat

O man tarkim labai įdomu, kodėl visus šiuos dalykus kaip pagalba, meilė, atidumas ir t.t.t.t.t. vertinama kaip dovana..?..
Stebiu, ir matau kad tai tampa kažkoks iškreiptas požiūris...
Juk pagimdom vaikelį, ne tik sau, ne tik jis mūsų (mamų), jis Abiejų Tėvų...Kodėl vyro pagalba skaitome kaip dovaną?..Abu tėvai turi viens kitam padėti, suprasti, gerbti ir t.t.t...Tai turi būti natūralus reiškinys, pareiga abiejų žmonių..Bet dabar jau yra taip pačių moterų kažkoks iškraipytas požiūris, ir vyrai ištikrųjų tuom naudotis pradėjo..Žiauru ištikrųjų..Baisu jau ir pagalvoti kas toliau bus..Skaitysime Dovana tai kai vyras teiksis po darbo sugrįžti namo..?..
O gal jau skaitoma..
Paskui užtatai ir skaitai tik kad "o man tai vyras nepadeda ir bla bla bla"..Atsakymas į tai "Juk tai buvo Dovana"..Mano nuomonė dovana ir turi likti dovana, materialinė dovana- tuoletinis, mašina, žiedas ar ausų krapštukas koks..
O dėmesys, meilė, pagalba, supratimas ir t.t.t... savaime suprantami dalykai, ir jie turi žengti kartu mūsų šeimose, o ne šalia kaip priedas, kaip Dovana..

Gavau zieda su deimantu, ir likau laaaabai patenkinta, jis man primins sunaus gimymo diena visam gyvenimui

Ne nu tikras turgus cia.Vyras prase patarimo apie dovana,o ne postringavimu reik tos dovanos ar ne.Pritariu vienai-demesys,pagalba ne dovana,o vyro,kaip tevo,pareiga.Jei vyras nori-lai dovanoja.As tik apsidziaugciau gavusi zieda,masina ar geliu galu gale.As po gimdymo jauciausi mazu maziausiai medalio verta.Nieko ten naturalaus.
Man vyras nieko nedovanojo-geliu prasiau nenesti(prisikaiciau matai kad kvapai kudikius ansktose palatose erzina),ant naujos masinos vyras neuzdirba.Bet gryzusi namo radau isblizgintus ir papuostus namus.Vaiko lovele apraisiota helio balionais(na Its a boy,Happy birthday ir pan).Tiesiog buvo maloni staigmena.Bet mielai priimciau zieda ar kita papuosala.
Man vyras nieko nedovanojo-geliu prasiau nenesti(prisikaiciau matai kad kvapai kudikius ansktose palatose erzina),ant naujos masinos vyras neuzdirba.Bet gryzusi namo radau isblizgintus ir papuostus namus.Vaiko lovele apraisiota helio balionais(na Its a boy,Happy birthday ir pan).Tiesiog buvo maloni staigmena.Bet mielai priimciau zieda ar kita papuosala.
Nium aš slapta iš vyro ko nors tikiuosi
Žinau, kad mamytė iš tėčio, kai aš gimiau, gavo auskarus su rubinais. Juos įteikdamas tėtis pasakė, jog jokie brangiausi pasaulio akmenys jam neatstos mano mamytės ir manęs
O kai gimė brolis, mama gavo žiedą su deimantu, kaip prisiminimą ir kaip dalinai atpildą už tas kančias gimdant 
Žinau, kad žodis "atpildas" skamba gal kiek lėkštai, bet nebūkim per daug idealistės, juk taip nuostabu, kai vyras kažką padovanoja - jis juk galvojo apie tave, rūpinosi, ieškojo, mąstė kaip gi tave nudžiuginti.
Kartais vien pagalbos buityje neužtenka, be to pritariu, jog pagalba tai ne dovana. Aš vyrui visą laiką ir skalbiu ir valgyt darau, ir tai dovana?
(turint omeny, kad dar ir prie šeimos biudžeto prisidedu)

Žinau, kad žodis "atpildas" skamba gal kiek lėkštai, bet nebūkim per daug idealistės, juk taip nuostabu, kai vyras kažką padovanoja - jis juk galvojo apie tave, rūpinosi, ieškojo, mąstė kaip gi tave nudžiuginti.
Kartais vien pagalbos buityje neužtenka, be to pritariu, jog pagalba tai ne dovana. Aš vyrui visą laiką ir skalbiu ir valgyt darau, ir tai dovana?

Visus kartus gavau geliu ir kvepalu. Tiesa, is didelio susijaudinimo geles pirma karta vyras pamerke i karsta vandeni ir man nupirko vyrisku kvepalu
))))) Sekanciu kartus tai jau tapo smagi tradicija. Tik kvepalus po to pavykdavo isrinkti moteriskus
))) Jei gimdyciau dar, vel noreciau geliu karstame vandenyje ir kvepalu....bet gal ne vyrisku

QUOTE(double_cat @ 2010 01 28, 18:25)
Visus kartus gavau geliu ir kvepalu. Tiesa, is didelio susijaudinimo geles pirma karta vyras pamerke i karsta vandeni ir man nupirko vyrisku kvepalu
)))))

ta diena manau uzteks ir geliu, o toliau nesyksteti demesiu,pagalba ir rupesciu...
QUOTE(Ivoncikas @ 2010 01 16, 20:07)
Gavau zieda su deimantu, ir likau laaaabai patenkinta, jis man primins sunaus gimymo diena visam gyvenimui