Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana žmonai susilaukus vaikelio

savo bobai pasakiau:
-Jei pagimdysi- uzmusiu.
Pagimde.
Toki gleiveta slikstu nykstuka.
Toki juokinga miela padara.
Ir as savo bobai padovanojau gyvybe.
Tegu ***.. gyvena padla
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2011 07 09, 18:48)
geriausia dovana buvo vyro pagalba, t.y. jis vienas praktiskai priziurejo  pirmosiomis dienomis, net geliu neisleidau atnest, nes taip gera buvo buti visiems kartu
siaip neparisu reikalo, kodel vyras turi kazka dovanot? o moteris dovanojo kazka vyrui? nes jis irgi tapo tevu, o gal tada reikia dovana vyrui dovanoti, kai moteris pastoja? nu man nesirisa dovanos, nors jus ka  biggrin.gif

Tai vyrui dovana tai, kad jam nereikėjo pirmus tris mėnesius nėštumo vemt toliau negu mato, nuolat jaustis pavargusiam, galiausiai nekankino nugaros, kojų skausmas, hemorojai ir kitokie biesai, kokie ten dar gali būti... O jei dar koks gimdymas komplikuotas, nesuplyšo nuo iki...
Jei rimtai, tai kas per dovana ta kūdikio priežiūra iš vyro pusės? doh.gif Jau buvo pasisakiusiųjų čia apie tai, ir toms mintims aš pritariu iš esmės. Tai jokia ne dovana, o jo, kaip tėvo pareiga. Abu tėvai turi rūpintis kūdikėliu. Ir kažkaip man nešaus į galvą pamperso keitimą laikyti dovana nuo vyro.

Dabar, ar vyras turi kažką dovanoti? Šiaip asmeniškai manau, kad materialinė dovana nėra būtina. Jei tik yra noro pamaloninti savo moterį tokia išraiška, šaunu. smile.gif Bet pilnai suprantama, kad sulaukus tokio momento, kada vaikutis ateina į pasaulį, tai galva būna užimta rimtesniais dalykais. biggrin.gif
Atsakyti
bobu islaikymas jau ir taip brangiai atseina.
O cia dar dovanos kazkokios ...Ir uz ka? -Uz gimdyma..
Nemanau, kad reiktu dovanot kazka uz isplaukusia sikna, nukarusius papus, o gal net ir uz bjauru randa ant pilvo.
Cia bobos mum turi dovanas dovanot, kad atgal namo priimtume.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.312 @ 2011 07 09, 22:55)
savo bobai pasakiau:
-Jei pagimdysi- uzmusiu.
Pagimde.
Toki gleiveta slikstu nykstuka.
Toki juokinga miela padara.
Ir as savo bobai padovanojau gyvybe.
Tegu ***.. gyvena padla

QUOTE(blondinas Nr.312 @ 2011 07 10, 12:11)
bobu islaikymas jau ir taip brangiai atseina.
O cia dar dovanos kazkokios ...Ir uz ka? -Uz gimdyma..
Nemanau, kad reiktu dovanot kazka uz isplaukusia sikna, nukarusius papus, o gal net ir uz bjauru randa ant pilvo.
Cia bobos mum turi dovanas dovanot, kad atgal namo priimtume.

blondine, si karta persistengta....
Atsakyti
QUOTE(TuJa30 @ 2011 07 11, 10:15)
blondine,  si karta persistengta....

ne, normaliai
Atsakyti
As irgi sakau, kad NEnormaliai...
Gal tu girtas?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(TuJa30 @ 2011 07 11, 11:15)
blondine,  si karta persistengta....

ar tas blondinas sveikas žmogus? ir kyl agi žmonėms tokios blogos mintys
Atsakyti
o jei mano boba pagimdytu zmogzudi maniaka..arba koki pedofila..
Kokia dovana jai reiketu uz tai padovanoti?

Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.312 @ 2011 07 12, 19:34)
o jei mano boba pagimdytu zmogzudi maniaka..arba koki pedofila..
Kokia dovana jai reiketu uz tai padovanoti?

pagimdo vaikus, maniakus ir psichus padaro jau eigoj.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 07 13, 20:12)
pagimdo vaikus, maniakus ir psichus padaro jau eigoj.

tai gal tada nedovanokim bobom dovanu uz tai, ka sugeba padaryt bet kurio gyvulio patele..kartais net po du kartus metuose..
Gal dovanokim kai jau rezultatas kazkoks pasimatys..
Atsakyti
Aš tai galvoju, kad elgtis reikia taip, kaip pačiam norisi.
Jei randasi kažkoks prasmingas simbolis, kodėl tada juo neperteikt savo jausmo ar minties kitam, jei taip iš visos širdies norisi...
Atsakyti
Kam tos dovanos? Juk vaiką pirmiausia gimdai Sau, o ne vyrui, kiekviena moteris pirmiausia turėtų apie tai pagalvot, ar JAI reikia vaiko, o ne vyrui... Ir nereikia už tai jokių dovanų, man nereikėjo, nes mano mergaitės yra mano dovana wub.gif
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.312 @ 2011 07 13, 22:40)
tai gal tada nedovanokim bobom dovanu uz tai, ka sugeba padaryt bet kurio gyvulio patele..kartais net po du kartus metuose..
Gal dovanokim kai jau rezultatas kazkoks pasimatys..

Kodėl toks piktas, ką ? Nusivylęs moterim? bigsmile.gif
Atsakyti