Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana žmonai susilaukus vaikelio

QUOTE(Ivoncikas @ 2010 01 16, 21:07)
Gavau zieda su deimantu, ir likau laaaabai patenkinta, jis man primins sunaus gimymo diena visam gyvenimui mirksiukas.gif

na jo - kaip tokia smulkmena kaip vaiko gimtadienis, gali atsiminti be ziedo su deimantu... doh.gif lotuliukas.gif Sunku - suprantu..... doh.gif
O kodel nera temos, kurioje butu klausimas, ka padovanoti vyrui moters apvaisinimo proga.... g.gif O gal yra, tik neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 02 08, 16:15)
..  doh.gif
O kodel nera temos, kurioje butu klausimas, ka padovanoti vyrui moters apvaisinimo proga....  g.gif  O gal yra, tik neradau  unsure.gif

Nu irgi gera ideja hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Yra ir tokia tema biggrin.gif http://www.supermama...;#entry34620880
Atsakyti
Na ant sinsilo kailinuku nei viena nesupyktu... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O siaip man ir dideles roziu puokstes uzteko ir kad vos uzsiminus apie cepelinus greit buvo pristatyti i palata (buvau ziauriai alkana po gimdymo)... thumbup.gif svarbiausia atidumas ir demesys mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida009 @ 2010 02 08, 20:34)
Na ant sinsilo kailinuku nei viena nesupyktu... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O siaip man ir dideles roziu puokstes uzteko ir kad vos uzsiminus apie cepelinus greit buvo pristatyti i palata (buvau ziauriai alkana po gimdymo)... thumbup.gif  svarbiausia atidumas ir demesys mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Ką gali padaryti šinšilo kailiniai, kad ant jų reikėtų pykti? dar suprantu pyktį ant vidury kambario pastatyto kibiro - eini, užkliūni, pargriūni ir prasiskeli nosį... Oj pikta... o kailiniai ką - kabo sau spintoj ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2009 11 19, 10:08)
O man tarkim labai įdomu, kodėl visus šiuos dalykus kaip pagalba, meilė, atidumas ir t.t.t.t.t. vertinama kaip dovana..?.. g.gif Stebiu, ir matau kad tai tampa kažkoks iškreiptas požiūris... doh.gif Juk pagimdom vaikelį, ne tik sau, ne tik jis mūsų (mamų), jis Abiejų Tėvų...Kodėl vyro pagalba skaitome kaip dovaną?..Abu tėvai turi viens kitam padėti, suprasti, gerbti ir t.t.t...Tai turi būti natūralus reiškinys, pareiga abiejų žmonių..Bet dabar jau yra taip pačių moterų kažkoks iškraipytas požiūris, ir vyrai ištikrųjų tuom naudotis pradėjo..Žiauru ištikrųjų..Baisu jau ir pagalvoti kas toliau bus..Skaitysime Dovana tai kai vyras teiksis po darbo sugrįžti namo..?.. doh.gif  g.gif O gal jau skaitoma.. g.gif Paskui užtatai ir skaitai tik kad "o man tai vyras nepadeda ir bla bla bla"..Atsakymas į tai "Juk tai buvo Dovana"..Mano nuomonė dovana ir turi likti dovana, materialinė dovana- tuoletinis, mašina, žiedas ar ausų krapštukas koks.. biggrin.gif O dėmesys, meilė, pagalba, supratimas ir t.t.t... savaime suprantami dalykai, ir jie turi žengti kartu mūsų šeimose, o ne šalia kaip priedas, kaip Dovana.. 4u.gif

Geriau nei neparasyciau - malacius! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Jos išsvajotas žiedas:)
Atsakyti
Žiedus moteriai reikia dovanoti kai dar nėra vaikų,o vėliau kai vaikas ar vaikai gimsta - mašiną 4u.gif
Atsakyti
ogo kokia prekyba vyksta
Atsakyti
Skaitau postus ir pagavau, jog mastau apie save unsure.gif
O man, o man, o man... o man nieko nepadovanojo apart kvietku - varpeliu glebio.

Nuejau pas vyra su pretenzijom: - kodel tu man nepadovanojai ziedo su briliantais?- Jis tik sumirksejo akims: - Bet tu gi nenesioji ziedu, ar tikrai nori - vilingai paklause... Susimasciau, o kokiu velniu man reikalingas ziedas g.gif juk vyras teisus, nelabai domiuosi cackom pacackom. Atsiminiau masina: - o kodel mazinos nepadovanojai? - Tai juk turejai masina - atsako jis nieko nesuprasdamas. Beliko kailiniai, fuuuu na kodel as gyvunelius myliu...

Ech, tiek to, ziuriu jau i uzaugusi, suvyriskejusi sunu ir suvokiu, kad va jis ir yra mudvieju vienas kitam dovana. Kurios nepamesi, kuri nerudyja, nesukandeja. Gerai jau, gerai, sutinku kas metai tenkintis, sunaus gimtadienio proga, man vyro dovanotais varpeliais doh.gif

Tik noriu visiem palinketi mylekite ir bukite mylimi. Nevisada masinos, briliantai ir kitos brangios dovanos atspindi tikrus jausmus ir padeka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 liepos 2011 - 18:59
QUOTE(Moonte @ 2011 07 08, 19:49)
Nevisada masinos, briliantai ir kitos brangios dovanos atspindi tikrus jausmus ir padeka.

Ne visada, ne visada, ale kaip alternatyva įjungiamas kompensacinis mechanizmas...
Atsakyti
geriausia dovana buvo vyro pagalba, t.y. jis vienas praktiskai priziurejo pirmosiomis dienomis, net geliu neisleidau atnest, nes taip gera buvo buti visiems kartu
siaip neparisu reikalo, kodel vyras turi kazka dovanot? o moteris dovanojo kazka vyrui? nes jis irgi tapo tevu, o gal tada reikia dovana vyrui dovanoti, kai moteris pastoja? nu man nesirisa dovanos, nors jus ka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegas: 09 liepos 2011 - 17:54