sveikutes, labai aciu visoms, kurios padejot patarimais

.As jau JAV

, pasakiska salis, tikrai galiu pasakyt

.
Nesimiega man, nors dabar 3val. cia, bludineju

Rasau bijancioms, kaip as iki keliones, taigi, visu pirma tas elektroninis leidimas tai visai baika, paprase Vilniaus oro uoste parodyt, o po to to keliones gale imigracijoj tik paklause, ar as su visa ar su situo, nes nuo to priklauso, kokia deklaracija pildyt.Mane ilgiau uzlaike paskutiniam taske per gryba stiuardesa, kuris dave 2 deklaracijas pildyt, bet viena kitokia nei reikejo, tai laksciau pildziau is naujo, gaisau laika, paskutine is musu lektuvo pro ta punkta praejau, jau tevas issigando, kur as, po 2val. po nusileidimo...Pildant deklar. labai padejo, kad buvau atsispausdinus, ka jum cia idejau deklaracijos pildyma isversta, nes ten kai kurie klausimai man butu uzkliuve.
Toliau-Varsuvos tas oro uostas, tai baika, bet 4-5val. laukt ziauriai sunku buvo.Kelione nuo Varsuvos iki Jav man buvo tikrai be galo ilga, visai visai nepatiko visa d. kapstytis, lektuve tik filmukus pagrinde rode, tai ikaliau vyno, kad pamiegot nors, ten ir skaityt, ir miegot, viskas atsibodo...ir nesisivaizduoju, kai kas vaziuoja su mazais vaikais, as nesigailiu, kad nesiveziau, tik, aisku, cia ilgiuos, jei nebutu interneto, nusisaut...Maitino tai lektuve siaip sau.
Angliskai neblogai susikalbu, tai tas mane visur labai gelbejo, antraip nesamone vaziuot.Vienai vaziuot labai nejauku, tai faktas, kabinausi tai prie lenku, tai prie keliu lietuviu.
Kenedy oro uoste paprasta buvo, tik ilga eile prie tu pasienio formalumu, visokio plauko turistai...Muitinej nustebo, kad as be bagazo.O klausimai papildomi buvo Varsuvoj, koks mano vardas paeme pasa paklause

, o Jav-pas ka, kiek laiko busiu, ar esu anksciau buvus ir liepe is naujo ta deklaracija uzpildyt, pirstu antspaudai, aki dar skanavo

.
Saket, kad reikia tik teisybe sakyt, nes Jav nemegsta, jei meluoji, tai deklaracijoj nurodziau, kad vezuos maista, o veziaus rankinej maza suri balta, sausainiu Rutos, visiem cia patiko, duona, sokolada...tai tada paklause iseinant svarbiausia, ar mesos nesivezi, sakau-ne, galit patikrint, tai nusisypsojo ir paleido, bet jau isejau is visu formalumu issunkta kaip citrina, paskui cia pirma nakti atvyksu vis sapnavos ar tai vaidenos man tas skrydis, muitine ir t.t.
Tiesa, sunu oro uoste tai nemaciau, o buvot suintrigave
Tiesa, deklaracijas duoda lektuve, atsizvelgiant i tai is kurios salies, kokiu tikslu ir su kokia viza varai, tusinio lektuve neduoda.Siaip visos keliones metu reik but budriem, ko neisgirsti, tai ziurek, kiti nesiklauso, ar kaip Varsuvoj, kviete mane pries ilipima i lektuva prie informacijos, net kojas pakirto, kazko matyt nebuvo uzfiksave, isitempus buvau labai, jauciu, kaip is sono atrodziau
New Yorke darbo diena pilna zmoniu, taksi viena paskui kita, gyva gyva, nu smagu.Vakar buvom kazkokiam baisuokliu muziejuj, uolas nerealias maciau parke, pavadinimu dabar neatsimenu, dar eisim i Brodvejaus sou ir t.t., lepina tevukai

. Kainos tai labai dideles drabuziu, maisto tai kai kas pigiau nei pas mus.
Dabar nerealus metas, kai viskas papuosta Halovynui, pas mus to nera, na, rasykit, jei kam kas idomu butu.
Dabar rupes tik sekmingai parsikast, idomu dar, gal kas ant greicio patikslintu, Lot polish avialinijom, kiek bagazo galima pravezt, manau 20 tai tikrai galima kg.???Ir kad bagazo nenuknistu

ai, jau radau apie bagaza
http://www.lot.com/I...t__Luggage.aspx, bet dar momentas, ar galima i salona rankine ir atskirai kompa, kas galetu atsakyt?