Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į JAV be vizos

QUOTE(MichGirl @ 2009 11 01, 19:48)

Dar yra Marshalls parduotuves, ten ivairiu dizaineriu galima rast nukainuotu rubu ir batu.

Marshalls jega smile.gif Visko prisipirkau - kojiniu, batu, kelniu, maikiu, kvepalu, kremu, sampunu, rankinuku.
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 11 04, 13:58)
Aciu uz informacija smile.gif
O kokios kainos Fashion district Los Angele?

Tai priklauso nuo parduotuviu, kuriu ten simtai - bet sakoma, kad galima rast labai geru kainu.

QUOTE(dimming @ 2009 11 04, 14:54)
O gal galima pasiziureti kazkur koks turinys?

Va cia yra imigracines formos, zalia su beviziu vaziuojantiems, balta su viza. paspausk ant nuotraukos, kad pasididintu:

http://amsterdam.usc.../I-94_front.jpg

Muitines formos viena puse, velgi pasididina jei neiziuri ko:
http://www.thedibb.c...customfront.jpg

Kita puse:
http://www.thedibb.c...ecustomback.jpg
Atsakyti
Pildant anketa elektroniniam leidimui gauti yra klausimas:
"Ar Jūs kada nors buvote pareiškę imunitetą nuo patraukimo baudžiamojon atsakomybėn?"
Jei as niekada nieko bendro neturejau su baudziamaja atsakomybe, ka man atsakyti: Taip arba Ne?
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 11 08, 14:30)
"Ar Jūs kada nors buvote pareiškę imunitetą nuo patraukimo baudžiamojon atsakomybėn?"
Jei as niekada nieko bendro neturejau su baudziamaja atsakomybe, ka man atsakyti: Taip arba Ne?

turbut tau atsakyti reikia "ne".. manau sitas galioja visokiems seimo nariams, diplomatams ir t.t., kurie kazkuriuo gyvenimo atveju turejo imuniteta ta. Bet cia tik mano pasvarstymai gal ir netiesa smile.gif
Atsakyti
Labas.Gal kas galetumete atsakyti ar gausiu leidima vykti i Jav,jeigu dirbu tik puse etato ir esu uzsiregistravusi darbo birzoje.Ar nepamanys kad darbo vaziuoju ten ieskotis.Vykstam turistauti.Ar labai grieztai i tai ziurima,gal kas zinot.
Atsakyti
del sito tikrai neturetu neduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 11 08, 21:30)

Sveiki,as pildziau NE .
Atsakyti
QUOTE(gabijele @ 2009 11 09, 10:49)
Labas.Gal kas galetumete atsakyti ar gausiu leidima vykti i Jav,jeigu dirbu tik puse etato ir esu uzsiregistravusi darbo birzoje.Ar nepamanys kad darbo vaziuoju ten ieskotis.Vykstam turistauti.Ar labai grieztai i tai ziurima,gal kas zinot.

Musu klause kuo dirbam, kai Vokietijoj tarde pries sedant i JAV lektuva smile.gif . Nieko apie etatus nesakyk, o tiesiog pasakyk profesija kuo dirbi. Jokiu darbo birzu neminek ir tiek.
Atsakyti
Sveikos,turiu klausimu gal kas gales atsakyti,aciu is anksto.Norejau paklaust ar butina papildyti ESTA leidima inf. apie skrydi?,nes as atsispausdinau ,o kaimyne sako nebutina.Ir dar mano sese Jav nupirko bilietus Delta oro liniju ir as gavau i meila.Ar uztenka atsispausdint ar turiu kreiptis i oro linijas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JANIUKAS @ 2009 11 24, 19:11)
Sveikos,turiu klausimu gal kas gales atsakyti,aciu is anksto.Norejau paklaust ar butina papildyti ESTA leidima inf. apie skrydi?,nes as atsispausdinau ,o kaimyne sako nebutina.Ir dar  mano sese Jav nupirko bilietus Delta oro liniju ir as gavau i meila.Ar uztenka atsispausdint ar turiu kreiptis i oro linijas. ax.gif

Man atrodo, apie skrydi pildyti nebutina. Butina pildyti tai, kas pazymeta zvaigzdutemis.
Bilieta uztenka atsispausdinti (jei tai elektroninis bilietas, o ne popierinis). Bet dabar dazniausiai elektroniniai buna.
As net ir neatsispausdinus Europoj skrendu, jie turi savo sistemose viska, uztenka tik korteles ar paso.

Atsakyti
QUOTE(JANIUKAS @ 2009 11 24, 18:11)
Sveikos,turiu klausimu gal kas gales atsakyti,aciu is anksto.Norejau paklaust ar butina papildyti ESTA leidima inf. apie skrydi?,nes as atsispausdinau ,o kaimyne sako nebutina.Ir dar  mano sese Jav nupirko bilietus Delta oro liniju ir as gavau i meila.Ar uztenka atsispausdint ar turiu kreiptis i oro linijas. ax.gif

Jeigu nori isvengti problemu ir nereikalingu klausimu prie sienos, tai irasyk visa tureima informacija, skrydzio nr, avialinijas, kokiame mieste isesi ar islipsi, n viska ko jie praso. Juk nera taip sunku, o jie matys visa pilna info ir nekils papildomu klausimu. As kai nusipirkau bilietus, tai grizau atgal i psl ir surasiau viska ir jokio bedu nebuvo kertant siena.
Atsakyti
Sveiki.. Kur rasti info apie JAV vizos pratęsimą?
Gal kam teko tuo rūpintis?
Tiesiog dabar visur daugiausia informacijos apie bevizį keliavimą..
Atsakyti