Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į JAV be vizos

QUOTE(almuke @ 2010 04 14, 14:52)
Labas visoms smile.gif
Aš ruošiuosi viena skristi į Čikagą spalio mėnesį. Visi skrydžiai su persėdimais... Sakykit, ar labai ten sudėtinga tuose oro uostuose susigaudyt? Viena važiuosiu ir pirmą kartą iš vis į užsienį... Labai bijau pasiklysti smile.gif blush2.gif

Beje aš pigiausiai radau bilietus už 1852 LT vienam žmogui į abi puses... kaip jums pasiseka tokių pigių bilietų surasti... ??? O gal čia tik į čikagą daugiau kainuoja?

truputi baisoka biggrin.gif

bet jei supranti angliskai tai tikrai viskas ten aiskiai isaiskinta, galu gale, parodziusi bilieta pasiklausi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na va, liko mum savaitele iki skrydzio bigsmile.gif . Tai noreciau dar pasitikslinti del deklaraciju ax.gif .
1. Ar zalioj formoj reikia pildyti tik iki 11 punkto? Paskui kiek suprantu pildo pareigunai?
2. Del muitines deklaracijos klausiau, bet atsakymo nesulaukiau... Tai ar reikia pildyti deklaracijos antra puse?
user posted image
Atsakyti
Turbut nepasieksiu as tos Amerikos,Air Baltic atsauke skrydi i ir is Kopenhagos,tai kaip man dabar elgtis ir kaip psiekti cikaga,nes skrydis tai jungtinis turejo buti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zozicka @ 2010 05 21, 18:39)
Turbut nepasieksiu as tos Amerikos,Air Baltic atsauke skrydi i ir is Kopenhagos,tai kaip man dabar elgtis ir kaip psiekti cikaga,nes skrydis tai jungtinis turejo buti verysad.gif

Del ko Jums atsauke skrydi? Gal reikia kreiptis i AirBaltic - gal jie pasiulys kita skrydi...
Atsakyti
QUOTE(zozicka @ 2010 05 21, 18:39)

Labukas. Ir kada cia jums tokias negeras naujienas pranese? Mes kita sestadieni skrendam, neduok tu Dieve jei atsauks ka nors... O skrydis is Kopenhagos i Chicaga taip pat atsauktas?
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2010 05 21, 03:51)
Sveikutes  4u.gif
Na va, liko mum savaitele iki skrydzio  bigsmile.gif . Tai noreciau dar pasitikslinti del deklaraciju  ax.gif .
1. Ar zalioj formoj reikia pildyti tik iki 11 punkto? Paskui kiek suprantu pildo pareigunai?
2. Del muitines deklaracijos klausiau, bet atsakymo nesulaukiau... Tai ar reikia pildyti deklaracijos antra puse?

1. taip iki government use only pildot
2. reikia, jei turit ka deklaruot.
Papildyta:
QUOTE(zozicka @ 2010 05 21, 11:39)

jei skrydis jungtinis tai ne viskas prarasta, skambinkit kuo greiciau agenturai per kuria bilietus pirkot ir ziurekit kokia alternatyva jie jums siulo.
Atsakyti
Idomu del ko atsauke skrydzius g.gif
Del ugnikalnio gal?

O jeigu ne gi jie privalo pakeisti ir padaryti viska kad ivykdytu savo isipareigojimus keleiviu gabenimo g.gif

As vis bijau kad per ta ugninkalni nestrigtume kur kopenhagoj doh.gif lietuvoj tai dzin galima laukt, bet va ten tai jau ne kas butu doh.gif

Oksana76, pavydziu as jum jau juodai blush2.gif nes paciai keliones reiks laukt dar beveik du menesius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2010 05 21, 20:14)
Labukas. Ir kada cia jums tokias negeras naujienas pranese? Mes kita sestadieni skrendam, neduok tu Dieve jei atsauks ka nors... O skrydis is Kopenhagos i Chicaga taip pat atsauktas?

is kopenhagos i Cikaga reisas liko tas pats,nes cia jau kitos oro linijos skraidina,o kodel Air baltic atsauke niekas negali paaiskinti.Siulo kitas alternatyvas,kad pasiekti Kopehaga,bet per ryga siulo su puses val persedimu,o juk tai labai mazas tarpas.jei neras kito varianto tinkamo man,zada grazinti pinigus.bet paciai vel ieskoti bilietu i Cikaga labai brangiai gausis,o mano keliones po amerika jau suplanuotos ir ten vietiniai skrydziai uzsakyti!!!!!!!!!
Atsakyti
Nesuprantu kame beda? jeigu atsakue butent ta ksrydi turi pasiulyt alternatyvu. O jeigu jum netenkina tada viso gero.
Kaip man vienais metais buvo, panaikino tuo metu visus skrydzius is amsterdamo i vilniu. O as kaip tik taip turejau grysti. Nu ir ka padare taip chicago-amsterdamas-ryga-vilnius, nu ir skridau taip. O ka daryt.
Atsakyti
QUOTE(zozicka @ 2010 05 24, 10:39)
is kopenhagos i Cikaga reisas liko tas pats,nes cia jau kitos oro linijos skraidina,o kodel Air baltic atsauke niekas negali paaiskinti.Siulo kitas alternatyvas,kad pasiekti Kopehaga,bet per ryga siulo su puses val persedimu,o juk tai labai mazas tarpas.jei neras kito varianto tinkamo man,zada grazinti pinigus.bet paciai vel ieskoti bilietu i Cikaga labai brangiai gausis,o mano keliones po amerika jau suplanuotos ir ten vietiniai skrydziai uzsakyti!!!!!!!!!

na rodos viska suderinau,vietoje Vilnius-kopenhaga-cikaga teks skristi vilnius-ryga-kopenhaga-cikaga.tas pats ir atgal.Tokios stai alternatyvos.daugiau streso su papildomais persedimais.Bet kai jau grisim,tai tikrai busim vertos supermamu vardo 4u.gif sekmes Oksanai,jusu skrydzio neatsauke ir jau neatsauks, noriu paklausti ar vesites reg bagaze alkoholio ar kokio medaus pvz ir ar pildysite muitines deklaracijoje food ar maisto nerasysite visai.labai idomu kaip jums seksis,dar karta sekmes!
Atsakyti
zozicka, o kada jusu kelione? Ir atsauke tik jusu skrydi ar aplamai nueme ta skrydi nuo kazkurios tai dienios g.gif
Mes tik liepos viduryje skrisim, tai gal ir musu panaikino biggrin.gif
Atsakyti
zozicka aciu uz palinkejimus mirksiukas.gif

Vakar gavau e-maila is Airbaltico, perspejo kad nepamirstumem del skrydzio lotuliukas.gif . Tai dabar jau rami kaip bite esu lotuliukas.gif .
Vesimes suriu (dziovinto, fermentinio ir varskes), saldainiu, alkoholio lauktuvem priglausim cemodanuose biggrin.gif. Visa sita malonuma desiu i registruota bagaza, o del muitines tai tikriausia ten reikes ties food uzdeti "varnele". Butu siaip idomiai suzinoti, kaip kiti pildo deklaracijas del maisto. Gal MichGirl patartu kaip cia geriau padarius blush2.gif .

Del trumpu persedimu, tai vyro bendradarbis yra skrydes i Chicaga. Tai pasakojo jog pries leidziantis Kopenhagoje lektuve jau klause kas skrenda i Chicaga tokiu ir tokiu reisu. Tai islipus is lektuvo, juos iskarto isodino i autobusiuka ir nuveze prie kitu vartu, kur jau viko laipinimas i Chicagos reisa.
Papildyta:
QUOTE(convict @ 2010 05 24, 12:25)
zozicka, o kada jusu kelione? Ir atsauke tik jusu skrydi ar aplamai nueme ta skrydi nuo kazkurios tai dienios g.gif
Mes tik liepos viduryje skrisim, tai gal ir musu panaikino biggrin.gif

Airbaltic puslapyje, birzelio galui ziurejau kainas, tai parasyta jog tokiom dienom skrygziai yra atsaukti
Atsakyti