Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į JAV be vizos

QUOTE(KRV @ 2010 06 09, 08:33)
laba diena,gal galėtumėte patarti-visa šeima,už geros sav skrendam pirmą kartą į JAV,niekada dėl vizos anksčiau nebuvome kreipęsi,ar reikia,ir jei taip tai kokių dokumentų verimus turėti(buto nuosavybės,savo verslo...)kad muitininkai patikėtų,kad mes tikrai atostogauti važiuojam,o anglų kalba mūsų tai gana vargana blush2.gif

Pasiruoskit parodyti atgalinius bilietus ir viesbucio rezervacija jei atostogauti vaziuojat, klaus kiek laiko busit, Jeigu ilgiau, klaus kiek pinigu turit. Jei daugiau kaip 10 000 tai lieps deklaruoti. Geriausia sakyti, kad kortelese visi pinigai, o kiek isleisit tai neaisku. Jeigu ka, sakykit, kad Lietuvoje dirbat ir kad labai gerai ten gyvenat, tada praleis. Ar gavot jau elektronini patvirtinima, kad galit ivaziuoti?
Svarbiausia su jais buti draugiskiems ir neparodyti kad bijot ar pan, tai jie tada matys, kad nieko neslepiat ir bedu nebus. Sekmes wink.gif
Papildyta:
beje, pasiruoskite ir kvailiems klausimams tokiems kaip kas sukrove lagamina, ar nebuvo lagaminas niekur paliktas, ar vezates kokiu elektroniniu prietaisu, ar turit papildomu tu prietaisu [pvz tel] bateriju, kur jos yra? Kas pirko bilietus? pas ka vaziuojat? Kur tas kazkas gyvena? Na ir dar visokiu kokie tik saus i galva smile.gif)) Beje, taip tardo pries priduodant bagaza.

Man dar klausimas kas skrido i JAV, man abu kartus vien tik pasa parodyti neuzteko, klause ar turiu ir koki kita dokumenta? Tai parodydavau teises. Ar jums irgi taip buvo?

Atsakyti
labai ačiū už atsakymus,taip elektoninius leidimus įvažiuti gavome,bet kuo labiau artėja kelionė,tuo neramiau schmoll.gif ,kažkaip ir kelionė tolima, ir tos muitinės prisibijom,bet supratau,kad reik eit drąsiai,juk ištikro ta Amerika seniai nebe svajonių šalis,ir tikrai ten likti nesvajojame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2010 06 09, 10:43)
Man dar klausimas kas skrido i JAV, man abu kartus vien tik pasa parodyti neuzteko, klause ar turiu ir koki kita dokumenta? Tai parodydavau teises. Ar jums irgi taip buvo?

Nei karto g.gif
Man tik kada skridau su nauja viza, paklause ar turiu sena pasa su sena viza, as ji turejau padaviau ir tavisa viza subrauke doh.gif nors pasas buvo jau su skylem nebegaliojantis doh.gif
O be to turiu teises visada su savim, bet jos dar sena pavarde doh.gif kaip krate viena akrt mane smarkiai, tai iskrate visa pinigine, istrauke visas nuotraukas, teises korteles, vizitkes ir t.t. bet nepaklause kodel pavarde kita ar ka.
I skridau tada jau tikrai nebe pirma karta, gal koki 6 ar 7 g.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2010 06 09, 03:43)

siaip jau jie negali nieko kito reikalauti, nes paso pilnai pakanka. gal jusu paso nuotrauka kokia labai nepanasi g.gif

QUOTE(KRV @ 2010 06 09, 05:48)
labai ačiū už atsakymus,taip elektoninius leidimus įvažiuti gavome,bet kuo labiau artėja kelionė,tuo neramiau schmoll.gif ,kažkaip ir kelionė tolima, ir tos muitinės prisibijom,bet supratau,kad reik eit drąsiai,juk ištikro ta Amerika seniai nebe svajonių šalis,ir tikrai ten likti nesvajojame biggrin.gif

muitine ne prie ko, jiems rupi tik jusu lagaminu turinys, kad nebutu desryciu ir panasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 06 09, 22:41)
siaip jau jie negali nieko kito reikalauti, nes paso pilnai pakanka. gal jusu paso nuotrauka kokia labai nepanasi  g.gif
muitine ne prie ko, jiems rupi tik jusu lagaminu turinys, kad nebutu desryciu ir panasiai smile.gif

Sakykite kiek alkoholio galiu vezti viename reg lagamine i JAV
Atsakyti
QUOTE(zozicka @ 2010 06 09, 15:00)
Sakykite kiek alkoholio galiu vezti viename reg lagamine i JAV

realiai tai dar nesusiduriau JAV, kad tikrintu kas kiek ir ko buteliuose turi. Pagal taisykles 1 litra zmogui.

Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2010 06 08, 21:00)
Nenoriu nugasdinti, bet gali uzkliuti ir kabinetis kodel tos vizos neisdave, kokia priezastis ir t.t. Kiek teko skaityti man paciai pries kelione i JAV, tai kiti zmones, kuriems nebuvo isduota viza anksciau, buvo netgi nuvesdinti i atskira kambariuka ir tardomi, gasdinami, kad jeigu susiras darba, ar pasiliks nelegaliai, tai bus blogai ir pan... Priklauso ant ko pataikysit. O kodel vyrui nebuvo isduota viza?

Kadangi jaunas , nevedes buvo, tai gali i Lietuva negrizti
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 06 09, 20:41)
siaip jau jie negali nieko kito reikalauti, nes paso pilnai pakanka. gal jusu paso nuotrauka kokia labai nepanasi  g.gif

Mano pasas darytas pries kelis metus, todel nuotrauka tikrai labai gera ir as joje tokia pati kaip ir gyvenime. Skridau du kartus ir abu kartus prase papildomo dokumento... g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRV @ 2010 06 09, 12:48)

Keik laiko jus ten busite? Butu idomu, jei paskui parasytum ,kaip sekesi muitinej.
Atsakyti
QUOTE(jjolanta @ 2010 06 10, 17:41)
Kadangi jaunas , nevedes buvo, tai gali i Lietuva negrizti

Jeigu vaziuojat su visa seima, butinai vezkites dokumentus is darbo, kurie patvirtina, kad dirbate, dar kokius nors nekilnojamo turto dokumentus, isverstus i anglu k. nes tikrai kabinesis, kadangi bandote ivaziuoti su seima, o vyrui visa nebuvo isduota, jie vel gali prisigalvoti visokiu nesamoniu, o jeigu nieko neturesit, grazins atgal, taip kad geriau apsidrausti. Bus maziau streso.
Papildyta:
QUOTE(KRV @ 2010 06 09, 11:48)

Jus likti gal ir nesvajojat, o va visas pasaulis svajoja [taip mano jie], ten vien meksikieciu nelegalu 10 milijonu, todel jie turi pagrindo itarineti ir tikrinti. Toks jausmas, kad vaziuoji ne i laisva sali, bet i Sovietu Sajunga lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu paprasytu manes darbo pazymu issiziociau blink.gif niekada nesiveziau ir net nezadu vestis, vaziuoju atostogau, aplankyti mamos, sesers seimu, kodel tureciau irodineti ka veikiu LT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2010 06 10, 18:33)
Nu paprasytu manes darbo pazymu issiziociau blink.gif  niekada nesiveziau ir net nezadu vestis, vaziuoju atostogau, aplankyti mamos, sesers seimu, kodel tureciau irodineti ka veikiu LT doh.gif

Jeigu vaziuoji 1 savaitei ar dviems, tai gal ir neprasys, as vaziavau 87 dienom, tai man pats pareigunas pasake, kad kita karta butinai jas tureciau, kitaip, neileis i sali lotuliukas.gif
Atsakyti