Kas pirko bilietus iki 2010.04.01 galima veztis 2x23 kg, ir rankinio 8 kg.
Mes kai skrydome, Vilniuje prie vienu isvykstanciu prisikabino del 0,5 kg virsaus... o jau atgal kai skrydome pas mus buvo viename lagamine virsaus 0,5 kg, tai nieko nesake.
klausinejant apie bagaza reikia vsada pamineti avialinijas, kuriom skrendant, nes reikalavimai tam tikrose skiriasi.
cia irgi priklauso nuo avialiniju, jus rasot apie tas turbut kuriom skridot, bet tai nera standartas, nes kitose tas bagazas iki 1x23kg buvo sumazintas dar sausio menesi, kitose iki po siai dienai dar leidzia 2x23kg
QUOTE(Oksana76 @ 2010 07 13, 12:38)
Kas pirko bilietus iki 2010.04.01 galima veztis 2x23 kg, ir rankinio 8 kg.
cia irgi priklauso nuo avialiniju, jus rasot apie tas turbut kuriom skridot, bet tai nera standartas, nes kitose tas bagazas iki 1x23kg buvo sumazintas dar sausio menesi, kitose iki po siai dienai dar leidzia 2x23kg

Mūsų avialinijos Lufhansa

QUOTE(juste
P @ 2010 07 13, 14:54)

tada 1x23kg i registruojama bagaza ir 8kg i rankini, plius ten rankinukas koks ar laptopas ir panasiai. Registruojamo svori tikrina gan grieztai, rankinio labai retai, svarbu ismatavimus atitiktu, nes jei per didelis gali liept priduoti su registruojamu.
QUOTE(KRV @ 2010 07 13, 19:53)
į bagažą galima 23kg,o su savimi 8kg. mes ką tik grįžome,tai noriu pasakyti,kad grįžtant mūsų bagažo matmenys buvo gan dideli,nors svoris ir neperdidelis,tai turėjome šiokių tokių keblumų- reikia ir į išmatavimus atkreipti dėmesį 

laba diena ,as noriu paklausti kaip man parsiskraidinti is jav i lietuva paveisla,i reg lagamina netelpa siek tiek per didelis,kiek kainuotu ar atskirai reg ar priimtu i lektvo salona?.Svoris kokie2kg mazdaug 1m ir 0.5m
QUOTE(zozicka @ 2010 07 16, 11:20)
laba diena ,as noriu paklausti kaip man parsiskraidinti is jav i lietuva paveisla,i reg lagamina netelpa siek tiek per didelis,kiek kainuotu ar atskirai reg ar priimtu i lektvo salona?.Svoris kokie2kg mazdaug 1m ir 0.5m
i salona nestandartiniu dydziu daiktu nepriima, kur gi jus ji desit ten

QUOTE(juste
P @ 2010 07 13, 16:09)

Noriu pasitikrinti, į bagažą vykstant į JAV galima įsidėti 25kg o į lėktuvą 10kg taip? 

Mes skridom su Aerosvit trise- tai man ir kitam keleiviui biliete buvo leidziama po 2 lagaminus po 23 kg- o treciam- tik viena

O rankinio i prieki leido tik 5 kg, o atgal is Amerikos- 8, ir tikrino olialia kaip...
Tai cia net ta pati kompanija skirtingai- tiesiog reikia ziureti kas ant bilieto parasyta

QUOTE(MichGirl @ 2010 07 16, 20:53)
i salona nestandartiniu dydziu daiktu nepriima, kur gi jus ji desit ten
paprasciausiai priduosit kaip atskira ir nestandartini bagazo vieneta ir tiek, kiek kainuos priklauso nuo avialiniju - paziurekit ju puslapyje,

manau,kad kainuos brangiai,nes reikes moketi kiekvienams segmente atskirai,oman teks su trim lektuvais gryzti.svarstau pirkti pigu didesni lagamina arba nuimsiu remus ir taip sutalpinsiu i savo senaji :)et dar savaitele ir kelsim sparnus namo:)
QUOTE(zozicka @ 2010 07 16, 09:20)
mano tevai ish LT i JAV atveze paveiksla

QUOTE(Rashkyte @ 2010 07 18, 16:30)
mano tevai ish LT i JAV atveze paveiksla
jie visa skrydi turejo ji prie saves
papildomai nieko nemokejo 

tai ir sakau, priklauso nuo dydzio, jei tinka i rankinio bagazo ismatavimus, tai vezkis prie saves jei tik nori, man mama irgi atveze keleta. Bet jei labai didelis, tai tikrai neleis i lektuva su savim imti, kurgi tu ji ten padesi

QUOTE(MichGirl @ 2010 07 18, 20:07)
tai ir sakau, priklauso nuo dydzio, jei tinka i rankinio bagazo ismatavimus, tai vezkis prie saves jei tik nori, man mama irgi atveze keleta. Bet jei labai didelis, tai tikrai neleis i lektuva su savim imti, kurgi tu ji ten padesi 

ne ne, nera jis labai didelis

QUOTE(MichGirl @ 2010 07 12, 20:00)
Na ES tai tos patikros kaip ir nebūna, neskaitau, o va JAV tai prisibijau. Aš pirmą kartą ten keliauju, vyras trečią. Bet bijau turbut labiau, nei kokios rusų patikros.