Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į JAV be vizos

QUOTE(Benukas @ 2010 09 02, 04:35)

Tai iseina, kad is Jav skrisdama i Uzbekistana, Kirkizija ar pan. galiu 2 lagaminus veztis, o i Europa - tik 1  doh.gif Kazkokia diskriminacija, ar as kazka ne taip suprantu? g.gif  bigsmile.gif

taip suprantat viska teisingai, kartais galioja skirtingos bagazo taisykles skrendant i tam tikras salis.
Atsakyti
Norėjau pasidalint patirtim ir padrąsint žmones, kurie yra panašioj situacijoj. Aš prieš porą mėnesių prašiau turistinės vizos ir negavau du kartus. Gavau leidimą su bevize vykt. Dabar aš jau JAV, Majamyje. Nebuvo jokiu problemų pasienyje. Porą klausimų uždavė ir praleido, nors ambasadoj sakė, kad be šansų net leidimą keliaut su bevize bus gaut kai vizos negavau du kartus, bet štai aš čia...
Atsakyti
Sveikos,

Svajojam ir mes apie kelionę į Čikaga pas gimines su vyru, norėjau pasiteirauti, kada geriausiai keliauti (kada kainos geriausios) ir per kur pigiausiai galima rasti bilietus? Dėkui. 4u.gif
Atsakyti
sveiki gal kas skridot su vaikais, pasidalinkit patirtimi ar nesikabineja kad su vaiku skrendat?ta prasme kad galit su vaiku ten pasilikti? as jau buvus ten bet viena vyras ir vaikas LT liko, tai prie manes nemazai kabinejosi lab.daug klausinejo,bet ileido i sali.bet dabar vyras LT lieka o as su 3 metu sunum vaziuoju pasisveciuoti 1menesiui, bijau kad gali kabinetis dar pagalvos kad noriu pabegti su vaiku is Lirtuvos:)))) parasykit kas su vaikuciais skridot?ka klausinejo????
Atsakyti
QUOTE(cree8me @ 2010 09 02, 21:38)
Norėjau pasidalint patirtim ir padrąsint žmones, kurie yra panašioj situacijoj. Aš prieš porą mėnesių prašiau turistinės vizos ir negavau du kartus. Gavau leidimą su bevize vykt. Dabar aš jau JAV, Majamyje. Nebuvo jokiu problemų pasienyje. Porą klausimų uždavė ir praleido, nors ambasadoj sakė, kad be šansų net leidimą keliaut su bevize bus gaut kai vizos negavau du kartus, bet štai aš čia...

Mes rugsejo 13 d isskrendam irgi i majami, irgi vienma zmogui vilniuje nedave 2 kartus vizos, gal gali papasakoti ko ten atskridus klausinejo. Kiek zinau deklaracijoje lektuve irgi reikia pildyti ar kada nors buvo kreiptasi del visos, ar del to neprikibo.
Ir dar norejau paklausti ar vaikui irgi reikia pildyti atskira deklaracija?
Atsakyti
Lektuve jau nebereikia žalios deklaracijos pildyt kur tie patys klausimai kaip ESTA'oj, kaip seniau. Dabar tiesiog vienas šeimos narys užpildo mėlyną deklaraciją<---. Aš skridau iš Lenkijos, tai ten oro uoste paklausė adreso kur apsistosiu JAV, nes tuėjo suvest duomenis į kompiuterį, o Majamyje muitinėj paklausė ar tai mano pirmas kartas JAV, kiek laiko čia žadu būt, kada paskutinį kartą čia lankiausi,koks kelionės tikslasi ir kuo dirbu Lietuvoj.
Atsakyti
O kaip su pakrovejais telefonu, fotiku. Kiek zinau, skiriasi musu ir JAV naudojamu prietaisu rozeciu kistukai. Ar ten yra pirkti kokie pereinamieji kistukai ar is lietuvos reikia susiorganizuot ka nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2010 09 04, 17:21)
O kaip su pakrovejais telefonu, fotiku. Kiek zinau, skiriasi musu ir JAV naudojamu prietaisu rozeciu kistukai. Ar ten yra pirkti kokie pereinamieji kistukai ar is lietuvos reikia susiorganizuot ka nors?  g.gif

As asmeniskai, tai pirkau cia perejima vezimuisi
Papildyta:
QUOTE(cree8me @ 2010 09 04, 15:26)
Lektuve jau nebereikia žalios deklaracijos pildyt kur tie patys klausimai kaip ESTA'oj, kaip seniau. Dabar tiesiog vienas šeimos narys užpildo mėlyną deklaraciją<---. Aš skridau iš Lenkijos, tai ten oro uoste paklausė adreso kur apsistosiu JAV, nes tuėjo suvest duomenis į kompiuterį, o Majamyje muitinėj paklausė ar tai mano pirmas kartas JAV, kiek laiko čia žadu būt, kada paskutinį kartą čia lankiausi,koks kelionės tikslasi ir kuo dirbu Lietuvoj.

Aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2010 09 04, 17:21)
O kaip su pakrovejais telefonu, fotiku. Kiek zinau, skiriasi musu ir JAV naudojamu prietaisu rozeciu kistukai. Ar ten yra pirkti kokie pereinamieji kistukai ar is lietuvos reikia susiorganizuot ka nors?  g.gif

Yra pirkti tiek JAV, tiek visuose oro uostuose (kaina gal iki $20) - cia tokie, kur bet kuriai saliai tinkami (gal kokie 5x8x4cm kubelis ir jame issitraukia ivairus galiukai, kad tiktu bet kuriai saliai). Sakyciau cia patogiausias dalykas, nes gali bet kurios salies prietaisus bet kurioj kitoj naudot be problemu thumbup.gif

Tiesa, saviski esu pirkus is ebay (is Kinijos), tai isvis iki $5 kainavo su atsiuntimu - puikiai tarnauja jau keli metai thumbup.gif Jei turit laiko iki keliones, siulau butent ten ir pirkti.
Atsakyti
QUOTE(cree8me @ 2010 09 04, 14:26)

kada toji melynoji deklaracija yra pildoma? lektuve?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2010 09 04, 13:49)
kada toji melynoji deklaracija yra pildoma? lektuve?

viskas pildoma lektuve, kiekvienas keliaujantis atskirai, su visa i-94 forma, be vizos i-94w forma. Taip pat reikia uzpildyti muitines deklaracija - uztenka vienos visai seimai.

QUOTE(cree8me @ 2010 09 04, 08:26)

neklaidinkit zmoniu, sita kur idejot yra muitines forma, o ne imigracine. muitines forma pildoma viena per seima, o ne kiekvienam atskirai. Imigracines formos pildomos kiekvienam zmogui atskirai, o ne sitos.
Atsakyti
I JAV skridau 2 kartus su viza is paskutini karta jau be vizos, su nauju LT pasu. Tikrai nieko bijoti nereikia, lektuve duoda visas reikiamas formas ( seimai- viena forma, mes su draugu gyvenam kartu nesusituoke, tai mum reikejo pildyti 2 formas). Oro uoste paklausia kokiu tikslu vaziuoji, kiek laiko planuoji buti ( manes, kaluse, kokiu tikslu buvau Egipte, nes pase turejau Egipto viza), bet viskas vyksta labai zmoniskai, svarbu moketi keleta fraziu angliskai, ir jokiu problemu nebus smile.gif
Atsakyti