Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (5)

QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 09, 14:00)
g.gif  o man gulimam kunas ne taip gerai idega... ant nugaros demes baltos lieka ir negrazu  schmoll.gif  mano figura turi tam tikru minusu, todel as mieliau renkuosi stovima

aš panašiai dėl to mielai renkuosi stovimą. Atsistoju, klausausi muzikos, svjoju. O gulimam man oro trūksta, dar kai prisimenu siaubiaką, kai mergos sudegė tuose "karstuose", brrr schmoll.gif
Papildyta:
Įdomu kokie Impulse soliariumai? Visai šalia manęs, bet niekada nebuvau
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 11 09, 12:58)
vienakart bandziau stovima soliariuma - vos nenualpau  blink.gif  daugiau ten neiciau, net jei kas sumoketu man uz tai  schmoll.gif  man gulimas zymiai geriau..

ir man sunkoka yra itverti stovimam, daugiausiai galiu 8 minutes. O i gulima jokiu budu neisiu daugiau. neseniai buvau - tai atsistojau, ziuriu - nugara demeta pasidare, pusles atsirado. daugiau nenoriu liestis nugara i ta stikla... doh.gif kadangi as nueinu tik karta per savaite ir tik 7-8 minutem, noriu tik nebuti balta kaip popierius (nes siaip esu labai sviesaus gimio)...

ir as nezinau ka valgyti... Vakar 1val nakties isviriau sriubos su mesos kukuliais - skanumelis, siandien ryte ja valgiau. Ir dabar reikia galvoti ka cia pagaminus, MB gal bulviu atves. nutariau TAUPYTI pinigus. biggrin.gif Bet, nezinau ar pavyks - ziauriai islaidi esu - ypac ant kosmetikos.

Qwertama, man atrodo man plauku slinkimas apmazejo... Dabar kitas ampules naudosiu nuo plauku skilinejimo... bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(kkavka @ 2008 11 09, 13:02)
gal kuri zinot, ypac Qwertama smile.gif, ar virsuliskese arba netoli ju kur nors yra La Bamba soliariumas? reiktu nueit kada.. sitie mano megstamiausi.

La bamba atrodo yra Madoj, ane, Qwertama?
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 11 09, 13:02)
gal kuri zinot, ypac Qwertama smile.gif, ar virsuliskese arba netoli ju kur nors yra La Bamba soliariumas? reiktu nueit kada.. sitie mano megstamiausi.

o man labai patinka SoliSun
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 11 09, 14:02)

QUOTE(Eveline @ 2008 11 09, 14:09)
ir man sunkoka yra itverti stovimam, daugiausiai galiu 8 minutes. O i gulima jokiu budu neisiu daugiau. neseniai buvau - tai atsistojau, ziuriu - nugara demeta pasidare, pusles atsirado. daugiau nenoriu liestis nugara i ta stikla... doh.gif  kadangi as nueinu tik karta per savaite ir tik 7-8 minutem, noriu tik nebuti balta kaip popierius (nes siaip esu labai sviesaus gimio)...

ir as nezinau ka valgyti... Vakar 1val nakties isviriau sriubos su mesos kukuliais - skanumelis, siandien ryte ja valgiau. Ir dabar reikia galvoti ka cia pagaminus, MB gal bulviu atves. nutariau TAUPYTI pinigus.  biggrin.gif  Bet, nezinau ar pavyks - ziauriai islaidi esu - ypac ant kosmetikos.

Qwertama, man atrodo man plauku slinkimas apmazejo... Dabar kitas ampules naudosiu nuo plauku skilinejimo...  bigsmile.gif
Papildyta:

La bamba atrodo yra Madoj, ane, Qwertama?

atsakau bendrai: man atrodo, kad madoje yra solisun. as beveik tuo tikra. bet gali buti ir taip, kad madoje yra du soliariumai g.gif
aha, man irgi atrodo, kad plauku slinkimas sumazejo bigsmile.gif kazkaip maziau plauku palieku sukuodamasi ir plaudama galva. smagu, jeigu taip ir toliau. thumbup.gif
Atsakyti
aš tai Šeškinėj į Luxur'ą eidavau, kitų nesu bandžiusi, negaliu palygiti. g.gif
Papildyta:
Eveline, man irgi su tuo valgio darymu irgi tragedija doh.gif sau tai sriubos išsiverdu arba rimi salotų nusiperku, vaisių, o vyras žolių neėda. Taip tingisi ir dar fantazijos kartais trūksta blink.gif
Va kai interneto nebuvo tai teko daryt valgyt, namus susitvarkiau blush2.gif
Atsakyti
Eveline imete i musu fotoalbuma mano kelias nuotraukas is Anglijos. Jei slaptazodzio nezinot, ar pamirsot, parasykit kam priminti wink.gif
Papildyta:
Vaje kaip gerai, kai as nesuku sau galvos del maisto darymo... Penktadieni prisikepiau kotletu, valgysiu dabar visa savaite, dar kokiu salotu pasigaminsiu ir viskas tongue.gif
Atsakyti
aš jau peržiūrėjau nuotraukas. Bažnyčia tikrai didinga, architektūra fantastiška thumbup.gif su mūsiškėm nėr ko lyginti. O miestelis irgi žavus, atrodo toks ramus, šeimyniškas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 09, 14:19)
Eveline imete i musu fotoalbuma mano kelias nuotraukas is Anglijos. Jei slaptazodzio nezinot, ar pamirsot, parasykit kam priminti wink.gif
Papildyta:
Vaje kaip gerai, kai as nesuku sau galvos del maisto darymo... Penktadieni prisikepiau kotletu, valgysiu dabar visa savaite, dar kokiu salotu pasigaminsiu ir viskas tongue.gif

as tai kad ir viena gyvenu, bet kartais norisi kazka skaniau sau pasigaminti, bet daznai buna, kad nesugalvoju ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 09, 13:27)
aš jau peržiūrėjau nuotraukas. Bažnyčia tikrai didinga, architektūra fantastiška thumbup.gif su mūsiškėm nėr ko lyginti. O miestelis irgi žavus, atrodo toks ramus, šeimyniškas wub.gif

ir man ta katedra labai patiko, tooooki ispudi paliko, ji tokia didele, o as tokia mazute pasijauciau biggrin.gif
Kadangi tai nera didelis miestelis, todel ir ramus yra. Cia gal butu galima palyginti su musu Zujunais (jei zinot tokius) g.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 11 09, 13:30)
as tai kad ir viena gyvenu, bet kartais norisi kazka skaniau sau pasigaminti, bet daznai buna, kad nesugalvoju ka  doh.gif

Oi, man dar taip nera buve, kad SAU noretusi kazka skanaus pasigaminti... Tik kartais norisi kazko skanaus, bet pirktinio... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 09, 14:31)

Oi, man dar taip nera buve, kad SAU noretusi kazka skanaus pasigaminti... Tik kartais norisi kazko skanaus, bet pirktinio...  smile.gif

o man pats darymo procesas valgiui skonio priduoda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 09, 14:31)
ir man ta katedra labai patiko, tooooki ispudi paliko, ji tokia didele, o as tokia mazute pasijauciau  biggrin.gif 
Kadangi tai nera didelis miestelis, todel ir ramus yra. Cia gal butu galima palyginti su musu Zujunais (jei zinot tokius)  g.gif
Papildyta:

Oi, man dar taip nera buve, kad SAU noretusi kazka skanaus pasigaminti... Tik kartais norisi kazko skanaus, bet pirktinio...  smile.gif

aš irgi dažniausiai ką nors skanaus perku blush2.gif
Pastebėjau, kad viduj aptverta, ten nevyksta pamaldos? Tik ekskursijos? blink.gif
Atsakyti
kas nori siandien susitikti?
Atsakyti