Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (5)

QUOTE(Eveline @ 2008 11 05, 12:01)
hey, as jau Vilniuje. Ir inetas jau atsirado pas man kambaryje.
Siandien vakare vaziuosiu pasiimti MB is orouosto - vel teks stresuoti vairuojant  unsure.gif 

Oj, Otome, gavo taviskis masina nauja, tai dabar kabins mergas  bigsmile.gif

einu mokytis.

i kuri orouosta vaziuosi pasitikti?
Atsakyti
QUOTE(Teri @ 2008 11 05, 12:28)
o tu ir drasi blink.gif ,nieks manes neikalbetu sesti i nepazystamojo masina.

kai miestelis mazas, tai vieni kitus bent jau is matymo pazistam, tai tikrai nera baisu ilipti i nepazistamojo masina. Be to, jausnyste - durnyste, tada drasos buvo velnias zino kiek.

Vakar per zinas girdejau, kad kazkokie tai jaunuoliai pora kartu isprievartavo 83 metu senute ir apiplese ja. lotuliukas.gif istorija nejuokinga, bet ir juokinga tuo pat metu. Ir sugalvojo gi vaikinai senele patvarkyti... lotuliukas.gif

TiTiJu, o ka Vilniuje yra keli oro uostai? Tai as tada nezinau kaip nupasakoti koks ten oro uostas, nes pati ana savaite pirma karta pamaciau oro uosta.... dar neteko ten lankytis kaip keleivei.

Noriu Vysnios is kineiciu. Svajoju apie jau antra diena... Taip skanu buvo....

Atsakyti
Jo, Vilniuj vienas tik oro uostas. Matyt Titiju turejo omeny ir kauno oro uosta, is ten nemazai skrydziu dabar vyksta.

Kas ten per Vysnia kinieciuose? As siandien kaip tik gi i tuos "Rytus" einu, tai prasom parekomenduoti ka man ten valgyti? rolleyes.gif
Kaip tik kazkokios vistienos noreciau, tai ka reiksia ta Vysnia? Su vysniom jinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 05, 14:53)
Jo, Vilniuj vienas tik oro uostas. Matyt Titiju turejo omeny ir kauno oro uosta, is ten nemazai skrydziu dabar vyksta.

Kas ten per Vysnia kinieciuose? As siandien kaip tik gi i tuos "Rytus" einu, tai prasom parekomenduoti ka man ten valgyti?  rolleyes.gif
Kaip tik kazkokios vistienos noreciau, tai ka reiksia ta Vysnia? Su vysniom jinai?  g.gif

Jei man reiketu vaziuoti i Kauna, tai butu pravalas doh.gif nenuvaziuociau tikrai. Ir tai gerai, kad atskrenda 12nakties, tai bent keliuose beveik nebus masinu.

taip, Vysnia yra labai skani vistiena, rutuliuku forma (matyt del to vysnia vadinasi), padazas saldokas ananasinis, raudonas. Labai skanu. Kitom merginom irgi labai patiko. Rekomenduoju.
Girdejau, kad dar skanu yra traski vistiena su kazkuo bet nepamenu kuo... blush2.gif
Papildyta:
idomu ar ten galima uzsisakyti maista issinestinai g.gif varyciau siandien tada, nes ziauriai jos noriu...
Atsakyti
Aha, nu turesiu omeny ta vysnia, tik as linkstu i kazka astresnio siandien, bet ziuresiu, siaip labai noriu rutuliuku formos vistienos biggrin.gif
Ai man kinieciuose visada kancia is meniu issirinkt, nes man ten viskas skanu, tai visko visada noriuuu
Jej je kaip skaniai siand vakarieniausiu nestuke.gif
Atsakyti
aaaaaaaaaaaaa, lauke rukas? user posted image Nesamone. As nezinau ar reikia tokiu oru priesrukinius zibintus ijungti... O kur jie isvis yra toj masinoj user posted image reikia traukti keliu eismo taisykles, gal ka rasiu.... nu nesamone. Nu man jau stresas....
Atsakyti
lotuliukas.gif Haha prajuokino Eveline su tais veidukais biggrin.gif
Nestresuok, nieko neliks is to ruko iki nakties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 05, 15:22)
lotuliukas.gif Haha prajuokino Eveline su tais veidukais  biggrin.gif
Nestresuok, nieko neliks is to ruko iki nakties  smile.gif

ka dovanosit grupiokei? kelinta varot?

o Titiju atvaziavo ir dabar kankina mokinius user posted image

Otome tai sedi SM, matyt darbo nera. Vat Qwertama visa uzsidirbusi, net nepasirodo SM. biggrin.gif

O saridonei nepasiseke, jos darbe SM nera unsure.gif jau butu ka nors parasius
Atsakyti
O, kokia ataskaita apie merginu uzsiemimus biggrin.gif
As tai siandien nedaug palyginti turiu darbo, tai vis ir lendu cia, gaila, kad nedaug plepanciu g.gif
Qwertama tai sake darbe sedi taip, kad jos kompa kiti darbuotojai mato, uztat ji negali i SM landzioti. As numirciau jei man taip butu biggrin.gif

O mes po darbo iskart renkames, dovanu tai nenesim, tik gele vazonelyje, nes ji tokias megsta, o siaip sake nenori svest gimtadienio ir jokiu dovanu nenori, tai ir negaus biggrin.gif Siaip mes ja pavaisinsim vakariene tam restorane, kokio sampano uzsakysim gal.
Atsakyti
Otome, smagiai praleisk laika 4u.gif

nutariau nevaziuoti i oro uosta. Rukas tik dideja, ir 12val bus pats pikas. Nedristu. Bijau, kad kas nors neivaziuotu i mane. Tegul su taxi vaziuoja, o as jo palauksiu bute.

Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 05, 17:56)
Otome, smagiai praleisk laika  4u.gif

nutariau nevaziuoti i oro uosta. Rukas tik dideja, ir 12val bus pats pikas. Nedristu. Bijau, kad kas nors neivaziuotu i mane. Tegul su taxi vaziuoja, o as jo palauksiu bute.

Gal ir teisingai sugalvojai bigsmile.gif
Lauk pasipuosus (ar nusipuosus rolleyes.gif ), su sampaniuku kokiu, bus fainiau ax.gif

As jau suoliuoju, gero vakaro visoms merginoms bigsmile.gif Qwertamai pasimatymas siandien, ane? thumbup.gif

Titiju, kaip tavo nuotaikos, turbut visas laisvalaikis skype? wub.gif

Niu ikikikiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 05, 17:12)
Gal ir teisingai sugalvojai  bigsmile.gif
Lauk pasipuosus (ar nusipuosus  rolleyes.gif ), su sampaniuku kokiu, bus fainiau  ax.gif

As jau suoliuoju, gero vakaro visoms merginoms  bigsmile.gif Qwertamai pasimatymas siandien, ane?  thumbup.gif

Titiju, kaip tavo nuotaikos, turbut visas laisvalaikis skype?  wub.gif

Niu ikikikiki  4u.gif

gal pasipuosus busiu, bent tures ka nupuost nuo manes blush2.gif deja, maniskis alkoholio negeria, nei alaus, nei sampano, tik kokia taure vyno ir viskas.
Ikiuka. 4u.gif
Atsakyti