Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (5)

teks vaziuoti i oro uosto, parase, kad jokiu taksi user posted image ech.. gero vakaro, merginos, tuoj jau iseinu, ir nezinia, kada prisijungisu. jei planuosit susitikima, parasykit man sms. Rytoj gal surasciau keleta valandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 05, 16:28)
o Titiju atvaziavo ir dabar kankina mokinius user posted image

Po smagiu atostogu, as pilna jegu ir noro dirbti, tad vaikus kazkiek pakankinu tongue.gif Zinoma, jiems labiau patiktu internete per pamokas sedeti, bet as juos apgaunu, sakau, kad biskuti padirbam kas reikia, o paskui bus galima internete pazaisti, bet tas biskuti uztrunka visa pamoka biggrin.gif bet jie ant manes nepyksta, tik ant saves, kad taip leta dirba lotuliukas.gif
QUOTE(Otome @ 2008 11 05, 18:12)

Titiju, kaip tavo nuotaikos, turbut visas laisvalaikis skype?  wub.gif

Nuotaika mano jau geresne, jau apsiprantu beveik, kad esu Lietuvoj ir reikia gyventi toliau. O su berniuku susirasom rytais, kai jis atsikelia (man tuo metu buna pamoka, tad laisvai galim keliolika min bendrauti), ir per jo pietu pertrauka (tada pas mus buna vakaras ir as paprastai bunu namuose, laukiu mokiniu)...

Smagu, kad vel skaiciuoju dienas iki keliones pas berniuka, su kiekviena diena vis arteja ta diena,kai vel skrisiu pas JI wub.gif

Zinokit mergaites, rytoj man nesigaus su jumis pasimatyti, mat po darbo skubesiu pas mama, nes dar jos nemaciau, o vakare ateina mokine. Gal penktadienis jums tinkamas butu? g.gif As penktadieni po darbo tik i autobusu stoti turiu nuvaziuoti ir viskas, vakaras kaip ir laisvas. O del savaitgalio, vel nelabai man gausis, nes sestadieni sokiu mokykla organizuoja sokiu vakareli user posted image, tad sestadieni busiu uzsiemus, o sekmadieni ilsesiuos ir po pietu turesiu mokine vel...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pfi, kiek mazai vakar prikalbejot, ner ka skaityt atejus i darba schmoll.gif

As tai smagiai vakar pabendravau su grupiokem seniai matytom, bet pavalgem tai kazkaip ne super. na sugalvojom imti tris patiekalus dideles porcijas, ir tada dalintis, visu paragauti. Tai is tu triju patiekalu tik vienas buvo skanus, saldziarugste traski vistiena, o kiti - kazkoks is szuvies, ir darzoviu apkeptu sojos padaze rinkinys - buvo be skonio tokie... schmoll.gif
Ai bet nieko, fainai pasiplepejom thumbup.gif

O kaip salta buvo vakare doh.gif Visa diena buvo dregnas ir siltas oras, o vakare kad pasalo, visa drebejau stotelej blink.gif

Siandien ryte ir vel siltas dregnas oras....

Oi, kaip cia mums susitarti del susitikimo, kad visos galetu g.gif
Titiju siulopenktadieni, as tai negaliu verysad.gif Nebent gal pasikeis planai, ir mes niekur neisvaziuosim, bet cia negali zinot... Bet jei jums visosm tiks, tai susirinkit penktadieni, man pateiktumet tada issamia Titiju pasakojimo ataskaita bent... g.gif
Nes nezinau net kada susitart kad visom tiktu.... As va galeciau sekmadieni, bet Titiju rodos nelabai, ir Eveline minejo, kad ruosis egzui...

O kita savaite as manau reiks organizuot koki susitikima PANORAMOJ drinks_cheers.gif Reiks gi paziuret kas ten gero bigsmile.gif

Rodos KKavka siandien turetu grizti is Prahos? g.gif

O kazin kaip Qwertamai vakar kine su berniuku sekesi? rolleyes.gif
Atsakyti
Aisku niekas su manim nekalba frusty.gif

Nu tai ka, kalbesiu sau viena. va valgau sokolada Shogeten (tingiu galvot kaip teisingai pavadinimas rasosi) su tiramisu idaru, vedejas psichas ziuri alkanom akim, bet neduosiu as jam ne velnio devil.gif

Titiju, kuria diena gruodzio isvaziuoji anglijon? O grazus tas miestelis kur buvai? Amsterdamas patiko? Ar pafotkinai raudonuju zibintu kvartala?

Man per ta savaite tarp kaledu ir nauju grizta mano dvi drauges, gyvenancios anglijoj, viena nematyta 1,5 metu ir laaabai gera mano drauge, sesute praktiskai, kita irgi nebloga, puse metu nematyta. Tai jau reiks susitikinet intensyviai po darbo, abiems ten su diedais ne kaip sekasi sutarti, tai bus daug apie ka papletkint nail.gif

O gal mes merginos organizuosimes pries kaledas koki kaledini vakareli, pas kuria nors su karstu vynu? rolleyes.gif
Atsakyti
Nugi kalbekit kas noooooooors cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 05, 01:07)
Tikiuosi patinka user posted image
Viskas, einu miegoti. Iki!! user posted image

labai grazu, Eveline. thumbup.gif saunuole mirksiukas.gif
QUOTE(Otome @ 2008 11 05, 18:12)
Gal ir teisingai sugalvojai  bigsmile.gif
Lauk pasipuosus (ar nusipuosus  rolleyes.gif ), su sampaniuku kokiu, bus fainiau  ax.gif

As jau suoliuoju, gero vakaro visoms merginoms  bigsmile.gif Qwertamai pasimatymas siandien, ane?  thumbup.gif

Titiju, kaip tavo nuotaikos, turbut visas laisvalaikis skype?  wub.gif

Niu ikikikiki  4u.gif

sveikutes. 4u.gif as darbe paslapciomis rasau, nes ofisas beveik tuscias tai galima pasimegauti su jumis pakalbant. ilgai nekalbesiu, nes su berniuku papietauti varysime wub.gif ir vakar kine buvome, filmas tai kazkaip nepaliko didelio ispudzio, toks labai jau saldus ir jokio gyveniskumo. tipinis amerikietiskas kaip as sakau. bet pasedejom su berniuku pasijuokem, pakalbejom. dabar jis man toks atsigaves. kaip pagalvoji, gal tikrai jis ta praeita savaite negalejo.... tongue.gif zodziu lekiu pietauti. sekmes jums moksluose ir darbuose. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 11 06, 11:07)
O gal mes merginos organizuosimes pries kaledas koki kaledini vakareli, pas kuria nors su karstu vynu?  rolleyes.gif

kokia superine ideja thumbup.gif tik butu gerai, kad visos ar bent jau didzioji dauguma galetu. unsure.gif man kaip patinka prieskaledine nuotaika visur tvyranti, greiciau kaledos wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai grazi tema is tikruju.Tokia silta ir jauki wub.gif Eveline gerai pasistenge smile.gif
jus cia jau ir kaledinius vakareliu organizuoja.Kaip greit laikas bega ax.gif bet mielai prisijungciau prie jo.
O prie nuotrauku albumo man nesisikea prisijungti verysad.gif Ar cia ne visiems jis prieinamas?Labai idomu butu pasizvalgyt i jusu susitikimu akimirkas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, valio, kazkas su manim kalba bigsmile.gif

Kaip smagu, kad Qwertama su berniuku gerai sutaria thumbup.gif O suomis nerasineja?

Sveika AUGUSTA, nezinau kaip cia del to albumo yra, slaptazodzio tai ir man niekas nedave, nezinau kas ji turi g.gif

Kaledinis vakarelis tai butu super, tikrai reiks pasiorganizuoti, kad kuo daugioau merginu galetu drinks_cheers.gif Man irgi labai patinka ta prieskaledine nuotaika visada wub.gif
O likusi ziemos dalis po svenciu jau buna kosmaras, gyvenu tik svajonem apie vasara doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 06, 11:07)

Titiju, kuria diena gruodzio isvaziuoji anglijon? O grazus tas miestelis kur buvai? Amsterdamas patiko? Ar pafotkinai raudonuju zibintu kvartala?

Man per ta savaite tarp kaledu ir nauju grizta mano dvi drauges, gyvenancios anglijoj, viena nematyta 1,5 metu ir laaabai gera mano drauge, sesute praktiskai, kita irgi nebloga, puse metu nematyta. Tai jau reiks susitikinet intensyviai po darbo, abiems ten su diedais ne kaip sekasi sutarti, tai bus daug apie ka papletkint  nail.gif

O gal mes merginos organizuosimes pries kaledas koki kaledini vakareli, pas kuria nors su karstu vynu?  rolleyes.gif

As isskrendu gruodzio 23d, gryziu sausio 3d. tad iki tos dienos galim susiorganizuoti vakareli wink.gif Butu labai smagu, kad pavakarotume blush2.gif

Otome, negalima fotografuoti raudonuju zibintu kvartalo mergaiciu... o taip norejosi, nes ten ju tooookiu buvo biggrin.gif bet buvo ir graziu mergaiciu, kad net pavydu ju grozio ax.gif
As buvau mazam miestely, kuris vadinasi Gran.... o toliau pamirsau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
AAaaa, nu jo, suprantama, kad ju fotografuoti negalima, nors gaila aisku cool.gif

Mano drauges is Anglijos atvaziuoaj gruodzio 22, tai nuo tos dienos savaitele ir as nelabai galesiu susitikinet tikriausiai, nes reiks toms draugems daugiau demesio skirti, tai idealiausia gal butu kokia gruodzio 20 ar 19, ar kazkada apie tas dienas ta vakareli daryt, na laiko dar yra, derinsimes visos kad kuo daugiau musu galetu thumbup.gif

Nors zinau, kad dar kazkur tom dienom man naujame darbe bus kaledinis vakarelis, ir visoms darbuose turbut bus kalediniai vakareliai, tai derinsimes smile.gif
Atsakyti
labas. kalbat..
maniskis atsigule mann ant keliu,viena ranka ji glostau,kita rasau jum.
nuvaziavau sekmingai as vakar nakti, pasitikau ji...

Rytoj susitikti negaliu, svenciam 3 metu draugystes sukakti.... dar nezinom kaip.... Sekmadieni jokiu budu, nes pirmad egzas.

kur saridone???

As tai galesciau siandien, gal kas noretu kavos isgerti vakare pora val? ax.gif

Del albumo, tai slaptazodi zinau as ir zino toks merginos, kurios susitinka. Nedalinam tom, kuriu nematom.. kazkaip viesintis man nesinoretu. Nes maza kas.... Otome, nuotraukas tu visas turi, mes tik du kartus fotkinomes. Slaptazodi kiek veliau duosiu per az.

As tik UZ kaledini vakareli, galima simbolinem dovanelem apsikeisti.... m? Del datos tik nzn, tikiosi nebus kokio egzo. Bet pofig, kaip nors speciau.... thumbup.gif
Organizuojam? ar tik pasisedejima ar kanors didesnio? nes tada reikia is anksto galvoti...
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 06, 14:02)
Nu va, valio, kazkas su manim kalba  bigsmile.gif

Kaip smagu, kad Qwertama su berniuku gerai sutaria  thumbup.gif O suomis nerasineja?

Sveika AUGUSTA, nezinau kaip cia del to albumo yra, slaptazodzio tai ir man niekas nedave, nezinau kas ji turi  g.gif

Kaledinis vakarelis tai butu super, tikrai reiks pasiorganizuoti, kad kuo daugioau merginu galetu  drinks_cheers.gif Man irgi labai patinka ta prieskaledine nuotaika visada  wub.gif
O likusi ziemos dalis po svenciu jau buna kosmaras, gyvenu tik svajonem apie vasara  doh.gif

suomis uzvakar cia parase, atrasiau, kad labai uzsiemus esu, tai dabar neberaso, sakiau reiks paciai parasyti. rolleyes.gif
Atsakyti