Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (5)

QUOTE(Qwertama @ 2008 11 06, 16:02)
suomis uzvakar cia parase, atrasiau, kad labai uzsiemus esu, tai dabar neberaso, sakiau reiks paciai parasyti.  rolleyes.gif

hihihi.gif Nu saunuole Qwertama musu thumbup.gif
parasyk parasyk drinks_cheers.gif

Eisiu jau tuoj namo, reiks siandien pas mama nuvaziuoti, nors labai tingiuuu....
Atsakyti
Visos labai uzsiemusios... g.gif nekalbios siandien.... g.gif

Atsakyti
As buvau pas mama, jau grizau, eisiu kept obuoliu dabar smile.gif

Ka jus veikiat merginos? g.gif
Atsakyti
as taisau vaiku darbus ir ziurejau Moterys Meluoja Geriau smile.gif
Atsakyti
leidziam laika su MB, ziurejom Pjukla4, ryt varom i pjukla5.
Kur saridone??

sestadieni turesiu daugiau laiko pasedeti prie SM, o gal net rytoj per pietus, per pertrauka tarp paskaitu. g.gif

Mb bamba kad dabar rasau zinute jum... doh.gif jam SM yra nesamone...
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, ui kaip salta siandien, brrrrr doh.gif
O dar atvariau su suknele i darba.

Saridonei namie dingo ko tais internetas, jau kelias dienas neturi, tai negali cia ilisti...

Mes siandien po darbo susitinkam su draugais ir mastysim ka nuveikt, kur isvaziuot gal.

Jei ka sekmadieni jau busiu laisva, arba kita savaite tada dideli susitikima organizuosimes? g.gif
Papildyta:
Eveline, siandien jusu metines, SVEIKINU thumbup.gif

Kaip minesit? I kina eisit? O dovanelem kokiom nors keisites?
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 07, 08:54)
Labas rytas, ui kaip salta siandien, brrrrr  doh.gif
O dar atvariau su suknele i darba.

Saridonei namie dingo ko tais internetas, jau kelias dienas neturi, tai negali cia ilisti...

Mes siandien po darbo susitinkam su draugais ir mastysim ka nuveikt, kur isvaziuot gal.

Jei ka sekmadieni jau busiu laisva, arba kita savaite tada dideli susitikima organizuosimes?  g.gif
Papildyta:
Eveline, siandien jusu metines, SVEIKINU  thumbup.gif

Kaip minesit? I kina eisit? O dovanelem kokiom nors keisites?

labas, kazkaip nesuplanavom kazko ypatingo. laisva busiu tik velai vakare po paskaitu, tai nueisim i kavine kur per pirma pasimatyma buvom, paskui i Pjukla. Per pirmas metines irgi Pjukla ziurejo biggrin.gif o dovanelem nesikeisim,gal uzteks jau tu islaidu (kai nedirbu tai pinigai tik iseina o ne ateina i mano pinigine), o ir taip gavau dovanu Givenchy kvepalus (atveze is komandiruoptes).

Oj, ilgai kapstausi as, i paskaita reikia begti.... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas... siandien vel vos nepramiegojau darbo doh.gif gerai, kad jau penktadienis, o tai ryt jau niekaip anksti neatsikelciau schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas Titiju 4u.gif
Eveline, tai kokios fainos lauktuves kvepalai rolleyes.gif

Merginos, siltai pasirenkit eidamos i lauka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 07, 09:39)
Labas rytas Titiju  4u.gif
Eveline, tai kokios fainos lauktuves kvepalai  rolleyes.gif

Merginos, siltai pasirenkit eidamos i lauka  mirksiukas.gif

Otome, kad lauke silta. man toks oras patinka. Gerai, kad neprisirengiau kaip meska. nes is tavo zinutes pagalvoja, kad tikrai labai salta.

O, ir TiTiJu sunku buvo keltis ryte... Man irgi kazkoks kosmaras. doh.gif
Dabar turiu langa tarp paskaitu, tai atbegau prie SM biggrin.gif

Del kvepalu tai nezinau... Kazkaip kvapas kaip arbatos... Bet jam patinka, tai jau siandien pasikvepinau. O siaip turiu savo megstamus ir nelinkusi eksperimentuoti. nebent kai turesiu pakankamai daug pinigu, kad ant kvepalu galecioau isleisti virs 200lt.

Otome, daug darbo? vaziavai per pietus pas mama?
Atsakyti
Uch. Grizau is pietu pas mama. Nuner zodziu kaip persivalgiau...... doh.gif
Jo, tikrai jau atsile, saule susilde. 7 ryto tai buvo speigas. Nu kaip, kokie -5 gal, bet as apskritai salcio nekenciu, tai man cia jau baisu. Man ideali temperatura yra +25 ir taip turetu buti visus metus mano nuomone biggrin.gif

Kokie tavo pamegti kvepalai, Eveline? As kazkaip neturiu megstamiausiu, daug ju man patinka kai uostineju parduotuvese... Dabar net nezinau kokiu noreciau g.gif O siaip reiktu nusipirkti, nes turiu kelis besibaigiancius, is kuriu nei vieni ne super patinka.

darbo nerr siandien visai, mirstu is nuobodumo. Kuo cia uzsiimti nesugalvoju....
Atsakyti