Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (5)

QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 11 08, 21:26)
Kur visos?
I sokius siandien nieks nesiruosia? g.gif

As siandien buvau sokiu mokyklos sokiu vakarelyje, na ir smagu susitikti su senai matytom sokejelem... Oi kiek kalbu buvo, mes daugiau kalbejom, nei sokom biggrin.gif Smagu vakara turejau wink.gif Pries tai, is pacio rytoj su berniuku skypyje pakalbejom, taip faina, kai yra atsiradusios web kameros thumbup.gif
Eidama namo nusipirkau saldumynu: Danutes pyraga, kazkokiu kaziraku (ar kaip jie tan vadinasi g.gif ), guminuku ir sokoladiniu sausainiu, tai dabar kapoju blush2.gif Taip patrauke ant saldumynu.... Matyt vitaminu kazkokiu truksta biggrin.gif

Ka kitos mergaites veikia?

na va, pagaliau gryzo ir kkavka, dabar jau galim organizuot susitikima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 08, 21:56)
As siandien buvau sokiu mokyklos sokiu vakarelyje, na ir smagu susitikti su senai matytom sokejelem...

o, TiTiJu, labas.
o tu ka rytoj veiksi? gal pavyktu rytoj susimatyti? as pasistengciau labai nuosirdziai pasimokyti.... blush2.gif
otome, atrodo minejo, kad ryt galetu, saridone manau irgi.

kkavka, o kas tu pagal zodiaka? (siaip idomu...)
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 08, 22:00)
o, TiTiJu, labas.
o tu ka rytoj veiksi? gal pavyktu rytoj susimatyti? as pasistengciau labai nuosirdziai pasimokyti....  blush2.gif
otome, atrodo minejo, kad ryt galetu, saridone manau irgi.

kkavka, o kas tu pagal zodiaka? (siaip idomu...)

as svarstykles ax.gif nors siaip tai as netikiu horoskopais ir panasiais dalykais. zurnale kokiam kai randu, tai kartais paskaitau, bet is karto pamirstu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 08, 21:56)
As siandien buvau sokiu mokyklos sokiu vakarelyje, na ir smagu susitikti su senai matytom sokejelem... Oi kiek kalbu buvo, mes daugiau kalbejom, nei sokom  biggrin.gif  Smagu vakara turejau wink.gif Pries tai, is pacio rytoj su berniuku skypyje pakalbejom, taip faina, kai yra atsiradusios web kameros  thumbup.gif 
Eidama namo nusipirkau saldumynu: Danutes pyraga, kazkokiu kaziraku (ar kaip jie tan vadinasi  g.gif  ), guminuku ir sokoladiniu sausainiu, tai dabar kapoju  blush2.gif  Taip patrauke ant saldumynu.... Matyt vitaminu kazkokiu truksta  biggrin.gif 

Ka kitos mergaites veikia?

na va, pagaliau gryzo ir kkavka, dabar jau galim organizuot susitikima tongue.gif

oi, kaip noreciau ir as kokiu guminuku.. ka darysi, dabar jau teks apsieit su sausainiais si vakara smile.gif
Papildyta:
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 11 08, 20:26)
Kur visos?
I sokius siandien nieks nesiruosia? g.gif

vakar buvau sokiuose.. bet nesokau visai smile.gif aij, kazkaip nebuvo noro tai tik siaip pabuvau ir tiek.
Atsakyti
thumbup.gif jau turim tris svarstykles mirksiukas.gif

As ryt turiu mokines, pradedu dirbti 14val, baigsiu 18 sad.gif paskui reikia pasiruosti pamokom ir miegucio
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 08, 22:31)
thumbup.gif  jau turim tris svarstykles  mirksiukas.gif

As ryt turiu mokines, pradedu dirbti 14val, baigsiu 18 sad.gif paskui reikia pasiruosti pamokom ir miegucio

as taip ir maniau kad kkavka svarstykles!!!!! Nuojauta neapgavo.
Svarstykles jega!!!!
Pas mus grupeje (bakalaure) dauguma irgi buvo svarstykles - trecdalis zmoniu svarstykles. Jega.
Atsakyti
user posted image labas rytas.
Va, kalbu sau viena... net neidomu...
Man prasidejo nugaros skausmai doh.gif net nezinau nuo ko ir kodel. O po soliariumo dar labiau isplito po nugara. Kazkaip keista, bet man po soliariumo jau ne karta skauda nugara...
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif jei nera su kuo kalbeti, kalbek su manimi mirksiukas.gif as jau atsikeliau tongue.gif jau nuo 9 gyva, vat nesimiega ir nors uzmusk, nu ir gerai, galvoju, keliuosiu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 11 09, 09:42)
labas rytelis  4u.gif  jei nera su kuo kalbeti, kalbek su manimi  mirksiukas.gif as jau atsikeliau  tongue.gif jau nuo 9 gyva, vat nesimiega ir nors uzmusk, nu ir gerai, galvoju, keliuosiu.  tongue.gif

oo, gyvas zmogus pasirode.... Labas rytas. Tai ar zadi iseiti is to antro darbo? Beje, nepamenu, koks ten darbas pas tave? g.gif
As tai nuo 8 ryto atsikelus, vis zadu mokytis, bet neiseina... Istepiau plaukus aliejumi ir va sedziu....
Otome gal jau siandien grizta?
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 09, 10:51)
oo, gyvas zmogus pasirode.... Labas rytas. Tai ar zadi iseiti is to antro darbo? Beje, nepamenu, koks ten darbas pas tave?  g.gif 
As tai nuo 8 ryto atsikelus, vis zadu mokytis, bet neiseina... Istepiau plaukus aliejumi ir va sedziu....
Otome gal jau siandien grizta?

zinau zinau kaip su tais mokslais smile.gif kai nenorima veikla tai ir stumdai, prisigalvoji visokiu kitu darbu, kad tik mokytis nereiketu. tongue.gif oi kaip dziaugiuos, kad man sitas etapas jau baigesi. rolleyes.gif bet neliudek, tuoj baigsis ir tau.
jo, is antro darbo iseiti zadu, kita sav jau sakysiu, kad iseisiu. sia savaite turejau pasakyti, bet pamirsau blush2.gif tai dar savaite arsiu per 2. cia mano toks darbelis, kad reikia zmones kviesti i prezentacijas.
as tai eisiu ziureti filma, puske parekomendavo su dzimu keriu filma, tai paziuresiu, ar tikrai geras kaip sake. rolleyes.gif smagu tie savaitgaliai, nera ka ir sakyti wub.gif

Papildyta:
o kaip paziureti statistika parasytu zinuciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 11 09, 10:34)
o kaip paziureti statistika parasytu zinuciu? g.gif

pradiniame "Kerteles sielai" puslapyje temos desineje yra stulpelis "atsakymai". paspaudus ant to skaisciau ismes statistika.. Kai saridone be neto, tai as lyderiauju....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveline: 09 lapkričio 2008 - 10:40
Labas rytas, merginos yahoo.gif
pagaliau aš turiu internetą thumbup.gif nors žadėjo jau penktadienį svoločiai bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 09, 09:55)
user posted image labas rytas.
Va, kalbu sau viena... net neidomu...
Man prasidejo nugaros skausmai  doh.gif  net nezinau nuo ko ir kodel. O po soliariumo dar labiau isplito po nugara. Kazkaip keista, bet man po soliariumo jau ne karta skauda nugara...

kaip čia susijęs skausmas su soliariumu? g.gif
pakutinį kartą prieš vestuves šildžiausia po dirbtine saule blush2.gif jau daugiau nei du metai praėjo? Siaubas blink.gif
Papildyta:
nu va, pagaliau aš jau SM, o čia nieko nėra verysad.gif
Aš tai skalbiuosi, pusryčiauju, laukiu kol MB atsikels ir nuvažiuosim dešros į turgelį, dar pažadėjo į Panoramą nuvežt. Kažkoks pravalas, niekur nerandu suknelės pusbrolio vestuvėms. Mačiau neblogą vakar Kauno bazėse, bet dydis tik 38 ir didesni. doh.gif
Negi teks su juoda megzta suknute važiuoti? g.gif
Atsakyti