Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(lenusia @ 2008 12 14, 15:57)
Sveikutes! 4u.gif 
Vakar nelabai turejau laiko parasyt ilgesne zinute, tai tik spejau pranest kad jau esam namie. Du kart po operacijos Andriuskai buvo susirinke vandenis perikarde, tai dabar kuri laika vazinesim dazniau pas kardiologus doh.gif  o taip noretusi jau pamirst ta ligonine g.gif
Andriuska buvo atprates nuo namu, tai pirma diena kai grizom labai verke, bet dabar jau apsiprato... prisimine ir lovyte savo ir zaisliukus, tai tik ir duodasi dabar su jais smile.gif 
Ligoninej teko ismokt jam valgyt is buteliuko, nes jam po operacijos ziauriai pagerejo apetitas, tai as biski nespeju pienuko gamint kad jam uztektu...tai primaitinam
Tai tik tiek spejau parasyt, mano demesio jau reikalauja, bandysiu rytoj ilgiau pasedet prie kompo, pasiskaityt , perziuret nuotraukytes, savo idesim...
Mamytem stiprybes, vaikuciam sveikatytes!!! 4u.gif

kaip smagu kad jums viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytia @ 2008 12 14, 22:38)
sveikos sauniosios mamytes,
daznai paskaitineju jusu pokalbius ir nubraukusi asara isjungiu. Seniai nerasiau...
Ko gero daugelis manes net neprisimenate. Esu nuostabiausio pasaulyje angelo ir ryskiausios dangaus zvaigzdeles mama. Nuosirdziai linkiu kantrybes visoms einant ligoniniu koridoriais i vilti, nezemiskos stiprybes pasitinkant kiekviena prognoze ir neaprepiamo optimizmo ir tikejimo stebuklais.
Mano mazyle mane saugo is aukstai ir visus savo likimo broliukus bei sesutes, kurie gime su dauno sindromu. sie vaikai be galo ypatingi ir nepakeiciami.
stiprybes jums stiprybes ir sveikatos

Sveika 4u.gif
Dažnai apie tave pagalvoju ax.gif Smagu, kad užsukai. Džiaugiuosi, kad ryžaisi antram leliui. Tegu Dievas ir tavo Angelėlis saugo tavo šeimą
Atsakyti
Labutis. gavau atsakymus is genetiku, noreciau paklausti atliktas kariotipo tyrimas ir nustatyta 47,xy, +21. suprantu kad turime dc, ogal daugiau tie skaiciai reiskia. aciu
Atsakyti
QUOTE(giedre10 @ 2008 12 16, 14:10)
Labutis. gavau atsakymus is genetiku, noreciau paklausti atliktas kariotipo tyrimas ir nustatyta 47,xy, +21. suprantu kad turime dc, ogal daugiau tie skaiciai reiskia. aciu

Labukas,
liudna, kad toks atsakymas verysad.gif pas mus toks pat atsakymas, o tie skaičiai tai tik parodo, kad pakitusi 21 chromosoma ir viskas smile.gif niu bet nereikia nusiminti, auginsime mažylius visos kartu ax.gif stiprybes tau mergyte
Atsakyti
Labas, mamytes. smile.gif
Lenusia, dziugu, kad jau i namucius sugrizot. Sveikateles ir stiprybes jums. 4u.gif
Mano dukruze visiskai pasveiko, tai nuo vakar vel i darzeli pradejau leisti. Tikiuosi, neuzpuls vel slogos ir kosuliai. g.gif Penktadieni darzelyje bus Kaledine svente, bus kaledu senis, tai mazuliams turetu buti smagu. thumbup.gif
Surinko pinigelius dovanelems, tikiuosi, padarys dideli ispudi, nes, kaip sako, siems vaikuciams reikia kuo daugiau teigiamu emociju. Geriau pagalvojus, o kam kenkia teigiamos emocijos, jos visiems labai gerai. lotuliukas.gif
Geros visoms dieneles. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre10 @ 2008 12 16, 13:10)

Pagal genetikus tai reiskia vyriska lytis su 47 chromosomomis ir chromosoma extra yra 21, kas yra DS.Nieko daugiau tie skaiciai nereiskia.Stiprybes brangioji,suzinojus toki rezultata,bet tuo dar gyvenimas nesibaigia,o mazylis tavo pamatysi kiek atnes tau dziaugsmo ir laimes.Mes visos tokio pacio likimo,auginam leliukus kartu.Imk 4u.gif
Atsakyti
Labutis

mamytia mes taippat nuzmirsum nei jusu nei jusu angeliuko,smagu,kad ir jus musu neuzmirsot.Linkiu visa ko geriausio jusu seimai smile.gif

lenusia smagu,kad jus jau namuciuose ir kad viskas pasiseke,dabar aukit ir stiprekit thumbup.gif

labai grazios visu nuotraukytes,mes irgi papildysim saviskem po svenciu wink.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

giedre10 stiprybes jums console.gif

Bit_ute pas mus darzelyje jau rytoj bus svente ir kaledu senelis thumbup.gif Aukletoja sake,kad Toniukas vaidina,kaip tikras aktorius thumbup.gif Na rytoj as jau pamatysiu vaidinima ir abudu savo dziaugsmelius aktoriukus thumbup.gif Laukiu rydienos su nekantrumu mirksiukas.gif
Atsakyti
lABUTIS. gal kas is zemaitijos ir negalia tvarketes Plungeje.Man sake kad vaiko veztis nereikia, isanksto registruotis nereikia.Ar taip ir yra.Ar ten kokia siulo tokia ir duoda negalia, mums kazka minejo apie vidutine. kokia vezetes nuotrauka del pazymejimo
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2008 12 16, 18:25)
Sveikutes 4u.gif

giedre10 stiprybes jums console.gif

Bit_ute pas mus darzelyje jau rytoj bus svente ir kaledu senelis thumbup.gif Aukletoja sake,kad Toniukas vaidina,kaip tikras aktorius thumbup.gif Na rytoj as jau pamatysiu vaidinima ir abudu savo dziaugsmelius aktoriukus thumbup.gif Laukiu rydienos su nekantrumu mirksiukas.gif

As tai lauksiu video,gerai? Labai noriu pamatyti aktoriukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre10 @ 2008 12 16, 21:28)
lABUTIS. gal kas is zemaitijos ir negalia tvarketes Plungeje.Man sake kad vaiko veztis nereikia, isanksto registruotis nereikia.Ar taip ir yra.Ar ten kokia siulo tokia ir duoda negalia, mums kazka minejo apie vidutine. kokia vezetes nuotrauka del pazymejimo

Mums invalidumo popierius tvarko vaiku gydytoja ir paskui reikia nesti i komisija ir jie pagal sutvakytus popierius nustato kokia negalia skyrti.Kaip Plungeje,tai nezinau,bet pas mus,tai pagrindas yra diskas vaiko raidos ivertinimas procentais.Vaika tiria logopede,kineziterapiaute,psichologe ir suraso viska procentais ir apibendrinima.Na nezinau ar aiskiai paaiskinau 4u.gif O nuotraukyte tinka ir pacios daryta,tik iskirpk taip,kad veidukas matytusi ir bus gerai.Vaiko veztis i komisija nereikia,jie viska vertins ir skirs negalia pagal dokumentus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linusia5 @ 2008 12 16, 22:26)
As tai lauksiu video,gerai? Labai noriu pamatyti aktoriukus  4u.gif

Butinai filmuosiu visa pasirodyma thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre10 @ 2008 12 16, 20:28)

Tau jau saulesmamyte parase apie tvarka. As esu is plunges, bet jau daug metu gyvenu klaipedoje. Jei yra noro - galim suplanuoti pasimatyma... ? Tik jau po svenciu. Mano tevai gyvena plungeje, daznai ten atvaziuoju smile.gif
Atsakyti