Įkraunama...
Įkraunama...

John Irving gerbėjai

O man "Sidro namų" labai patiko knyga, bet filmas nepaliko tokio įspūdžio ax.gif "Pasaulis pagal Garpą" ir "Sidro namų taisyklės" skaitėsi puikiai, ir įtraukė , bet jau kuris laikas kankinuos su "Vandens metodu" doh.gif neįveikiama atrodo knyga g.gif
Atsakyti
Man "Gyvenimas pagal Garpą'' labai patiko.Dabar pradėjau "Vidutinio svorio santuoka".
Atsakyti
Esu perskaičiusi tik "Naujojo Hampšyro viešbutį", nes turėjau rašyti jos analizę. Be galo sunkiai skaitėsi ji man, kai kuriuos skyrius teko perskaityti po keletą kartų, galiausiai dar ir filmą atsisiunčiau. Knyga tikrai verta dėmėsio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(undesirable @ 2012 01 15, 01:13)
Esu perskaičiusi tik "Naujojo Hampšyro viešbutį", nes turėjau rašyti jos analizę. Be galo sunkiai skaitėsi ji man, kai kuriuos skyrius teko perskaityti po keletą kartų, galiausiai dar ir filmą atsisiunčiau. Knyga tikrai verta dėmėsio. smile.gif

Man irgi labai patiko. Turiu beveik visas jo knygas. labiausiai nuvyle ''Vandens metodas'' ir ''Vidutinio svorio santuoka''.

Tos kurios megsta Irvinga ir as esu is tu smile.gif turbut siek tiek kitaip masto kad patinka jo knygos, reikia pasitelkti fantazija ir vaizduote, patiketi nebutais dalykais... nes kaip papasakojau vyrui ka skaitau (Naujojo hamsyro viesbutis) jis pasake - dieve kokios nesamones.
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2012 01 16, 17:08)
labiausiai nuvyle ''Vandens metodas'' ir ''Vidutinio svorio santuoka''.

tikrai pritariu, jau visas mėnuo, kaip kankinuosi su " Vidutinio svorio santuoka " ir niekaip galo nesimato \....
o va " Našlė vieneriems metams " persiskaitė akimirksniu, ir rodos, norėjosi, kad nesibaigtų ji .. smile.gif
Atsakyti
Atsitiktinai atradau čia Irvingo kampelį-kaip smagu bendraminčių atrast 4u.gif
Patinka tas autorius, bet tas super produktyvumas doh.gif Sidras ir Garpas -suuper, bet kitkas kažkodėl neužkabina, pvz. Cirko sūnus -na kelis puslapius paskaičiau ir viskas. "Našlę' dabar skaitysiu -gal patiks.
Na čia kaip ir Picoult-kai daug knygų, skaitai ir pamiršti po poros mėnesių kad skaitei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skirmule @ 2012 01 21, 00:45)
Atsitiktinai atradau čia Irvingo kampelį-kaip smagu bendraminčių atrast 4u.gif
Patinka tas autorius, bet tas super produktyvumas  doh.gif  Sidras ir Garpas -suuper, bet kitkas kažkodėl neužkabina, pvz. Cirko sūnus -na kelis puslapius paskaičiau ir viskas. "Našlę' dabar skaitysiu -gal patiks.
Na čia kaip ir Picoult-kai daug knygų, skaitai ir pamiršti po poros mėnesių kad skaitei smile.gif

Pritariu dėl produktyvumo smile.gif Man kaip tik "Našlė vieneriems metams" "nesiskaitė" visiškai, gal laikas buvo netinkamas. Labiausiai patiko "Kol tave rasiu" ir "Sidro namų taisyklės".
Atsakyti
esu skaičius Ketvirtoji ranka, Našlė vieneriems metams ir Pasaulis pagal Garpą, visos savotiškos knygos ir visos patiko smile.gif dabar pradėjau skaityti Sidro namų taisyklės, bus matyt ar ir ši patiks ax.gif
Atsakyti
na sveikos,jungiuosi ir as prie Jusu 4u.gif
''naujojo hampsyro viesbutis''
''ketvirtoji ranka''
''pasaulis pagal garpa''
''malda uz ovena miny''-jau iveikotos,turiu dar ''cirko sunus'' ir dar keleta jo knygu,bet dar nepradejau.''sidro namu taisykles'' tai ir neperskaiciau nes kai tik ja pasiemu tai ri lauktis pradedu,padejau i sali siuo metu bent 10 meteliu tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

aš esu skaičiusi "Sidro namų taisykles", "Ketvirtoji ranka" ir "Našlė vieneriems metams". "Malda už Oveną Minį" pradėta, bet nesiskaitė, tai ir nesikankinau.

Labiausiai man patiko "Našlė vieneriems metams".

Bet tai buvo prieš kelis metus. Artimiausiu metu nžadu skaityt jo knygų. Jau kalbėjot apie tokį autoriaus produktyvumą. Esu linkusi knygose ir serialuose įžvelgt pasikarojimus ir dėsningumus. Tai Irvigas man jau kartojasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Migle- @ 2012 03 31, 15:17)
Pritariu dėl produktyvumo smile.gif Man kaip tik "Našlė vieneriems metams" "nesiskaitė" visiškai, gal laikas buvo netinkamas. Labiausiai patiko "Kol tave rasiu" ir "Sidro namų taisyklės".

Aš kaip tik šiuo metu bandau "įveikti" "Našlę vieneriems metams", bet kaip ir jums... kažkaip nelimpa... doh.gif perskaitau pora puslapių ir tam kartui būna gana blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2012 05 12, 19:49)
Bet tai buvo prieš kelis metus. Artimiausiu metu nžadu skaityt jo knygų. Jau kalbėjot apie tokį autoriaus produktyvumą. Esu linkusi knygose ir serialuose įžvelgt pasikarojimus ir dėsningumus. Tai Irvigas man jau kartojasi  ax.gif

Na, man tai tie pasikartojantys motyvai atrodo tyčiniai, jie tarsi koks prekės ženklas ir sutinkami pas daugelį autorių (ypač tai pastebima pas išleidusius daug knygų). Man tas gražu, autorius tuomet lyg koks pažįstamas atrodo, su kuriuo turėjom bendrų temų.
Dėl produktyvumo - nu gal... bet gal labiau leidyklų, jis gi ne per 10 metų tas visas knygas parašė...
Vat kas nepatiko, tai "Cirko sūnus" ax.gif Taip jau sunkiai skaitėsi doh.gif , bet pagyriau save, kad pabaigiau.
Atsakyti