dabar pigiau malda už oveną
matėt:)
Laukine prerija, Jus cia gal reklama uzsiimat ar kaip? Tai knygu anotacijas nurasinejat, tai pranesat, kur kokios nuolaidos. O gal tiesiog, zinutes renkat? Kaip cia yra?

QUOTE(aga1 @ 2010 11 03, 16:39)
Laukine prerija, Jus cia gal reklama uzsiimat ar kaip? Tai knygu anotacijas nurasinejat, tai pranesat, kur kokios nuolaidos. O gal tiesiog, zinutes renkat? Kaip cia yra? 

Nusikalbat visai, žmogus praneša, kur galima nusipirkti knygą pigiau ir kabinėjas

Tai, kad dauguma sitoj temoj jau seniai tas knygas turi, kam pirkti antra?
QUOTE(aga1 @ 2010 11 03, 17:07)
o tai naujokų temoj nesirenka? nėra skaitančių tik nerašančių čia žmonių? aš neturiu šitos knygos ir nežinojau, kad yra pigiau.
Nuo vakar paskutini karta cia buvo rasyta Geguzes 28 d. Tai tik ir pasako, kiek daug naujoku renkasi.

QUOTE(aga1 @ 2010 11 03, 17:14)
Nuo vakar paskutini karta cia buvo rasyta Geguzes 28 d. Tai tik ir pasako, kiek daug naujoku renkasi. 

Jeigu neturit rimtų argumentų prisikabinti, tai geriau patylėkit. Aš šitą temą seku jau nuo pat pradžios pavyzdžiui ir nebūtina rašyt, o tik perskaityt

QUOTE(aga1 @ 2010 11 03, 18:07)
Ne visi visas knygas turi ir ne visi visas Irvingo knygas yra skaite. As viena is ju
Ir iš kur tie pykčiai?Turbūt,Irvingas jus čia taip nuteikia

Sveikos,
Irvingo knygos pirktos neturiu nė vienos, visas skaičiau iš bibliotekos. Didžiausią įspūdį paliko pirmoji iš jo skaitytų - Naujasis Hempšyro viešbutis. Iš kitų skaitytų dar išskirčiau kaip įspūdingą "Kol tave rasiu". Įspūdžio didelio nepaliko nei "Pasaulis pagal Harpą", nei "Ketvirtoji ranka" nei "Malda už Oveną Minį". Padariau pertrauką ir aną savaitę parsinešiau "Cirko sūnus". Atsiverčiu ir vėl - neūžaugos. Mhh, kur tai girdėta
Iš tiesų, tam tikrų minčių, sapnų, siužetų, herojų persipynimas mane šiek tiek erzina.
Irvingo knygos pirktos neturiu nė vienos, visas skaičiau iš bibliotekos. Didžiausią įspūdį paliko pirmoji iš jo skaitytų - Naujasis Hempšyro viešbutis. Iš kitų skaitytų dar išskirčiau kaip įspūdingą "Kol tave rasiu". Įspūdžio didelio nepaliko nei "Pasaulis pagal Harpą", nei "Ketvirtoji ranka" nei "Malda už Oveną Minį". Padariau pertrauką ir aną savaitę parsinešiau "Cirko sūnus". Atsiverčiu ir vėl - neūžaugos. Mhh, kur tai girdėta

QUOTE(aga1 @ 2010 11 03, 17:39)

Eikit geriau irvingą paskaityti

O šiaip matosi, kad 100 proc. made in lithuania

skaitau dabar "Kai tave rasiu", visai neatitinka mano vertybiu skales, sokiruoja, bet idomi. Visgi, kai perskaitysiu, nenoresiu jos tureti savo bibliotekoje, nes pakartot nebenoresiu. Nemalonu skaityt, bet idomu. Idomiai cia kazkaip.