Įkraunama...
Įkraunama...

John Irving gerbėjai

Perskaičiau paskutinį J.Irvingo romaną - Paskutinė naktis Tvisted Riveryje (jei kam norisi galiu perleisti pigiau) - vis tiek atiduosiu didžiausias pagyras Sidro namams, man neprilygsta nei vienas jo romanas.. bigsmile.gif
Atsakyti
Ir kaip ta naujausia knyga? Vis dar išlaikoma irvingiška tematika? Kuris nors iš herojų nėra rašytojas, imtynininkas? KAs nors vaikystėje nėra tapęs pedofilijos auka? Kuris nors veikėjas neįsimyli už save gerokai vyresnės moters?
Atsakyti
Taip, išlaikyta Irvingiška tematika doh.gif : vienas pagrindinių herojų rašytojas, bėgikas, turi problemų su moterimis - t.y. didesnę gyvenimo dalį vienišas, detalūs aprašymai tėvo ir sūnaus santykių. Pedofilijos, abortų nebuvo.. Nauja - detalūs kulinariniai aprašymai smile.gif
Atsakyti
Turiu Irvingo Nasle vieneriems metams. Gal kam reikia?
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2011 05 13, 16:00)
Turiu Irvingo Nasle vieneriems metams. Gal  kam reikia?

Kur gyvenate, noreciau. Ar idomi?
Va Irvingo perskaityta knyga Pasaulis pagal Garpa-nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijana: 13 gegužės 2011 - 15:51
Na va, paemiau is bibliotekos -Irvingo Nasle vieneriems metams--LABAI NEPATIKO schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2011 07 21, 19:32)
Na va, paemiau is bibliotekos -Irvingo Nasle vieneriems metams--LABAI NEPATIKO schmoll.gif

O man atvirksciai si jo knyga patiko. Taip pat patiko ir jo 'Pasaulis pagal Garpa'.
Bet va jo 'Ketvirtoji ranka' pasirode jau labai vidutiniska. Bet tikriausiai ner ka noreti, nes tai autoriaus kurybos pradzia. Nes jei ziureti ka raso kritikai, kad visos knygos parasytos iki 'Pasaulis pagal Garpa' yra nelabai ko vertos.
Atsakyti
žiūriu Irvingo klygos arba labai patinka ir į jas įninkama ir norima perskaityri visas arba nepatinka visiškai ir nesinori daugiau nieko jo skaityti biggrin.gif man asmeniškai visos Irvingo knygos patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2011 07 22, 12:27)
žiūriu Irvingo klygos arba labai patinka ir į jas įninkama ir norima perskaityri visas arba nepatinka visiškai ir nesinori daugiau nieko jo skaityti  biggrin.gif man asmeniškai visos Irvingo knygos patinka  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif taip, taikliai
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2011 03 07, 22:47)
Perskaičiau paskutinį J.Irvingo romaną - Paskutinė naktis Tvisted Riveryje (jei kam norisi galiu perleisti pigiau) - vis tiek atiduosiu didžiausias pagyras Sidro namams, man neprilygsta nei vienas jo romanas..  bigsmile.gif

Bandau tą "paskutinę" skaityt, labai kankinuosi. Socrealizmas.

Net ir "Sidro namus" pagerino filmas.
Atsakyti
QUOTE(storoji dama @ 2011 08 01, 21:21)
Net ir "Sidro namus" pagerino filmas.

o yra filmas pagal sia knyga? gal zinote tikslu pavadinima? ax.gif
Atsakyti
http://www.obuolys.l...-taisykles.html

Beje, yra filmas ir apie "Našlę..." (Garpą turbūt visi žino): http://www.acmefilm....-grindyse-2004/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo storoji dama: 02 rugpjūčio 2011 - 16:15