QUOTE(KatYnas @ 2008 01 12, 22:01)
hmm

perskaiciau posta ir pagalvojau apie savo patirti su John Irvingo knygom... pastebejau kad kai padarau pertrauka tarp jo knygu (na perskaitau kito rasytojo knyga) tai tada labiau isitraukiu vel i jo knygas...na man padeda. pagalvojau kad gal ir kam kitam gali padeti
Pritariu 100 proc. visas Irvingo knygas skaičiau su pertraukomis - kartais ilgesnėmis, kartais trumpesnėmis. Dabar jau esu perskaičiusi (tokia eilės tvarka): Pasaulį pagal Garpą, Pasaulį pagal Garpą (kaip jau minėjau, skaičiau du kartus). Ketvirtąją ranką, Maldą už Ouveną Minį, dabar "ėdu"

Sidro namų taisykles, o lentynoje savo eilės kantriai laukia Našlė vieneriems metams, bet prieš ją darysiu pertrauką pagal KatYno teoriją. O šiaip man Irvingo knygos iš principo nelygintinos, visos labai skirtingos, bendras tik gebėjimas net ir į kraupiausius įvykius žvelgti su savotišku sarkazmu, beveik visose yra didesnė ar mažesnė dozė šokiruojančio vulgarumo (išimtis gal nebent Ouvenas Minis). Na ir nors labai mėgstu šį rašytoją turiu pripažinti, kad protarpiais papilstymo iš tuščio į kiaurą pasitaiko, nors taip pat reikėtų pastebėti, kad dažnai tai kas pasirodo kaip pilstymas iš tuščio į kiaurą vėliau įgyja didelę svarbą tolesniems įvykiams.
O gal pabandom sudaryti Irvingo knygų reitingą pagal SM
Mano top'as pvz. kol kas būtų toks:
1. Pasaulis pagal Garpą
2. Sidro namų taisyklės
3. Ketvirtoji ranka
4. Malda už Ouveną Minį
Pažiūrėsim kaip keisis mano reitingai kai perskaitysiu Našlę vieneriems metams