Įkraunama...
Įkraunama...

John Irving gerbėjai

dievinu Irvinga wub.gif dabar skaitau nasle, tai is tikruju lieku suzaveta rolleyes.gif is jo skaitytu kuriniu, tik ketvirtoji ranka, kazkaip buvo prasciausia g.gif gaila, kad rusu kalba per silpnai moku, kad galeciau skaityti jo kitas knygas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(made_in_china @ 2008 01 11, 23:40)
o as "maldą už oveną minį" pradėjau skaityt iškart baigus garpą, tai kažkaip nusivyliau įpusėjus ir dar dabar neprisiruošiu pabaigt unsure.gif

hmm smile.gif perskaiciau posta ir pagalvojau apie savo patirti su John Irvingo knygom... pastebejau kad kai padarau pertrauka tarp jo knygu (na perskaitau kito rasytojo knyga) tai tada labiau isitraukiu vel i jo knygas...na man padeda. pagalvojau kad gal ir kam kitam gali padeti 4u.gif
Atsakyti
kažin, ar "Kol aš tave surasiu" jau pasirodė? g.gif
nes kiek domėjausi, turėjo būti išleista iškart po naujųjų...
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 01 13, 00:28)
kažin, ar "Kol aš tave surasiu" jau pasirodė?  g.gif
nes kiek domėjausi, turėjo būti išleista iškart po naujųjų...

Ne, dar nepasirodė. Dar teks pakentėti, nes ji bus išleista sausio pabaigoje. smile.gif
Vilniaus knygų mugėje amerikiečių rašytojas pristatys naujausią savo kūrinį „Kol aš tave surasiu“. Lietuvių kalba bus išleistas sausio pabaigoje. Minėtas romanas tiek pasaulinės žiniasklaidos, tiek paties autoriaus pripažintas labiausiai autobiografiniu, kadangi jame atskleidžiami iki šiol neviešinti gyvenimo faktai.
http://www.knyguklub..._irvingas/29131
Atsakyti
Dėmesio! Dėmesio! Dėmesio! Irvingo naująjį romaną "Kol aš tave surasiu" jau mačiau Kaune, Laisvės alėjoje, Pegaso knygyne 4u.gif thumbup.gif Kaina, kaip ir tikėjausi-57, 60 litų blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2008 01 15, 14:15)
Dėmesio! Dėmesio! Dėmesio! Irvingo naująjį romaną "Kol aš tave surasiu" jau mačiau Kaune, Laisvės alėjoje, Pegaso knygyne 4u.gif  thumbup.gif Kaina, kaip ir tikėjausi-57, 60 litų blink.gif  doh.gif

naujiena be galo šauni thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o kaina nelabai mad.gif
Atsakyti
Esu perskaičius "Sidro namų taisykles" thumbup.gif "Pasaulis pagal Garpą". Vyrui sakiau, kad laaabai patinka man šitas rašytojas, tai jis dar padovanojo "Malda už Oveną Minį"...vat čia ir sustojau...nu jau taip man nesiskaito šita knyga. Per metus nesugebėjau perskaityt, tai abejoju ar toliau tęsiu ax.gif
Atsakyti
man "malda uz Ovena Mini" irgi is pradziu nesiskaite, bet po to net valgyti buvau pamirsus kol perskaiciau smile.gif tikrai gera knyga ir manau, kad pavyks tau i ja isiskaityti mirksiukas.gif labai nudziugau, kad megstamas rasytojas pasirodys knygu mugeje, bet deja negalesiu atvaziuoti verysad.gif
Atsakyti
Labutis,
Skaičiau jūsų pasisakymus susidomėjusi, nes visai neseniai perskaičiau "Pasaulis pagal Garpą" > Ji mane įtraukė. Ruošiuosi skaityti "našlė vieneriems metams" . Manau, kad atitolimui nuo Irvingo aš šį tą nuveikiau - perskaičiau J. Picoult "Mano sesers globėjas" ir Wassmo "Bėgimas nuo Franko" . Pažiūrėsim, ar pasitvirtins atsitraukimo (poilsio) nuo Irvingo metodas. O "Garpas" - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2008 01 12, 22:01)
hmm smile.gif perskaiciau posta ir pagalvojau apie savo patirti su John Irvingo knygom... pastebejau kad kai padarau pertrauka tarp jo knygu (na perskaitau kito rasytojo knyga) tai tada labiau isitraukiu vel i jo knygas...na man padeda. pagalvojau kad gal ir kam kitam gali padeti  4u.gif

Pritariu 100 proc. visas Irvingo knygas skaičiau su pertraukomis - kartais ilgesnėmis, kartais trumpesnėmis. Dabar jau esu perskaičiusi (tokia eilės tvarka): Pasaulį pagal Garpą, Pasaulį pagal Garpą (kaip jau minėjau, skaičiau du kartus). Ketvirtąją ranką, Maldą už Ouveną Minį, dabar "ėdu" biggrin.gif Sidro namų taisykles, o lentynoje savo eilės kantriai laukia Našlė vieneriems metams, bet prieš ją darysiu pertrauką pagal KatYno teoriją. O šiaip man Irvingo knygos iš principo nelygintinos, visos labai skirtingos, bendras tik gebėjimas net ir į kraupiausius įvykius žvelgti su savotišku sarkazmu, beveik visose yra didesnė ar mažesnė dozė šokiruojančio vulgarumo (išimtis gal nebent Ouvenas Minis). Na ir nors labai mėgstu šį rašytoją turiu pripažinti, kad protarpiais papilstymo iš tuščio į kiaurą pasitaiko, nors taip pat reikėtų pastebėti, kad dažnai tai kas pasirodo kaip pilstymas iš tuščio į kiaurą vėliau įgyja didelę svarbą tolesniems įvykiams.

O gal pabandom sudaryti Irvingo knygų reitingą pagal SM rolleyes.gif

Mano top'as pvz. kol kas būtų toks:

1. Pasaulis pagal Garpą
2. Sidro namų taisyklės
3. Ketvirtoji ranka
4. Malda už Ouveną Minį

Pažiūrėsim kaip keisis mano reitingai kai perskaitysiu Našlę vieneriems metams
Atsakyti
1.Pasaulis pagal Garpą
2.Sidro namų taisyklės
3.Malda už Ouveną Minį.
4.Našlė vieneriems metams.
Atsakyti
Pažintį si Irvingu pradėjau nuo "Pasaulis pagal Garpą". Perskaičiau kai tik pasirodė. Bet kol užsikabinau, tai gal tris kartus dėjau knygą į šalį ir vėl ėmiau skaityti. Po to su ilgom pertraukom perskaičiau visas jo knygas išverstas į lietuvių kalbą. "Cirko sūnų" buvau pradėjusi ir numetusi 9-iems metams biggrin.gif , bet pernai susiradau bibliotekoje ir perskaičiau. Ir likau nesupratusi, kodėl aš ją numečiau neperskaičiusi g.gif gal ne ta nuotaika buvo tuometu ax.gif Pagal patikimą man būtų:
1. "Pasaulis pagal Garpą"
2. "Sidro namų taisyklės"
3. "Malda pagal Oveną Minį"
4. "Cirko sūnus"
5. "Našlė vieneriems metams"
6. "Ketvirtoji ranka".
Jau pasirodė naujausia jo knyga "Kol tave rasiu" thumbup.gif Bet jau knygos storumas g.gif aišku ir kaina doh.gif
Atsakyti