Įkraunama...
Įkraunama...

John Irving gerbėjai

thumbup.gif J. Irvingas ....,,Našlė vieneriems metams"
,,Pasaulis pagal Garpą"
,,Sidro namų taisyklės"
,,Ketvirtoji ranka"
,,Malda už Oveną Minį"
dabar skaitau,,Cirko sūnus"....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabeska: 15 vasario 2008 - 15:10
Pokalbis su J. Irvingu:

Rašytojas J.Irvingas ragavo ir imtynininko duonos
http://www.lrytas.lt...inko-duonos.htm

Atsakyti
1."Pasaulis pagal Garpa"
2."Nasle vieneriems metams"
3."Sidro namu taisykles"
4."Ketvirtoji ranka"
5."Malda uz Ovena Mini"

Garpa teko skaityt dar seno leidimo ir pries visa garpomanija,pries kokiu 8metus,bet ispudi paliko didziausia,gal del to, kad tai pirma jo perskaityta knyga g.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2008 02 25, 09:54)
1."Pasaulis pagal Garpa"
2."Nasle vieneriems metams"
3."Sidro namu taisykles"
4."Ketvirtoji ranka"
5."Malda uz Ovena Mini"

Garpa teko skaityt dar seno leidimo ir pries visa garpomanija,pries kokiu 8metus,bet ispudi paliko didziausia,gal del to, kad tai pirma jo perskaityta knyga  g.gif

Puikus rašytojas drinks_cheers.gif Aš taip pat Garpą "susirinkau" iš laikraščio, tuomet kai nei "garpomanija" nei "irvingomanija" nė nekvepėjo...Filmas, kaip visada, knygai neprilygsta, bet irgi nieko visai

Imsiuos "Sidro namų taisyklių", filmą mačiau senokai, o prie knygos vis neprisikapsčiau... doh.gif Beje, ar pavyko kam gaut rašytojo autografą? Man tai nea... schmoll.gif
Atsakyti
Labukas. Gera tema radau bigsmile.gif as tai laukiu kol Irvingo naujaja knyga atsius ir pulsiu skaityt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Hornisse @ 2008 01 31, 01:00)
Man Irvingo geros knygos beveik visos, bet Ketvirtoji ranka...net nebaigiau

Nu žinok pradžia labai mane nervino, net kokį pusmetį buvau numetus, bet antra pusė superinė thumbup.gif net nesitikėjau, taip, kad pabaik smile.gif

O naujoji kiek girdėjau ir labai gera thumbup.gif
Atsakyti
Pradejau skaityti Sidro namu taisykles, idomi bigsmile.gif
Atsakyti
Visos jos įdomios. Daugiau ar mažiau.
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2008 06 12, 23:53)
Visos jos įdomios. Daugiau ar mažiau.

Kaip ir P. Coelho ar D. Brown knygos?.. cool.gif
Atsakyti
Pasinesiau ant Irvingo knygu blush2.gif

su dideliu susidomejimu perskaiciau Sidro namu taisykles 10 balu, paskui Nasle vieneriems metams 9 balai ir Ketvirtaja ranka, si knyga man visai nepatiko schmoll.gif 5 balai ax.gif

dabar eileje laukia Pasaulis pagal Garpa ir Malda uz Ovena Mini bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(derenal @ 2008 06 13, 11:43)
Kaip ir P. Coelho ar D. Brown knygos?.. cool.gif

man Irvingo visos knygos super. ypač malda už oveną minį ir kol tave rasiu. o Coelho ir Brown'as nepatinka... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ievaaaaa @ 2005 06 30, 11:00)
Sveikos mamytės,
Gal yra tarp jūsų John'o Irving'o gerbėjų. Man patinka šis autorius ir norėčiau perskaityti visas jo knygas, bent jau verstas į lietuvių kalbą. Deja naujos knygos yra brangokos, perskaitai o paskuibelieka sandėliuoti. Žodžiu gyvenu Kaune ir mielai pasikeisčiau knygomis pasiskaitymui. Norėčiau perskaityti "pasaulis pagal Garpą" ir "malda už O. Minį", galėčiau paskolinti "Našlę vieneriems metams", "sidro namų taisykles" ir iš bėdos "ketvirtąja ranką"

aš perskaičiau jo visas,labiausiai patiko ''Pasaulis pagal Garpą''ir ta knyga malda už...daugiau neprisimenu.
Atsakyti